Rick 35 idag :)

Grattis Hipp Hipp Hurra för min älskling som fyller 35 år idag :)

Tack för en trevlig dag med  smörgåstårta och trevligt sällskap! Fan vad vi skrattade, vi var nog alla lite småtrötta skulle jag tro som skrattade åt typ allt *s*

Åkte med Margot hem för jag ska jobba imorgon. Vi får väl se om jag orkar det. Har så himla ont i mina handleder och armar :( Fan vad jobbigt det är :(

Puss Rick, älskar dig! ♥

Bye ♥

Onsdag- ledig

Har varit till banken idag för att äntligen fixa mitt id-kort. Glad i hågen träffar jag min bror och vi gör sällskap till banken. Jag har fixat ALLA paper som ska vara med till id-kortet. Tror ni inte käringen på banken säger att jag måste ha ett till intyg. (då vart jag sne.. för helvete, ska det ta 2 månader att fixa ett id-kort pga alla jävla papper???!!! Nu skulle jag ha ett intyg där det bevisar att jag och min bror är syskon. Vi knallade iväg till Skattemyndigheten där en gubbe talar om att sånt finns inte här... WTF. Jag lägger ner och skiter i det där jävla id-kortet. Men då säger han på skattemyndigheten att får jag din mammas el pappas personnr så finns ni med där. TACK för det (SUCK). När vi kommer med det pappret till banken så säger de att kortet kke inte blir godkänt, då brast det... men för H.vete. Jag tog kort på Expert och sa att det är för Id- kort, ska inte de veta hur de ska ta kortet???????? Hon tog kortet och började skriva ner mina uppgifter. Men ni ska se att det kommer sen om en månad att jag måste ta om kortet, då skiter jag i det här!!!! Jag har tålamod... men nu vet jag inte vart det har tagit vägen. Grrrrrrr.

Träffade Hanna och hennes lilla 8 mån dotter Elice... My god så sööt hon är, vilka runda goa kinder.. man vill jue bara bita dom hehe. Vad hon har vuxit, vad fort det går! Vi var och käkade på Bamboo city och shiit vad mätt jag blev, tänk att det ska vara så svårt att sluta äta. Måste de ha så MYCKET mat där? hehe. Gick ner på stan och kikade. Hanna köpte en matta med siffror i olika färger till Elice och en mössa. Jag köpte en rosa mössa till Elice med hehe, den var så sööt.. vet ej om de kallas för eskimåmössa med toffsar på sidorna hihi. Hon var så söt med den på så jag kunde inte låta bli. Köpte toning till mig så nu är jag brunhårig! Passade på att köpa Rick present med :) Hoppas han blir glad! Han är på atp-möte och skev han skulle bli klar 18.30 men det är snart 1 tim sen. Kanske det blev förlängt. Toni har klippt av det långa håret och nu har han en tjejkompis på sitt rum som ska plocka hans ögonbryn. HAHA Ja, ni läste rätt *s*. Vi träffade på Marie på stan med och hon verkade så glad hihihi, hon ska till sin älskling imorgon och de har inte setts på 1 mån. Hur fixar man sånt? Kul för henne :)

Nä nu får vi se om jag hör nåt från min goding snart :) Bye ♥

Han fixade det :)

Det var en lååång förmiddag. Väntade på att Rick skulle skicka ett sms och tala om hur det gick med uppkörningen.. Sen efter5 tim så ringde han... OCH HAN FIXADE DET!!!!! Såklart! Stort Grattis till dig älskling!! Sen åkte han till Sundbyholm och hämtade sin motorcykel, svängde in till mig på jobbet (skitstolt jue!!). Ah så fin han var i sitt skinnställ.. rip it off  hahahahaha ;-) oj oj oj vilken stolt kille jag träffade och jag förstår han :). Han var så fiin :) Stolt tjej jag jue :) Snacka om att han och motorcykeln var som en dragmagnet hihihihi. Sa till arbetskamraterna -Titta! Han e min! hahahahahahahaha ;-) Sen när han puttrade därifrån så gick jag in till tjejerna och log med hela fejset *asg* Salig eller? *fniss*. Dagdrömde så de fick putta på mig *ler*.

Sen fick han äntligen op tån.. aj aj aj stackarn :( men NU är det gjort i alla fall.

Kke ska skriva nåt om mig här... NÄÄÄ det är Ricks dag :) Puss raring och krya på tån ;-)

njaa lite då om mig: Ledig imorgon, ner på stan, banken, leta present till Rick, träffa Hanna och lilla Elice :)
Bye♥

söndag

Hade tänkt städa idag (gud vet att det behövs :/ ) och övningsköra men tji fick jag *:(*
Jag vaknade inatt av att jag mådde illa men lyckades somna om igen. På morgonkvisten var det bara att springa till toan och där *SATT* jag. Suck.. Kass mage!! Lös i magen?! neee ooo neee.. Har inte spytt men jag mår lite illa... men *HALLÅ?* Jag har inte tid med det här!! Idag kan man inte prutta utan ska man det så går jag in på toan och sätter mig! oj oj oj stackars mig :( :(

Jag är glad att jag tog disken igår kväll. Behöver dammsuga och torka golv. Ska se om jag orkar ta det senare i em annars får jag be Toni hjälpa mig!

Fredag till lördag var jag hos Rick och vi tittade på film. Transporter 1 och 2. Den var jättebra. Killar med stil och snabba bilar nam nam ;-). Vi myste och pratade. Trevligt att prata lugnt utan att bli osams hehe. Puss hjärtat!! Nästa vecka blir en tuff vecka för Rick. Hoppas han håller trycket *ler*. Jo det gör han, han är iskall *ler*. Den veckan så händer det mycket för han :). På lördag så fyller han 35 hela år. Jag jobbar den helgen men tog semester på lördagen. Of course ;-) meeen vad svårt det är att köpa presenter!! Får fixa nåt på onsdag när jag är ledig!!

Fick en Handledarbok och ett övningshäfte och 4st små häften om körning i trafiken av Carro på jobbet. Ska visa den för Margot sen. har läst ut teoriboken hehe, så nu är jag fullärd!! .... NOT. men nu är det roligare att traggla på frågorna jag har i TEO på datorn. Ska få en skiva av Emil (Tonis kompis) Körkortstest 2 som ska vara bra enligt Kör läraren  på Engströms!

I onsdags så jobbade jag kväll och sen kom Rick och hämtade mig. Istället för att köra hem mig så drog vi till ett ställe i Sundbyholm. Han tyckte att jag skulle övningsköra *ler*. Det var väldigt nyttigt. I mörker med halv/helljus, blinkers och körde runt lite och backade vilket jag tyckte var skitkul hehe. Sen förstår ni så skulle jag köra på ett äpple med höger framhjul!!! Tror ni det var lätt?? Näääää, fy faan vad svårt, där får man veta hur stor bilen är egentligen. Jag provade 3 ggr och som närmast kom jag 10cm från äpplet och det kändes som att äpplet hamnade mitt under bilen. Snacka om noll koll hur stor bilen är och att man måste veta var man har hjulen hehe. Får köpa eller låna lite koner att öva på. Så man vet hur nära trottoarkanten man kan köra och inte mitt i vägen. Visst tycker jag Rick bil är stor men att köra den känns som att den är en koloss ;-).

På tal om kolosser så har jag bett att få månadsfaktura på min el istället för kolossräkning var 4 månad. Det blir nog bättre så.. hoppas jag. Nu orkar jag inte sitta här mer. Ta hand om er. Bye♥

onsdag

Sitter på jobbet och har allt klart för ikväll. Väntar på att få åka hem. Det har gått väldigt smidigt och fort ikväll.
Var med Rick till akuten igår kväll. I onödan typ. Fan för att betala 300kr för INGETING. Det är jue skamligt! Men nu har han fått en tid på V.C på fredag. Övningskörde med Margot igår och det var pretty nervöst att ge sig ut i trafiken hehe. Hålla reda på allt liksom *ler*. Vi var på vilsta industriområde och körde runt lite. Fick sms av Toni och Marie. Toni hade glömt nycklarna hemma och Marie ville ha kaffe.  Jag var ganska så svettig efter bilturen *s*. Kommer jag att fixa detta? JOOOhoo då :) Övning ger färdighet!!
Rick vill bli min andra handledare, hmm jaaa, tror ni att det skulle funka? Ja jag får nog fundera hehehehe. Hur tusan ska det gå då??? (biter på naglarna) *asg*

Tänkte gå på bio här snart. Får hugga nån som vill med. Rick vill inte. Marie och Ronny vill att jag och Rick följer med på Rock at Sea i nov. Jag vill så gärna åka med men Rick vill inte. Jag jobbar visst den helgen men kke tar semester. Vi får se.

Funderar starkt på att börja på Trafikskolan. Det är nog lika bra och jag tror det blir på Krekolas. Man kan jue kombinera teorin där med körningen :)

Vill hitta på nåt kul.. Festa loss eller nåt annat. Åka bort vore kul. Känner mig ganska så instängd nu. Och allt verkar gå i slowmotion. Nä ska kolla vad det finns att se på bio. Alla pratar om Mamma mia. Så det ska nog bli den men jag vill även se Arkiv X. Bye ♥

Linda o Brolle


tomatoes


Lördag

Har jobbat till 13 men kom inte iväg hem förren 13.30. Brorsan messade mig om att han hade träffat Mira (farsans fru). Hon hade talat om för honom att vår pappa aldrig haft nån hjärtinfarkt. Jag menar Wtf?? Har alla fåt hjärnsläpp nu för tiden?? Vadå aldrig haft hjärtinfarkt? han har jue för fan opererats för kärlkramp pga det. Jag fattar nada? Är hon helt dum i huvudet eller? Pappa har haft minst 3 st hjärtinfarkter. Jag har tom vart o hälsat på han på HIA. Det måste ha blivit nån missuppfattning mellan dem annars så är hon bara helt fucked upp. Ursäkta mitt uttryck!! Hon menar på att han har magsår. ja jo det har han el har haft men HALLÅ??!! Vet jag mer vad som händer min pappa än hon som bor ihop med han?? Nää egentligen skulle jag ringa upp käringen.. men nää orkar inte, är så trött på henne sen hon undanhållit info sist han fick en hjärtinfarkt. Näää han har aldrig haft nån... *suck*.

På jobbet så verkar det stå stilla så fort jag är borta.. jag blir så trött, jag menar .. Är det bara JAG som jobbar och sköter om allting?? En del ska inte jobba inom vården.. spec inte när de skiter i sina vårdtagare. Men det kan inte jag göra utan fixar och donar hela tiden och ser till så allt fungerar, spec för vårdtagaren OCH oss andra som behöver information osv. Är det så svårt att skriva i Tekla när nåt nytt händer? ny ordination?? ... Tur att man inte är så dum o trög som vissa påstår. Är det nåt jag kan så är det mitt jobb.

Bakmanin fortsätter. Bakade matbröd igår, nja det blev väl inte sådär jättebra men det går att äta och det är gott till soppa som jag gjorde igår.
<är sugen på kött el tacos skulle vara gott. Skulle behöva göra nåt kul.. är lite uttråkad! Vi har snackat om en kräftskiva på jobbet. Å-Festen är i full gång men jag har ingen lust att gå på det. Har inte råd iaf. Skulle vilja gå på bio med. Beställde biobiljetter via Ekaf idag. De kommer väl nästa vecka. Har jätteont i mina handleder. Toni masserade dem lite, knådade o hade sig, satan vad ONT det gjorde men skönt samtidigt. Nu känns det lite bättre. Nu ska jag till tvättstugan (kul lördag men men). Ha de. Bye ♥

Örebro

Vi var till Lek och Bus Landet med Erina idag. Europas största lekland. Ja visst var det stort men jag hade förväntat mig att det skulle vara större. Vi klättrade både högt och lågt i dessa klätterställningar, ålade oss fram,kröp o småsprang hahaha ja vi var som barn på nytt *ler* (hoppas bara att man kommer upp ur sängen imorgon) :-/
Erina spelade tennis och jag och Rick körde lite basket, sen hittade vi studsmattorna o fy satan vad kul det var, man for jue iväg som en vante hahahahaha.

Imorgon har jag semester, guud så skönt :) kan jue behövas nu om jag inte kommer ur sängen hahaha. Mår jag hyffsat bra i kroppen imorgon så ska jag nog ta mig ner till Nautilus och träna lite .

Just nu känner jag mig tom.... jävligt tom... kke dags att vakna och inse vad som händer. Ska bara ta mig i kragen först!!

Bye ♥

Jag ska bli moster :)

Har haft bakmani nu ett par dagar. Det började med sockerkakor. Igår satte jag fart och bakade bullar och butterkakor. Idag gjorde jag moccarutor hehe. Vad är det för fel på mig? Rick sa att han kunde baka förr när han bodde i skiftinge och var lite deppig. Är jag deppig? Varför då? hehe. :p

Pappa o co är hemma nu. De kom i lördags. De har varit i Makedonien sen slutet på maj. Allt har varit bra förutom att min farbror gick bort. Han var min pappas storebror och bodde i Australien. Det verkar som att han har varit sjuk ett tag och fått fel medicin som resulterade i att han dog enligt obduktionen. Det pratas om stämning av läkare. Jobbigt och tråkigt.
Pappa kom med en glad nyhet iaf. Lidija (min syster) är gravid :) Jag ska bli moster och Toni får sin första kusin!! Är så glad för Lides skull. Tänk en bebis i familjen :)

Pappa såg min övningskör skylt och frågade om JAG börjat köra.. Han fattade direkt att det var jag som börjat och inte Toni.. lustigt. Jag sa det till han att jag trodde att han skulle tro att det var Toni som börjat men han förstog att det var jag av nån anledning hehehehe. Måste köra nån dag här, kke imorgon men jag skulle säga till en dag före helst! Så kke på fredag, då har jag semester. Torsdag åker vi förmodligen till Lek o Buslandet i Örebro. En heldag med erina som är hos Rick denna vecka! På tal om Rick och Erina så var de här ikväll. Rick hade med sig en potatis och köttsoppa som var suveränt god. Den måste du göra fler gånger älskling. Tack :) Nu måste jag i säng. Godnatt ♥

Hold on be strong


Mina fina tomater på balkongen!!


Jag har kört bil-söndag redan...

Den här helgen har gått fort tycker jag! Fredag em hämtade Rick mig och vi åkte till bolaget och köpte gott gott och sen swisch ut till Forsbergs där vi spelade kort och mumsade. Rick berättade att i fredags var det Internationella Orgasmdagen hehe. Vilken dag :) Såna ska man ha fler utav tycker jag ;-). Vi sov kvar där och på lördag em så ÖVNINGSKÖRDE jag ;-) Fan vad kul det var. Vi var i sundbyholm på parkeringen. Fick lära mig starta, lägga i växel, rulla och stanna. Sen körde jag slalom runt parkeringen. Lärde mig växla från 1 till 2. (peace of cake) haha. Vi ska testa att åka på en rak gata där jag får känna på de andra växlarna. Shit vad kul!! När man är en roukie som jag så är man typ ett med bilen så när det kom en bil så säger Margot helt lugnt ; Nu kommer det en bil och jag tvärbromsar hehehe.. så harig är man i början sen får man inte vara sån *asg*. Man ser jue bara ratt o gata o pedaler, hur tusan ska man hålla reda på folket omkring en hahahahahahaha. Ja, som sagt alla är vi barn i början. Kul var det :) Fick naturligtvis motorstopp i början men det vart bättre!! Tror ni jag var svett?? Det började regna förstås och medans jag körde så skötte Margot vindrutetorkarna ASG!! Vadå?? ska man hålla reda på allt el?? hihihihi. Det blir nog bra! Ragge var glad att Margot kom hem hel *s*. Jag kan inte beskriva känslan av att köra bil och jag bara längtar tills allt går automatiskt och man bara kör! Har tom hitta THE CAR som jag vill ha! Förut var det en Suzuki grand vitara men den är för stor och drar för mycket bensin. Nu har jag sett en som påminner om suzukin men den är mycket mindre. Vet ej vad det är för märke men den är hur cool o sportig som helst. Påminner om en mini jeep. Har sett 2 st i skiftinge. En som är grön och silverfärgad och en som är bronzefärgad, hur läckra som helst!! De har ett däck som sitter på bakdörren. Oj vad jag svamlar.. är skittrött. har bara sovit  4 tim inatt. Ska ta hand om disken och sen blir det att ta det lugnt och läsa i teoriboken. Bye♥

myndigheter

Jag är så jävla trött på myndigheter nu... När jag är inne med papper i god tid eller förfrågningar i GOD tid så får jag lida för det ändå pga att de inte gör sitt jobb. Jag blir så trött på det här... tänk om man ändå slapp sånt jävla skit. Jag behöver jue pengarna NU och inte i slutet på augusti jävla idioter *fan vad sur jag är*!!! De sätter jue käppar i mitt hjul och det är inte ens MITT fel!!! Jävla puckon!!!! Grrrrrrrrrrrrrr. Jag vet inte om ni fattar.. men det är så att de har dragit för mycket pengar och kan inte betala tillbaka det förren i slutet på denna månad, jag menar vad faaaan. Vems fel är det då när JAG har varit inne i god tid och talat om det??!!! Jag behöver jue pengarna NU och inte sen.. liksom... Får gå ut och sparka hårt på nåt träd!! Bye♥

Helt slut

VILKEN DAG!! Fullt upp hela tiden.. suck vad trött jag blir.. vad har hänt nu sista veckan liksom, många sjuka och alla pensionärer ska ut till sina stugor runt om sundbyholm, vallby osv... ÅK hem med er !! hahahahahahahaha orkar inte juuu. Ska jobba extra imorgon. Det behövs folk hela helgen men Maria lyckade hitta vikarier så jag slapp hehehe.

Nu så har intyget från vägverket kommit ;-) Nu kan vi ut och köra Margot :) :) Fan vad fort det går undan nu då!!
Nä nu mat ;-) Bye ♥


på jobbet

Sitter och väntar på att få åka hem, är hungrig i magen :p

Var till Marie innan jag gick vidare till jobbet. Där fick jag jättegoa mackor med pesto, mozarella ost och soltorkade tomater. mmmmmummms vad gott, det ska jag göra nångång. Är väldigt förtjust i soltorkade tomater ;-) Sen hade hon sparat (goa hon) cheesecake... ahhhh så jävla gott, bara älskar cheesecake ;-) och speciellt hennes med jordgubbar ;-) ja jag är väl en liten gottegris ibland hahahahaha.

På tal om gottegrisar så saknar jag Rick lite *blink* ja vad faan, vi ses jue aldrig nu för tiden... sist vi sågs var i fredags när vi var till Micke.. jag menar wtf?? Visst ska man vara ifrån varandra lite ibland men inte sååå många dagar.. jag blir nästan sne *fnittrar*. Är jue så jäkla gossugen men det har jag inget för... Buy a dog säger han jag är ihop med... Nähäää du, passa dig nästa gång vi ses då ska vi gosa .. så är det bara.. Fattaruuuuuu???? ;p ;-)

Nääää hörrö Marie, kan du komma hit med lite fler ciabatta mackor med soltorkade tomater?? Huuuungriiig!!!

Bye ♥

njutit av en ledig dag hemma

Ledig idag och har som mest bara läst i körkortsboken. När jag fixade kvällsmaten så messade jag Rick om att det bara var att komma hit och äta men han hade hunnit hem och skulle bekämpa virus idatorn, suck då får jag äta ensammen.. trodde jag.. tills Toni ramlade in med Emil och Alex och det var kul att istället för ensam .. får jag äta middag med 3 snygga ungdomar :) inte illa pinkat *s*. Sen gick killarna in på Tonis rum och började spela och jag fortsatte läsa.. Vart lite uttråkad så jag började baka. Det blev en äppelpaj och 2 sockerkakor. När Toni kom ut ur sitt rum så kände han doften av äppelpaj, jag  hörde grabbarna i hans rum som viskade - Har Tonis mamma bakat??!! Nån som vill ha fika tjoade jag och alla killarna ramlade ut till köket hehehehehe. Det doftar underbart sa Emil *s* Tack sa han INNAN han åt hehehe de är för söta grabbarna :)

Imorgon ska jag över till Marie innan jag ska jobba och gratta henne!! Bye ♥

Handledarkurs på Engströms

Sådär ja nu är handledarkursen på Engströms avklarat. Nu får vi vänta på grön lampa från Länsstyrelsen och sen är det bara att tuta och köra :) Gött!! Fan vad skönt! Det var alla 17-18 åringar och jag *s* De hade inte ens fixat körkortstillstånd o dyl, jag hade allt avklarat och betalt så den första halvtimmen satt vi och gäspade hehe. Margot var snäll som kom och hämtade mig på jobbet så slapp jag stressa ner på stan. Sen skickade jag iväg intyget med detsamma så det var avklarat!

Nu är fröken trött... känns att man har jobbat i helgen. Imorgon är jag ledig! Nu åskar det.. så jag stänger ner. Kram på er där ute och Bye ♥

på jobbet

Sitter på jobbet, har lite minustid. Det är så tråkigt att bara sitta. Värre är att jag känner att jag börjar bli sjuk, det är så typiskt. Har liksom inte tid med det här just nu!! Ont i huvud och hals, hoppas att det ger med sig. Får ta bussen hem ikväll och sen bums i säng. Jag SKA gå handledarutbildningen om jag så får 40 grader.. så är det bara!!

Toni ringde. Han var jätteledsen, hans dator verkar helt slut, han får inte igång den. Stackarn, det är jue hans ALLT.  Det är så typiskt.. allt på en gång. Nån som vet någon som har en dator till övers för en billig slant? Call me!
Nähäää snart dax att jobba då.... vill heeeeeeeeem Bye ♥

Lördagsmorgon

Vaknar tidigt *suck*. Varför är det så?? Jag vill sova... Börjar inte förren 12 idag. Nåväl, vad är en bal på... el en go och härlig säng i hemmet??!! Bara att fixa java då!! Straxt tillbaka ;-) -Ni väntar väl? *s*

Sådär ja..

Igår jobbade jag till 13.00. Det var lite jäktigt, fattar inte varför det är så nu för tiden.. man springer hit o dit tycker man och tiden rinner iväg. Skönt samtidigt att man tycker OJ, nu kan jag gå hem hehehehe. Jag var väl lite trött för att vi var på Grappa i torsdags och sen upp tidigt igår. Glömde mobilen hemma igår, satan vad handikappad jag känner mig UTAN den!!
När jag kom hem så ringde Rick och talade om att vi var bjudna hem till Micke S. Han fyllde 40 år! Då var det bara att kasta sig i duschen.
Vi träffade Mickes familj vid parkeringen och gjorde sällskap upp. Jag och Rick kände inte nån där förutom Micke ( ja knappt han heller för min del, hade bara träffat han 1 gång tidigare, man hade bara hört talas om han hahaha) så det blev lite tyst och kymigt i början men sen lossnade det och det vart väldigt trevligt!! Vi fick jättegod mat och tårta!! Han fick en massa fina presenter och en blomma med solrosor i.. vad fiiin den var, bad Rick fota den!Han hade en del Lyktor med (suckar) så fina... vill också haaaaa!! Lgh var mysig och det som jag gillade bäst var balkongen! Den är JÄTTEstor! Sol hela dagen, där skulle mina framtida blåa vindruvor trivas hahahahaha. Ja han har en köpare på lgh redan *s*.

Har försökt hinna fixa id-kort men vad faan.. nu för tiden krävs det att som utländsk medborgare ha ett papper från migrationsverket där de intygar att jag har uppehållstillstånd!! Wtf?? har haft det sen 1972. Försökte ringa Mv men svårt som fan och få tag på dem.. ringde banken, tänkte att jag har jue stämplat i mitt pass att jag har permanent uppehållstillstånd, det borde räcka för h-vete.. men NEJ, måste ha intyget... och jag vet inte om de har semesterstängt på Mv för banken talade om att de var åter på plats nästa vecka.....Grrrr Jävla byråkrati. Har fixat papper till svenskt medborgarskap men måste vänta tills jag får pengar nästa gång för det kostar 1500kr och det måste vara betalt innan så de får med kvittot i ansökan... sen hoppas jag att allt blir frid och fröjd!! Jag hoppas att Engströms nöjer sig med mitt pass,personbevis och körkortstillståndet, kke får Margot intyga att jag är jag. Imorgon är det dags för kurs på Engströms trafikskola :)

Måste berätta: Fick ett gulligt kort på en liten gris (undrar varför just en gris hmpf?!) som det står Puss på dig från Erina :) Hon skriver att hon älskar mig och att jag finns i hennes drömmar, hihihih Hon är för söt lilltjejen! Hon finns i mitt hjärta för alltid!!!

Igår var det ett fyllebarn på 40 och idag är det ett fyllebarn på 41 :) Grattis Marie. S. Hoppas att du får en härlig dag!! Kraam. Bye♥


RSS 2.0