Ville ska han heta!!

Idag efter jobbet så åkte jag ner till Golfklubben där M och K skulle ha Namngivning för sin söta fina goa son Ville:)
Satan i gatan så fin han är den där lilla parveln!!
Det var mycket folk och kke mest bebisar. Det var bebisar ÖVERALLT!! Snacka om babyboom i den där familjen. Jag såg en lite tjej som låg på bordet brevid mig och sov :) Hon heter Elvira och är 1 vecka gammal. Gosch så söt. Jag blir så sugen haha men det är kört för mig nu, börjar bli för gammal och jag vet ingen som vill skaffa en bebis med mig heller  :(
Har då syndat idag men det får man jue ibland *s* Tog en liten bit smörgåstårta ;p som var jättegod :)
Senare kände jag att jag blev så in i vassen trött. Rick erbjöd sig att skjutsa hem mig och det trodde jag inte . Mycket snällt av han och det uppskattades ska han veta för jag vart helt slut av nån anledning. Söta Erina var med och bjöd mig på en godisbit som hon vet tillhör mina favoriter! Söta hon. Hon var lite reserverad när hon såg mig (hon vet väl att det är slut mellan hennes pappa och mig) men jag gav henne ett leende och då log hon med hela ansiktet, sen snodde jag en kram av henne. SUCK kommer att sakna min tjej iaf!!

Ikväll är det final i körslaget och Toni ska ut med sina kompisar. Toni var förresten på Tuna park med sitt UF (Ungdomsföretag) och försökte sälja deras byggtjänster!

Sugen på ÖL! Varför har jag ingen öl hemma? Bye♥

Tulpanerna börjar ledsna..

Får köpa nya :) Visst är det fint med tulpaner?

Jag vill klippa mig!!!!!!

Jag är så sugen på att klippa mig!! Ska nog göra det nästa vecka. Vad tycker ni om den här frisyren? Jag gillar den fast jag vill behålla längden jag har nu!

Lite nytt smink :)

Har köpt mig lite nytt smink och det kommer Naturligtvis från Loreal! Because I`m vorth It!! Jag köpte den på bilden och ett puder också från Loreal. Använde presentkortet jag fick av min son i födelsedagspresent! Nu ska jag bli lika fin som hon på bilden!! El? hahahahaha, annars så är det dålig reklam *s*

Kaffe!!

Har haft ont i huvudet sen igår och nu för ett par timmar sen bryggde jag lite kaffe åt mig. Huvudvärken försvann.  Am I addicted? *s*

Hjärtan :)

Tack Marie :)

Ett År Äldre idag och kke lite klokare *tss*

Nu har vännerna gått hem och det är dags att softa lite och summera födelsedagen. Kom fram till att det gick smärtfritt till denna gång och undrar hur nästa år blir?! Då reser jag nog bort hehe!
Jag fick ett jättefint halsband av Marie. Ska fota och lägga in det här så ni får se :)
Gick ner en snabbis för att lämna tillbaka Ricks nyckel och en bok jag lånat. Kände lite sorg i hjärtegropen men samtidigt så tror jag att mitt beslut är bra i längden. Jag hoppas att vi kan vara vänner, vi får se :/.
Imorgon ska jag köpa gympaskor och sen blir det att börja träna igen!!

Må gott alla :) Bye♥

Australia- den var bra. Gå och se den!


Söndag

Blev väckt av min son 03.30. Hörde hur någon smög omkring i hallen på tå *s*.
Ropade på Toni och undrade vad han gjorde. Han sa att han var tvungen att gå ut och hämta hem Fifi (en  tjejkompis el nåt. jag vet inte). Hennes kompis hade försvunnit och hon kunde inte ta sig hem till odlaren mitt i natten så Toni erbjöd henne att komma hit för att sova. Jag sa till han att jag tycker inte om du springer ut i natten och hämtar folk men sen samtidigt tycker jag det var väldigt fint av honom att ta hand om henne. Så han gick ut och hämtade henne. Tänk om alla killar/karlar var så :) (min pojke :) )

Nu har det hänt igen!! Jag har skrivit förut ang en torkad blomma jag har hänger i hallen. Den har rasat ner igen??!! Lite skrockfullt- vad har hänt nu då? eller är det nån som vill mig nåt? Give me a sign hehe. ja, nu vill jag inte allt ska rasa ner här hemma *s*

Såg att det ska öppnas en ny trafikskola här på drottninggatan," Isaks". Toni säger att det är Andys morbror/farbror som ska flytta sin firma hit från Slagsta. Hm, så nära och bra då *ler*. men jag lär nog inte ta nåt kort förren juni när Toni är färdig med allt sitt. Bal och Studenten .. jaa törs knappt tänka på det men det kommer att gå :) Positiva tankar nu :)
Imorgon är det jobb igen :) Skönt för det kan vara lite tradigt att vara ledig i 4 dagar.

Japp Mariana, det stämmer.

Bye ♥

Vilken go bebis :)


Lördag

Vilken skön helg. Jag njuter av ledigheten. Idag ska jag och Marie gå på bio! Vi ska se Australia :)
Man måste jue använda biljetterna jag beställde hehe. På tisdag blir jag ett år rikare och det blir lite kaffe och tårta här på kvällen inget spec, bara trevligt i goda vänners lag. Marie sa nåt kul häromdagen att hon är medelålders nu och att jag fortfarande befinner mig i de övre tonåren *asg* vad jag garvade men en fin komplimang tar jag det som *flin* På tal om komplingmanger fast tvärtom. Min kära mor ringde mig igår.

Mamma - Hej Nikolina. jag har beställt en jättefin vårjacka, en svart men jag kan inte ha den. Den kommer att passa dig. Vill du ha den?

Jag - Ja, kke om jag gillar den men det beror på om jag kan ha den?!

Mamma - Det är storlek 50.

Jag - Men mamma JAG kan inte ha storlek 50 det är för stort!!!!

Mamma - Vadå? Har du gått ner i vikt?

Jag - Men för H-vete! jag har väl ALDRIG haft storlek 50 i nåt klädesplagg?!!

Då önskade man att man kunde ge en stor smocka via telefonluren!!!

Mamma flinade väl lite i luren.. hoppas jag!! Hon sa den var väldigt liten, kke för henne jaaa hahaha.
Ja nåväl jag ska väl kika på den ifall den är extremt liten för den storleken.. SUCK mamma i ett nötskal!

Jag älskar min mor MEN ibland.. suckar!!

Sussie var här igår innan hon skulle ner på World class och träna :) Duktig tjej.  Jag ska också börja men måste köpa dojjor först. Måtte lönen komma snart. Är faktiskt lite taggad nu . Imorgon är det dags att väga sig igen :)

Må gott alla och ta hand om er! Bye♥

2 år tillsammans idag

Idag skulle vi ha firat 2 år tillsammans med bio och sånt men han ville inte fira det! Han dissade vår 2 års dag. WHAT??!
Fattar nada? Hur kan man välja bort det liksom? Nää, jag har fått nog. Jag gjorde slut, inte bara för att han inte tyckte det var värt att fira 2 årsdagen utan jag orkar inte längre. Är man mer ledsen än glad i ett förhållande så är det nåt fel.. eller?? Nä jag vill vara glad och se possitivt på framtiden och vill fira allt som går osv. Jag vill vara lycklig! Jag vill så mycket och får aldrig det med han tyvärr!! Han är en mycket go och fin kille när han är på sitt bästa humör men sen.. Dr Jekyll Mr hyde liksom och han VET om det. Jag önskade honom ett bra liv. Jag är ledsen men pallar inte mer nu. Tack för dessa turbulenta 2 år!! Bye♥

Vilken låt. Love It!

Den här låten spelas varm i min MP3. Det känns som man flyger fram  när man ska GÅ till jobbet!!

Tvättdag *s* Yippie?! haha

Är ledig efter helgjobb och dramatik. Skönt och drar en låång suck. Jobbar bara tisdag och onsdag denna vecka och sen har jag långledigt :) om inte Ritva får för sig att ta semester på torsdag, då jobbar jag.

Lchf metoden verkar fungera bra än så länge. Jag har gått ner 1,5 kg på 2 veckor och det är inte så illa pinkat. Hoppas att det fortsätter. Gick till jobbet 4 ggr förra veckan, dutti dutti :)
Toni har fått papper på att han ska Mönstra. Han är skitglad *s*
Rick har också börjat träna, han spelar pingis ett par ggr/veckan. Duktig kille :) Hoppas att hans mage håller bara, han har vart till doktorn och lämnat prover och nu väntar han på svar.

 Jag vet inte om jag fått lite vårkänslor eller om det är så att man blivit lite äldre, bara lite. Jag tycker design är kul, inredning osv.. tittar gärna på allt som har med det att göra. Såg på Homestyling hur de enkelt satte upp en garderob längs en vägg. Såg busenkelt ut. jag vill slänga in en ny färg i köket med. Har svart och vitt men vill ha nåt mer, kke vinrött eller limegrönt . Vill köpa nya gardiner och sen vill jag ha nya stolsdynor. Har bara inte hittat de jag vill ha. Snacka om att man vill förnya sig hehehe. Skulle behöva gå och klippa mig med *s* (på tal om att förnya sig).

Nehe om man skulle ta tag i tvätten då :) Ha en skön vecka alles. Bye♥

Jävla snorungar

Vilken helg!!! När jag kom till jobbet igår vid 12 tiden så sa Anki (en arb kamrat) sätt dig här en stund vi har nåt tråkigt att berätta, vi ska bara vänta in Maria med. Ok sa, hm vad har hänt? tänkte jag. Jo då är det så här. En arb kamrat till oss skulle cykla hem efter att hon slutat jobba vid 21 i fredagskväll. Då förmodligen ett gäng snorungar har dragit av henne från cykeln med våld och rånat henne. Hon ligger nu på akuten och är knappt vid medvetandet. Hon är demolerad i ansiktet, har inre blödningar och kan inte prata. NU får det fan vara nog!!!! Ska man behöva gå 2 och vara livrädd att  jobba ute i skiftinge? Dessa jävla snorungar som inte begriper bättre rånar och våldför sig på folk som vardagsmat. De cirkulerar runt Delfinen, känner på alla handtag och sparkar, sprejjar och pissar på dörrarna. De går i gäng och ser ut att vara i 10-15 års åldern. Vi är tvungna att ha alla dörrar låsta. Vi har anmält till polisen, vi har pratat med pagoden om mer utebelysning MEN det händer tamefan ingeting. Våra leasing bilar och privata bilar har det gett sig på. Det är så otäckt därute nu och det blir bara värre. De har öppnat en ungdomsgård där nu och vi tyckte det var en god ide men nu vet vi inte. Ungdomarna samlas i stora gäng och cirkulerar runt skiftinge centrum. Vad fan i helvete, jag är så jävla förbannad över att man inte har nån frihet längre utan måste gå 2 o 2 och skjutsa hem varandra på kvällarna. Tänker på stackars Ingegerd som ligger som ett kolli på akuten. Mina tankar går till henne och hennes anhöriga.

onsdag- ledig :)

Vad skönt det är att ha en ledig dag! Har tvättat och bäddat rent i sängarna och dammat och dammsugit. (dutti klappar fint på hövve). När Toni kom hem från skolan så gick han och handlade och sen fixade han middagen. Så sköönt att slippa den nu när man städat och tvättat. Tack för det lilla hjärtat!

Rick och jag firar 2 år den 21 jan. Kan inte fatta.. att jag har stått ut med den karln så länge?!  ;-) hahahahahahaha. Nejdå han är så go så ;-)--- när han sover <3 <3 <3 *s*. Vad vi gör den dagen? Ingen aning, funderar på bio el nåt!!
Veckan efter fyller jag.. hm.. nåt.. men INTE 40 iaf som vissa tror *suck*. Glömmer inte på Nyårsafton då Marie utbrister att jag fyller 40 i år. NÄÄÄ sa jag det gör jag väl inte!!!! JOOO sa hon det gör du visst det!! Näää så fan heller sa jag. Joo sa Marie helt övertygad. NEEJ, kan jag få fylla 39 först sa jag.  Eh joo kanske du ska göra först sa hon sen... Hm :p Jag trodde hon var bra på matte jag hahahaha.
Sen blir det namngivning åt supersöta goa Ville :). Fullt upp i januari.

2009 blir Tonis år! 2008 slutade med att han blev 18 år och myndig!

Han har fått hjälp med att fixa sin CV. (jättefint). Nu går han runt och söker ett extra jobb han kan ta kvällstid eller helg. Han har lämnat in ett på MC Donalds och ska lämna in på American pizza och vissa affärer som Coop/Ica

Maj, blir det bal för hans del. Han går med sin bästa tjejkompis Petra som just nu provar ut en balklänning och Toni var tvungen att följa med som smakråd.
Juni tar han STUDENTEN!
Sedan vill han säkert sommarjobba och åka utomlands. Det blir ingen AU-pair i USA för han saknar körkort.
Han har även skickat in en intresseanmälan för Värnplikt. Han hoppas att han blir uttagen. Kanske det startar i höst?!

Ja mycke blir det :) men kul :) Bye ♥




Helgen är redan slut!

Imorgon är det dags att jobba igen, det går så himla snabbt ibland. Man vill stanna tiden lite ... *ler*.
Hade en härlig lördagskväll med min älskling. Vi tog ett par groggar (aa jag vet inte bra inte bra) meen vad faaeeen *s* man måste jue gotta sig liite *blink* sen är det bara att fortsätta med lchf och det gör jag as we speak ;-).
Vi smuttade på våra rom och cola och Rick satte på en Country skiva med blandade artister. Han satte på sig sin cowboy hatt och sen var det kört hahaha. Han sjöng!! Han är för jävla duktig på att sjunga juu :) Sen tog det inte många groggar förren jag sjöng med hehehehe. Kul var det!! Idag satt vi mest och tog det lugnt på fm, spelade kort och jag vann hela tiden. Rick säger att han inte är en dålig förlorare meeen..... *asg* Vi tog igen det sen och då vann jag.. flera miljoner *fnittrar*. Rick och Micke skulle spela pingis så då fick han skjutsa hem mig. Jag ville med och styrketräna men har inga skor *suck* Måste handla gympadojjor.

Bye 4 now ♥

LCHF- Low carb High fat

Hallå där! Long time no blogg! Har faktiskt inte orkat hehe.

Har börjat med LCHF- metoden. Det innebär att man utesluter kolhydrater, ja nästan helt iaf. När det gäller charkvaror så får man inte ta mer än 5 kolhydrater per 100. Man ska äta mer fett som grädde creme fraiche, feta ostar. Kött fet fisk, kyckling och skaldjur m.m. Poängen i det hela är att man bla ÄNTLIGEN blir MÄTT!! Ni som vill läsa mer om LCHF kan gå in på Doktordalhlqvist.blogg.se eller kostdoktorn.se. Wish me good luck!

Fick en Nyårspresent av Rick. Trodde det var nåt helt annat men jag fick
GÅNGSTAVAR!
Tycker han jag är
FET eller?? Suckar. Trodde jag skulle fläta till han med stavarna.. Har redan ett par .. På Nyårsafton? Stavar?? Ja jösses hehe.. nåväl det är väl bara att traska..
Bye for now ♥




RSS 2.0