Captain Morgan is the shit!!


Önskar alla en Trevlig Midsommar!!


Hej o hååå


Låter bilden tala..


Besök Ohrid Makedonien!

En av världens vackraste kyrkor :)

SEMESTER!

Där vill jag vara just nu. Ensam eller? Jo ensam!

4 arbetsdagar kvar..

.. sen är det semester för mig i 4 veckor :)
Det ska bli så skönt! jag har inget speciellt planerat men kommer förmodligen åka runt till vänner i olika städer :) Kommer förmodligen träffa Hanna rätt mycket då det är bröllopsplanering, klänning,hår och planera fest och lokalsmyckning :) Det ska bli kul!

Toni hade träffat Mariana i Borlänge så man borde väl åka dit en sväng med och träffa henne med familj :) men framför allt softa och ta det lugnt! Njuuta!!

Ibland blir det inte som man hoppas och då får man tagga ner lite och sadla om.. tråkigt men så är det. Bara att bita ihop och vandra vidare.. men just nu orkar jag inte. Kanske finner orken sen när semestern kommer och man är ute och har kul! Försöker hålla mig ovanför vattenytan och vara glad och positiv men ibland faller modet och man undrar.. när blir det min tur?! det vilar en sorts förbannelse över mig *asg*.. ja nåväl, vad är en bal på slottet!!

jag gick ner på stan och unna mig en parfym.. dyr som fan men ville muntra upp mig själv lite. Det behövdes! Hjälpte det? nja lite! Ta hand om er alla bye <3

Favorit i repris!

Var även till KICKS och hämtade denna underbara doft. Stog och valde mellan denna, Dolce Kabana light blue, nya Chanel och Miss Dior Cherie. Ville ha dem alla *s* men favoriten Emporio Armani vann! Mmmm ;-)  *happy*

Eskilstuna ån!

Var iväg på en promenix för att hämta ut ett nytt modem. Passade på att gå runt ån. Det var fint väder och det glittrade i vattnet :) Eskilstuna är vackert faktiskt :)

åh vad jag viiiilll <3


vill...


Vill ligga sked....


KISS 2010 i Sthlm Stadion!

Såg dem förra året!! <3

Dumpad

Den här söta kaninen blev dumpad i skiftinge av 2 idioter till människor. Lämnades i skogen i en liten fågelbur.. Förbannade jävla idioter. De som inte kan ta hand om djur ska inga djur ha.

Student 2010

I år är det Tonis Emelie, Danne och Anttes tur! Ni ser de här på bilden ;-p Imorgon tar de Studenten och Toni ska försöka hinna med dem alla *s* Jag kan tyvärr inte då jag ej fick semester imorgon :( Ja student 2010 fyfan vad ni är bra!! Stort Grattis!!!

Mors dag present!

När Toni kom hem i söndags så fick jag en försenad Mors dag present! Vattenkulor som man kan ha istället för jord eller vatten till blommor! Dessa är lila som jag testat och fick även blå och gröna! <3 Fina va?! :)

Några partyprissar;-) bildkvaliten suger..

Chanelle Rene (det) och Daniel :)Hanna och Kari var några av vännerna som fira Sussie på Harrys igår ;-), Mycket  rolig och Lyckad fest!!!

Sussie 40 år igår 9/6 2010

Här är 40 åringen tillsammans med sin Peter :) Ursäkta bildkvaliten ;-p

Slagstaglass i Eskilstuna är nog bäst!!! MUMS!!


Vilken glass är godast?


2 dagar i Östergötland

... Tog tåget till Mjölby i onsdags vid 12 taget. Vad härligt det är att åka tåg tycker jag. Byte i Norrköping och sen på nästa mot Mjölby! Väl framme vid sa 14.30 så tog jag en promenad hem till mr F (det är inte långt hem till han från tågstation som tur är). Eftersom jag varit där en gång tidigare så trodde jag att jag skulle hitta dit! Peace of cake! Trodde och kände att jag var på rätt väg men såg aldrig gatunamnet så jag ringde F om vägen .. det visade sig att jag var på rätt väg iaf.. hm men men jag hade iaf tur med vädret! ;-)

Gick in i huset och packade upp mina grejer lite och sen tog jag en pirog och en öl i väntan på att F skulle komma hem från jobbet! Gick runt lite i huset och kollade efter allt snickarna hade gjort sen sist jag var där och det var så fint allting! Det är klart nu allt i huset och det har fotats och det har även varit visning. Spat är underbart och badrummet på övervåningen med, lite grekiskt romerskt stil som är så vackert! Ja de gjorde ett bra jobb och F har en väldigt god smak! Sen kom han hem och vi fikade och tog öl och satte oss i uterummet och pratade. efter det så tyckte F att vi skulle bada bubbelbad och basta, sagt och gjort.. täppte till det lilla fönstret för att få lite dämpad belysning och tände lite ljus och hoppade straxt ner i badet. Underbart!! Bastade och sen tillbaka till badet! NICE! När vi var klara så gick vi upp och jag provade att ligga på en spikmatta (trodde jag aldrig jag skulle gå med på) men det gjorde jag aj aj men sen spred sig en värme över min kropp och det vart riktigt skönt, låg på den i ca 10 min och F fixade middag under tiden. Avslutade med en film senare på kvällen (Love actually)! Snacka om att vi vart helt slut sen.. avslappnade och gick som zombies ASG.

Morgonen efter så gick F till jobbet och jag låg kvar en stund men gick upp ganska så snart och satte på kaffet! Gick ut på altan/uterummet och njöt av solen och framför allt miljöombytet! Skönt att komma hemifrån... livet är underbart ibland och det krävs inte mycket för att det ska kännas så bra! Bara vara, ta hand om sig själv, njuta...det är friskvård och livskvalitè!
När F kom hem så fikade vi och sen tog han med mig på en rundtur med bil i Östergötland. Vi såg dessa slätter och det var så vackert, besökte Rökstenen från 1600 talet. Pratade, lyssnade på musik och sjöng i bilen hahahaha!! F sa han började bli väldigt hungrig så vi skulle ta oss hem .. då han nämner Gränna! Jag frågar hur långt det var dit, han säger 4 mil, ska vi åka dit frågar han..eh men du är hungrig sa jag... vi åker dit och så äter vi där.. oj oj oj han är såå snäll :) OCH vilket ställe, blev kär direkt, så fantastiskt vackert! Vi åt vid hamnen och det var vatten överallt, tror ni jag trivdes, åkte till ett ställe där vi såg ut över vattnet och solnedgång... ja jag finner inga ord, så fiint och romantiskt..... kunde ha blivit iaf *s* Åkte hem och la oss och kikade på HIPP HIPP ja ni som inte sett det så måste ni göra det, de är så tokroliga. Måste köpa dvd:na ;-p

Fredag morgon kom och F of to work, jag myser på altan, pratar med Sussie i tel, hon som var i Sthlm kvällen innan och såg ACDC som by the way var skitbra! Vi kom överens om att försöka tajma in tågen till Etuna så kunde vi gå och ta en öl på hemmaplan.
Jag myser på altan, solar och har det bra då jag hör röster som kommer närmare altan på baksidan. 2 herrar kommer visst och den ene säger att nu kommer vi och inkräktar.. den ene presenterade sig som en släkting till F och frågade lite om huset. Jag som kände att jag önskade haft en pälsjacka på mig just då.. guud så dum jag kände mig. fick höra senare att det var F morbror.. och han kände sig lika dum han för han trodde att ingen var där.. men men *s* :-p
Bokade min biljett hem och tajmade med Sussies och sen var det dags att gå ner till station. Var i etuna 15.48 och Sussie kom med Sthlms tåget 2 min senare hehe. Vi drog till Time out och tog ett par öl och sen beställde vi in mat, tog nån öl till och hade det skitroligt! Vi var så himla trötta, jag sa att vi hade nog Trainlag ;-) Det var en fin avslutning på dessa 2 dagar! ;-) Min mini semester kan man säga! Tack fina F för dessa dagar!
Ta hand om er där ute where ever you are <3


Vackra (lite suddiga tyvärr) bilder där man ser Vättern!!

Här var det otroligt vackert! Jag var mållös när jag såg detta tillsammans med Mr F! Gränna är ett smultron och romantiskt ställe! Vi satt vid hamnen i en restaurang och åt. Ja det var vackert, kunde knappt tro jag var där. Ni som vet att jag älskar vatten så förstår ni att jag var nöjd *s*


Rise and shine baby ;-) PoK

en kanon låt som får mig att vakna till i 2 dagar ;-)

Ciao, Arrividerci, Bye Bye Hejdå!

Tar tåget snart till Östergötland och träffar en vän... ;-p
Kan lika gärna åka dit med låret än sitta hemma och uggla eller hur!!
Sen får väl folk prata.. det bryr jag mig inte om.. jag är jue inte sjuk men har sträckt låret och ska man behöva sitta inne då och häcka?? Nej god energi ger god läkning!

Önskar er alla en kanoners dag och vilket härligt väder :) <3

Tråkigt!!!

Sitter hemma med detta dumma lår som jag sträckt och hur kul är det på en skala??? Tyckte jag kände mig betydligt bättre idag och tog fram snabeldraken och ja vad gör hon.. snubblar på sladdhelvetet!! (trådlös dammsugare, nåt för mig kke?). Det var dödsskönt för mitt lår... SUCK!
Är lite trött på att vara hemma och glo så jag tänker gå ut snart på en liten haltande Lotta tur... eller Agda 85 tur. Tur man inte har bråttom nånstans *s*

Toni mitt hjärta är i Borlänge och ska vara där hela veckan. Har en gammal bästis som bor där, Mariana. Så det blev ett sms till henne och skvallra ;-) Det visade sig att hon handlar varje dag där Toni står så hon träffar säkert honom!

Hade besök av Anna igår. En ex kollega och go vän. Hon är för härlig och rolig.. och hon bara skrattar.. åt mig och mina skämt (EN som tycker jag är rolig iaf) *lol* ;-)

Ja vad händer nu.. Sussie fyller snart 40, Tonis Emelie tar snart Studenten! Jag har semester om ca 3 veckor :))

Ta hand om er där ute <3

LCHF- mat

Har precis ätit denna lchf måltid som innehöll hickorykryddad fläskfile och en vitkålssallad med paprika,rödlök,svarta oliver och cremefraiche. Försöker hålla mig till lchf men ibland är det så svårt när det är glasstider... älskar jue glass och choklad... gwaahh, visst finns det nyttig 70% choklad och goa.. meeeen en marabou helnöt är aldrig fel..

RSS 2.0