Tisdag

Idag är det tisdag och jag har inte träffat Rick på snart 9 dagar :( och det känns väldigt konstigt. I dag jobbar jag kväll igen så vi lär inte ses idag heller... vilket shit! Jag är ledig tors-sön så jag får väl hoppas på ett under då :p. om han inte kan komma till mitt jobb och ge mig en bamsekraam, det skulle betyda så mycket men han har väl inte tid.

Mina tankar snurrar, mycket att tänka och fundera på. Det händer en del på jobbet bla vår chef ska sluta hos oss och påbörja ett annat jobb. Vad vi tycker om det är olika men många ja nästan alla tycker att hon sviker för att hon inget sagt. Hon har vikarierat på ett annat ställe sen i januari och sagt att hon kommer tillbaka i sommar men det har alltid blivit förlängt. Vi kände på oss att hon skulle dra vidare. Tråkigt eftersom alla tycker så mycket om henne. En ev avslutningsfest blir den 12 nov :(. En ny chef vill vi inte tänka på.

Känner att jag måste höra av mig till pappsen här nån dag, det var ett tag sen jag pratade med han :/
Mamma har jag pratat med i telen (typ 2 min) sen så kan man prata med henne nästa vecka igen *s*
Har sovit oroligt ett par nätter och man kan tro att jag oroar mig för något men inte mer än vanligt tycker jag hehe. Det går väl över.
Maries Emil fyller år den 15 okt. han blir 18 år! Jag jobbar tyvärr kväll då men vi kom överens om en annan tid istället då vi kunde komma. Nämligen den 24 okt. Erina fyller år den 6 okt. 8 år! Hon börjar bli stor! Hon har bjudit hem sin far på tacos :) Roligt för Rick. Jag får väl ge henne presenten nästa gång jag träffar henne.. Toni blir 18 år i dec. Jag funderar på att köpa 18 presenter haha, som han ska få öppna en varje dag fram till hans födelsedag. Är det inte häftigt?! Jag fick iden av Maria. Hon berätade att hennes gubbe fyller 50 i dec och deras gemensamma barn har köpt 50 presenter som han ska få öppna en varje dag tills han fyller :). 18 presenter hihihi. kom gärna med förslag ;-)

Jag har beställt en rutig parkas jacka ifrån ellos. Hoppas att den passar! Behöver en ny vinterjacka. Fick den för halva priset så bäst man passar på!

Har nu fått låna Tonis gamla sony ericsson. Den finns det iaf ljud på så man hör om det ringer eller kommer ett sms.  Får låna den tills jag får råd att köpa min nokia lur.
Nä nu måste jag hoppa in i duschen. Bye♥

Att Kramas Är Hälsosamt!

Det hjälper kroppens immunförsvar, det håller dig friskare, det botar depressioner och minskar stress. Det livar upp och föryngrar och har inga obehagliga biverkningar.
Att Kramas är inget mindre än ett mirakelpiller från naturen själv. Det innehåller inga gifter, inga konserveringsmedel, inga konstgjorda ingredienser. Kramar är praktiskt taget perfekta. Inga rörliga delar, inga batterier tar slut. Låg energiåtgång-hög energivinst!
Inflationsskyddande och skattefria. Och naturligtvis mycket lämpliga för återvinning.


KRAMA OM VARANDRA!

Min mobil är död

Min mobil ville ta ett dopp i toastolen på jobbet. Nu funkar den inte *suck*.
Ni som ser detta kan nå mig på hemtelen om det skulle vara nåt. Shit pommefrites!
Man är jue handikappad utan en ...

Får väl spara ihop till en NOKIA.. till dess så.. jaaa :(

Bye

Torsdag

Ska snart ge mig iväg till jobbet. Jobbar till 21 ikväll. Usch vill inte.. men men...

Igår gick jag över till Maria innan vi åkte vidare till Ritva. jag säger bara Oh my god vilken härlig lägenhet de har. STOOR och öppen planlösning (i like it). Köket gick i svart och vit och brunt.. Härligt. De hade en köks Ö med barstolar ... jag vill också haaa... I vardagsrummet har de en öppen spis *suckar*. Fönster överallt t.o.m i hallen. Ja den är jättefin lgh. Skriver mer sen.. måste dra till jobbet...

På jobbet hehe... fortsättning följer..

Sen bar det iväg hem till Ritva där vi möttes av en glad Ritva med turkklänning på sig hahahaa. Hon var så sööt.. hon sa att vi skulle vara glada att hon hade bh på sig *s* Det var vi *asg*.
Vi vart bjudna på lite dricka och väntade med spänning på Gunnel och hennes svampmackor. Vi väntade en stund och jag sa till tjejerna att Gunnel har säkert rökt upp all svamp och ligger på golvet hemma hos henne och storfnittrar hehehe.
Sen kom hon och vi satte oss till bords och åt dessa underbart goa varma smörgåsar med sallad.. mums och vi drack lite gott vin till det, sen vart det öl och sen vart det bayleys och sen vart det shottar och sen blev det ost och kex förståss och så drack vi lite mera... nam nam hihihi. Vi har alltid roligt när vi träffas och det vart inte sämre nu *ler* sen blev det java med min efterrätt och lite mer dricka och fnitter. Vi satt och pratade om allt möjligt och tiden den bara flög iväg. Vi pratade barn bla och då kunde Maria inte hålla sig utan berättade att hon ska bli MORMOR!!! Fan vad kul :)
På tal om barn så har Toni följt med sin pappa till Gbg så jag kommer hem till ett tomt hem ikväll :( nåja jag ska jue ändå bara dyka isäng eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Bye 4 now ♥

Onsdag-ledig

Idag så har jag städat och diskat och tvättat. Toni får dammsuga sen för det orkar/hinner inte jag. Har varit till affären och handlat ägg. Jag har en tigerkaka i ugnen som jag tänkte glasera sen och ta med hem till Ritva. Vi är 4 från jobbet som ska ses ikväll och ha kul! Gunnel har varit i skogen och plockat svamp som hon ska göra smarriga mackor med. Gunnel min goe arbetskamrat/vikarie som är världens snällaste person SER dåligt! Det är riktigt synd om henne. Synen håller hon på och mista snart :( men hon är alltid go och glad och vi älskar henne. Maria ringde till mig idag. Maria - Hej älskling! Jag - Hej baby! Maria - har du hört från Ritva? Det har blivit lite ändring ikväll. Jag - Ok! Maria - Jo Gunnel har varit i skogen och plockat svamp som hon vill fixa iordning åt oss. Jag - .......???? Maria - ASG Törs vi äta det? Jag- .... eh jo men vi kan väl titta när Ritva och Gunnel äter först *fniss*. - Maria- ASG. Jag - Ja dör vi så dör vi i alla fall i gott sällskap!! Ni ska veta att detta är med glimten i ögat. Vi har hört Ritvas skräckhistorier ang Gunnels svampar *s*. O de lever än ;-) Så hör  ni inte ifrån mig efter denna blogg sida så jaaa.. då vet ni :p
 Jag spelar med livet som insats *s*. På tal om spel så har jag vunnit 25 hela riksdaler på lotto :) Jag hade hela 4 rätt!! Det går frammåt iaf!

Toni har varit till Hällerforsnäs med Emil. De har hämtat en framruta till Tonis pappas bil. Imorgon kommer tydligen David (tonis pappa) hit och hämtar den. Jag har sån tur så jag ska jobba kväll hehehe. *skitbra*.

Nä nu ska jag fixa kakan och sen ska jag över till Maria en sväng innan vi åker vidare till Ritva. Maria och hennes gubbe har renoverat deras lägenhet så det ska bli spännande att se hur den ser ut. Kram och ta hand om er där ute. Bye♥

Måndag

Jobbar kväll. Sitter och väntar på att få åka hem. Ibland går det så fort när man jobbar kväll, smidigt som tusan och sen sitter man här och glor. Snart rasar det väl och ALLA vårdtagare behöver hjälp med ALLT och så blir det akut sjuka. Och man får aldrig åka hem hehe. Ja man får väl njuta så länge det funkar fint :)
Helgen gick väldigt FORT! Vips så var det måndag igen liksom :(

Lördagen var vi en sväng och firade Marie och sen tog vi lite bärs på kvällen och jag vart lite lurig ;-) Rick tyckte jag sluddra när jag prata men han har nog fel.. gör väl inte jag heller :p

Det var gott och skönt att bara vara och prata :) Min goding och jag :)
Söndagen så fixade vi klart golven *Äntligen*. Jag fick en allergisk reaktion så jag nös och hostade, snorade som tusan, det bara rann. Vet ej om det  var från dammet av tvättstugan eller om det var spån efter sågningen.. tungt var det. Svårt att andas när det blir så :/

Imorgon efter jobbet kommer jag nog att hälsa på Marie och Ronny. Ronny är i stan och han hade visst sagt till Marie att de skulle nog hem till mig och äta tigerkaka hahahaha. Marie kan faktiskt baka tigerkaka med *fniss*
Jag kommer nog lite senare eftersom jag måste på ett hembesök 13.30 och jag vet inte hur lång tid det tar. Men sen så :)
Onsdagkväll kke vi ska hem till Ritva och mysa. Vi blir väl de gamla vanliga gänget. Vi får se inget bestämt än :)
Saknar mitt hjärta *s* Det var sååååååå längesen vi sågs :p Puss och Bye♥

Lördag

Igår efter jobbet drog jag till banken för att hämta mitt id-kort. Jag ser ut som en Kines på kortet men vem bryr sig? Nu har jag äntligen detta id-kort efter 2-3mån krångel. Nog om det.
Kari var i stan med Elice och undrade när jag slutade jobba för han var kaffesugen *s*. Sa till han att åka hem till mig för Toni var hemma för jag var tvungen att gå till banken först. Oh my god vad söt Elice är.. jäla unge hehe. Rund som tusan meeen vilken gounge, hon bara flinar åt mig och jag bara smälter!! Hon är 9 mån nu och väger över 11kg haha ja hon är härlig :) En annan gullig liten kille som heter Ville ska vi få träffa idag för hans mamma Marie fyller 27 år idag. Grattis Grattis!! :) Rick kör ut bröd idag och jag ska ner till tvättstugan.
Har fått tips om en sida på nätet där jag kan kolla på Glamour avsnitt som jag har missat *skitbra!!*. Jag hinner aldrig se avsnitten som går varje dag så denna sida är kanon. En serie jag följt i typ 20 år och den är så jävla dum och knasig men jag KAN INTE sluta se på den *s*. Drogserie ;-). 3 mån till Toni fyller 18 år (kan inte fatta)!! Vad ska man köpa till han? han önskar sig en laptop men det har jag inga pengar till :( Jag får hitta på nåt. Käner mig tom i skallen, vet ej vad jag ska skriva mer just nu men vi hörs en annan dag! Ha det gott alla! Bye ♥

Fan vad trött jag är

Är det pga av vädret eller?
Det känns att det blivit kallare så nu får man vänta in vintern snart. Man vill bara dra täcket över sig eller se en film bara och vara. Skulle behöva ta disken .. Toni lovade att ta den när han kommer hem från skolan men jag vet inte om jag orkar se den så länge till. Jag tar den själv. (snällt av han iaf). Såg Arkiv X filmen för ett par dagar sen, den var bra men inte samma arkiv x känsla som i serierna tycker jag och Toni höll med mig. Fick bantarpulver av Rick. Jag trodde det var äckliga Nutrilett men det var det inte. Den här heter Naturdiet och den var inte så dum faktiskt. Tog en igårkväll efter jobbet men vart hungrig igen efter 1 tim och 30 min. Mera vatten och kke en frukt skulle hjälpa mig. Jag är jue inte van med att dricka en 3dl dryck utan vill jue äta a whole lot more liksom *suck*. Får prova mig fram lite. Jag byter ut nån måltid då och då. Sen den där träningen... Kan nån komma hit och sparka mig där bak ?????? Kke om de ställer en hög  chokladkakor i omklädningsrummet på nautilus så kke jag går dit hehehe. Skärpning!! ja ja ja ja jag skaaa gååååååå.

Jag har tagit in min paprika planta, det har kommit små söta paprikor och jag är rädd att de ska frysa ihjäl ute på balkongen. Det är inga minusgrader än men vad gör man?? Kke dags att ta in tomaterna med?? De mognar ändå.

Vill åka till Ikea med. Har funderat på att byta ut handtagen på mina köksskåp. Jag vill ha handtag i svart smide. Har kikat i katalogen men kan inte hitta dom där. Hoppas att de finns kvar på Ikea nu. Fanns bara de svarta släta men jag vill ha de andra. Ja vi får se. Ny matta i v-rummet och sen har jag tröttnat på de i köket *s*. Linneskåp har jag velat ha i 3 år. Skulle duga med en liten jag kan ställa i min stora garderob. Persienner och/eller nya gardiner. Ja suckar det är en del. Var kan man få tag i bättre begagnad symaskin? Det skulle jag behöva.

Har pratat med Sussie och hon vill jag följer med på ROCK AT SEA hårdrocksbåten den 21 november. Har sån tur att jag bara behöver betala bussen dit och hem annars så skulle jag inte haft råd. Så det blir av iaf. Kul :) Nä nu lite nytta. Bye ♥

Söndag kväll från jobbet.

Sitter här framför datorn på jobbet. Slutar 21.00. Just nu har jag det väldigt lugnt. Tror det blir lugnt hela kvällen. Vi har precis mumsat på masariner min goding bjöd oss tjejer på här ikväll. Det var väldigt uppskattat. Vi stackars kommunalare som inte får nånting hehehe. Nästa gång vill vi ha tårta *fnissar*. Då du lille hjärtegull så blir du väldigt populär här ska du veta ;-) Igår efter jobbet så åkte jag ut till Hällberga och myste med Rick och Erina :). Hjälpte Rick med golvet så vi kunde fort bli klara med vardagsrummet. Tänkte att när golvet blev klart så kunde vi pussla lite med varandra istället ;-). Stackars Erina gumman var jätteförkyld så hon låg i soffan och tittade på film, det såg så skönt ut! Golven är jättefina. Jag blir så sugen på att lägga golv själv och tapetsera.  Fast jag kan jue inte det själv. :/

Har upptäckt en sak... jag ser juu och veeeet att jag gått upp i vikt, spec på magen *suckar*
Meeen.. igår när jag skynda mig till hemköp innan jag skulle med bussen till Hällberga så KÄNDE jag min Mage... hur den gungade utanför mina brallor.. FATTAR NI?? Hur i hela friden .. vad fan pysslar jag med?? Jag blev nästan äcklad av mig själv.. tänkte.. om nån ser det här som jag känner... GUNGANDE mage??!! Jag riktigt kände hur massan på magen rörde sig när jag gick...... oj oj oj vojne vojne.... Nu blir det att träna och äta sunt annars kommer jag att se ut som en michelinare.... Jag har blivit så jävla slarvig med träningen, ja ok för mina armar och handleder men mina ben är det inge fel på för h-vete, Varför har jag slutat GÅ? Latmasken i mig som talar?! jag gick ju till jobbet och hem förut... Nä dags att ta tag i det här. Rick hade *hua* Nutrilett hemma, choklad dryck (ryser), tänkte jag skulle testa det.. vet att det är ingen höjdare men man kan jue börja där... går det inte att dricka så går det inte. *Tittar på magen* Det måste gå!!

Jag hoppas att jag får några ören över till att ta några lektioner på Krekolas. Annars får jag träna mycket privat och ta en snabbkurs nästa år då jag får mer pengar att röra mig med. På tisdag är jag ledig, kke Margot och jag kan ta en tur då :) Bye 4 now ♥

Torsdag

Så vad har hänt idag?! Ledig från jobbet sen börjar tråkhelgen. Jag jobbar fre, lör sön och måndag :(
Har tvättat idag, trodde Toni skulle iväg till Gbg idag men så blev inte fallet. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det blev jag varse om ikväll :/ men men :)

Fick besök av Emil och Marie. De var här och fikade och skulle hämta lite kläder till Simpa. (hoppas han hitta nåt som han gillade och kunde ha). Emil var snäll och hjälpte mig höja upp lampan i köket. (har stört mig länge nog med att den hängt för lågt. Tack snälla Emil :)

Nu blir det lite tv sen ska jag nog kika på Arkiv X filmen med Toni :) Bye♥

Prisa Ipren

Har inte ont i skulderbladet idag :) Tack vare Ipren (I Love U)!!
Armen är ok men handlederna är värst. jag har lite svårt för att vara stilla när jag är hemma. Toni är också hemma för lärarna hade studiedag. Vi tog tag i hans garderob. Han har så mycket skit där som vi kastade och vi gick igenom kläder som han inte kan ha längre. Mycket kastade vi men sparade en del som kke Simon (Maries yngsta) kan ha som de får titta på annars så kastar vi det. Hittade ett stjärngosselinne som man kan sy om till lucialinne, kke nåt för Erina. En bok/häfte som Toni fick hem i brevlådan när han gick i 7 :an (tror jag) om Förintelsen i Europa 1933-1945. Rick vill nog kika i den.

Nu ser man hur dåligt med kläder min son har *suck* vad de växer hehehe. Stackarn, måste handlas lite kläder nu till han. Speciellt höst och vinterkläder. Nu kurrar magen. Bye ♥

Hemma-ont i arm,handleder och skulderblad

Nu orkar jag inte gå och ha ont längre liksom..

Ringde till Vc och när de väl ringde upp så sa de att de rekomenderar sjukgymnastik först. Hon pratade om att det kan vara nån låsning. Jahaa och nu är telefontiden över så man får ringa imorgon. Tänker ta på Skiftinge VC så är det bara att knalla över när det är dags och om man jobbar samtidigt. Suck vad handikappad man känner sig och det gör så himla ont när man överansträngt sig som typ lyft en kaffekanna eller dylikt. Har tagit alvedon men näää det är jue ingen medicin när man har ont. Måste ta mig till apoteket och köpa Ipren. Toni masserade in zonsalva igårkväll men det vart bara värre. Får jag massage så skriker jag.. så ont gör det. Den här skiten har jag säkert fått för att jag inte styrketränat på ett tag. Nu törs jag inte börja med det förren jag vet om det kan vara nån inflammation. Ja vi får se vad sjukgymnasten säger. Det är vä arm också.Tänk att man använder den så jävla mycket då??!! Inatt sov jag inte mycket, ska lägga mig en stund sen efter jag varit till apoteket. Ta hand om er och lyssna på kroppen. Bye♥

Vilken dag.... :)

Sov kvar hos Rick inatt. Vaknade på morgonen av att jag hade fruktansvärt ont i vä skulderblad, jag kunde knappt andas. Gjorde ont bara jag andades och böjde mig ner. Fy vad jobbigt. Rick masserade mig och det vart bättre en stund men sen kom det tillbaka och jag har fortfarande ont :(. Det vart ingen körning eftersom både jag och Margot inte mår nåt vidare just nu :/. Vad är det som händer?! Jag har jue ont överallt snart *SUCK* Man blir lite smågrinig när man har ont. Då har man inte lust med nånting liksom. Vi tog det lugnt hemma hos mitt hjärta och sen ville Rick åka till Tuna Park och kolla in en butik som heter Kjell o co. Vi trodde att den skulle vara mycket större. Kikade på mobiler, hittade 2 som jag vill ha .NOKIA såklart ;-) Mobiler kke var på Expert uj uj börjar bli trötter. Strosa runt på Tunan och oj vad mycket affärer. Nu skulle man ha en massa dinero liksom :). Vi var in till Guldfynd och kollade guldhalsband men hittade inget som var fint. Däremot så tittade vi på klockor. Välj en sa Rick. VA? Who me? eh ok .. Jag valde en liten söt svart klocka. Han köpte den till mig :) Goe Rick :) Han köpte även en till sig själv. Tittade på varandra och sa Set the time now hahahahaha!! Sprang förbi Din Sko med. Tänkte Rick skulle se om han hittar nå skor till sig själv. Han gick raka spåret till ett par damboots. Prova sa han!! Gillar du dom? Jag provade ett par bruna men näää, han gick och hämtade ett par svarta. De gillade jag. Ok ta dom säger han och sen gick han och hämtade ett par snygga boots till sig själv!! Han köpte dojjorna utan att blinka Karln. Rena rama Julafton för mig. Har lite svårt att smälta det här. Är inte så van vid att en karl köper saker till mig direkt. Men har jag inte världens goaste kille då?? va va va?? Jag säger bara WoW :) ♥Tack älskling!♥ Vi vart väldigt hungriga sen och Rick ringde Toni och frågade om han ville ha mat från Billy boys. Det ville han ha naturligtvis så vi åkte och köpte det och sen hem till mig och åt. Toni fick en slant med, ingen var jue lyckligare än han.. eh jooo JAAAG!!! hihihi
Jag blev lite bortskämd idag *ler*. Mamma ringde nyss och hon hälsar att hon gärna följer med till Tuna Park nästa gång *fniss* ehh skulle inte tro det va hahahaha. Aj vad det värker i armen och skulderbladet... men ingen är gladare än mig just nu :) Puss o Kram Bye♥

Fredag

Skönt att vara ledig i 3 dagar nu :) Håller på och tvättar och softar.

Igår var jag på Kräftskiva på jobbet. Vi var 10 tjejer och vi har alltid roligt hehe. Carina och Eva hade handlat och fixat allt som vi sen alla delade på. Slutade på 80 kr var. Vi fick ta med oss dryck själva :)Välkomstdryck fick vi :)

På bordet fanns: 2 olika sorters paj, sallader, oliver,inlagd vitlök, bröd, vitlökssmör, aioli,räkor, kräftor, ostbricka med en massa olika ostar, vindruvor, meloner och päron. Hm, har säkert glömt nåt. Det var en massa olika burkar på bordet med en massa gott i. Sen fick vi efterrätt nam nam. Eva hade gjort 2 olika sorters frysta cheesecake. En med hasselnötscreme och en med rabarber och lime med frukter uppepå. Den sistnämnda var en dröm. Den ska jag ta recept på.

Det är så kul att träffas en massa brudar på det här sättet. Vill fixa en tjejfest snart. Funderar starkt på det :) Man kan ha knytis eller nåt! Nä nu väntar min bror och sen blir det tvättstugan. Bye♥

Kräftskiva

ÄNTLIGEN!!

Nu ska jag få sätta tänderna i kräftor, som jag har längtat!!! Ikväll blir det en Kräftskiva på jobbet! Mums!
Igår kväll var jag med Maria och co och såg MAMMA MIA!! Vilken BRA film!! Den kan jag se igen! Får köpa dvd:n sen. Absolut!! Träffade Pia på Rio och hon var där med ett par jobbarkompisar :)

Sitter på jobbet idag. Jobbar extra till 12.00. Inget fel :)

Nu jobbtime. Bye♥

RSS 2.0