Fredag

Idag är det äntligen fredag, som jag har längtat till denna dag och löning...
Ska iväg lite senare till Tuna Park för att ev shoppa lite. Tar med mig Sussie, vi ses så sällan! Det ska bli kul!

Igår så hade jag en fruktansvärd träningsvärk i nacke,axlar, armar och mage. Jag höll på att bli galen. Så vad gjorde jag då?! Jag tog en långpromenad 1 tim och 20 min. Det var jätteskönt! Vart det bättre? Njaa lite kke. Idag känns det bättre iaf!

Rick var över igårkväll. Han tjatade om körkortet *ler*. Jag vill jättegärna ta körkort men det som oroar mig är pengar..
men det är som han säger att man kan fixa körkortstillstånd,syntest,handledare så länge och börja köra i år och ta körkortet nästa år! Då har man lite mer kött på benen. oj oj oj hur ska det gå hehehe. Tack snälla Margot för att du ställer upp som handledare!! Kraam.

Så till vilken optiker går jag och tar syntestet då? Nån som är billigare än andra? Någon som vet?
Måste dra nu. Bye ♥

onsdag

Idag så var jag äntligen iväg och tränade!! Det känns nu kan jag lova fast jag har stretchat. Nåväl det var ca 1 månad sen jag tränade sist. Så det är väl inte så konstigt. Skönt var det och man märkte av att det var ett tag sen. Dutti kicka klappa fint på hövve *s*. Nu är det bara att fortsätta... ja ska försöka iaf hehe.
Rick kom sen och han var så trött hjärtat. Han hade varit iväg tidigt till ja vad det nu hette för att lämna en frontlastare som behövde en ny kolv. Han hade bara sovit 2 tim inatt godingen så jag förstår att han var trött nu. Medans han vilade på min soffa så kilade jag ner till Billy Boys och köpte mat! Yummie vad gott det var. Mat från Billy Boys var längesen. Jag skickade iväg ett sms till Toni där det stog att MMM vad gott med kebabtallrik från BB. (Toni älskar all mat på BB) *s* ! tim senare ringde han och frågade om det var nödvändigt att skicka ett sånt sms? hihihih. Hans vänner Emil och Alex var där så det vart ett kort samtal. :/

 Vad kul det är att få kommentarer från okända människor!! Jaaa de jag känner också förstås ;-) Finns det nån slumpknapp här på bloggen där man kan kika in hos andra bloggare?? Jaa, jag kommer nog på snart hur det går till *s*

Tänker på min älskling med sin onda mage *suck*. Det är väl det värsta man kan ha? el? Han har iaf köpt Pepcid duo men jag tycker att han borde söka upp en läkare. Envisa karl!! Tror det är mycket som cirkulerar i hans huvud just nu och jag önskar att jag kunde avlasta honom med nåt. Han ska på sin mormors begravning imorgon :( och jag hoppas att han slipper sin magvärk då. Han  har väl ont ändå?! Tänker på dig älskling!

Ska se om det finns nåt på dumburken annars så ska jag sjunga KARAOKE!  Satan i gatan vad kul det är. Jag låter som en sprucken skata men WTF det är såå kul ;-) Bye ♥

den här är kul *ler*


Toni

Pratade med Toni via msn igår! Han var i Göteborg då :) Bara för 2 dagar och idag åkte de tillbaka till Strömstad. Han berättade att det känns bättre nu. Sist jag pratade med han så ville han hem (nästan iaf). Han saknade sina vänner och datorn *s* I Strömstad kände han sig ensam och som en roukie på ett gatukök som han fått jobb på! Nu så har det tillkommit fler ungdomar i hans ålder som också är "nya". Så han känner sig mer jämstäld med dom hehe. Nu trivs han och dessutom så berättade han att Emil och Alex skulle åka ner och hälsa på!! Skitkul för Toni! (är så glad för hans skull!) Saknar han enormt mycket men är glad att han får uppleva det här och inte strosa omkring i tråkiga E-tuna. Hoppas bara att han får jobba lite mer så han kan få ihop lite kosing att köpa nåt för :)

Midsommarafton var vi till Forsbergs och åt GOD mat och fick oss ett gott skratt mellan varven. Sönerna Forsberg, ja när de sätter igång *skrattar*. Marie glänste förstås med magen och var söt med sina alkoholfria drycker. Var bara en cigg som fattades sa hon *ler*. Ja det skulle se ut, höggravid,cigg och hennes flaskor + att hon kärde bil, ja vad vi skrattade. hehe

Min Marie har kommit hem från Tallinn. Hon köpte snus till Rick och salta pingviner till mig. (salta pingviner är jue ett måste fy faan vad gott det är). Hon köpte även en parfym till mig på Ricks order. *ler* Han är för go min älskling. TACK!! Parfymen luktar jättegott!

Nautilus har sommaröppet nu JIHAAAAA (rusning).... NOT *haha* Tänkte dra dit idag men så vart inte fallet. Vet inte vad det beror på men jag hade väl en god anledning! (håller fingrar i kors)! Jaaa, de har öppet imorgon med. Fniss. Nu ska jag ta mig till mamsen en stund! Bye ♥


GLAD MIDSOMMAR!!

Önskar alla en Glad Midsommar!!

Ta hand om er! Kramar

TÅRTA till Frukost!!!

Nu har jag semester äntligen!! Har sprungit som en tetting de här sista 3 dagarna på jobbet, det är andra vid rodret nu när Maria har semester och de tycker väl att jag ska springa häcken av mig de sista dagarna *s*.

I tisdags så cyklade vi ut till Marias stuga i Grönsta. My god vad fint det var. Vad sugen jag blev på en stuga eller hus då!!
Deras stuga var byggt 1967. (Jättefiiin). Har på bild i mobilen. Sen har de en rött gammalt hus brevid från 1700 talet. Så mysig med gammal vedspis. Ritva som är en kvinnlig Ernst vart som eld o lågor och visste precis hur hon skulle inreda det gamla huset. Jaa, det var jättefint därute med stor tomt och en härlig gräsmatta och blommor och fruktträd. En liten bit därifrån såg jag ett halvfärdigt växthus (vill haaaaaa). Vi hade kött och korv med oss, Marie hade en ost som . heter hm.. tänker på ordet Hummus men det är det inte.. ja nåt på H iaf som man skulle grilla. Maria hade gjort 3 olika sorters sallad och en aioli. Skitgott .. är helt såld på hemmagjord aioli. Salladerna var jättegoda, specielt en med vattenmelon i och pinjenötter och fetaost  bla i.... satan såå gotttttttt!!! Vi hade väldigt kul och en jäkla tur med vädret!! Jag sa att hit kommer jag att cykla ut igen!! Jaaa sa Maria, Jag har jue tjatat på dig i 3 år liksom, nu hittar du hit iaf hehe.

Hmm har lite ont i halsen. Vaknade med en torrhosta Uäk!!

Igår onsdag så var det min sista dag före semester. När jag äntligen slutat och lämnat in nyckeln så åkte jag hem. Skulle tvätta och vilken skillnad det är på att tvätta till sig själv bara och inte till en tonåring med hehe. Det gick så fort!! Marie skulle komma och ta en fika och hämta en resväska som hon ville låna till Tallin. När hon väl kom så hade hon sina grabbar med sig. Vi satte oss och fikade och pratade. Vi behövde väl uppdatera lite nu när det var ett tag sen vi träffades. Nice. Hon har jue träffat en Ronny och jag önskar dem all Lycka!! Älsklingen kom sen med för han ville få hem snus som Marie skulle köpa på båten. Han hade en TÅRTA med sig!! Var det för att Marie är så snäll o köper snus? eller var det för att han skulle vara pappaledig och långledig? eller var det för att fira att JAG hade påbörjat min semester?? Jag väljer det sistnämnda *fniss*. Rick hade även med sig en mobiltelefon (nokia som jag vill ha). Mobilen hade fått mjölk på sig så Ricks vän ville inte ha den mer. Rick skulle få den om han fick igång den. Vi fick igång den men tyvärr är det 2 knappar som inte fungerar och de är rätt viktiga på mobilen. Synd. Vad söt han är som tänkte på mig mitt hjärta! Han hade även gett Marie pengar till att köpa nåt lukta gott till mig!! Han är väl för gooo min goding!!! Älskar dig!!! Imorgon är det Midsommarfirande i Sundbyholm! Önskar Marie en trevlig resa och jag tar nog en tårtbit till frukost!

nedräkning

2 jobbdagar kvar. Onsdag sista dagen innan semestern!!

Sen blir det sköna dagar i solen? Eh näää ser inte ut som det tyvärr. Moln och åter moln, regnskur här och regnskur där.. Märks att Midsommar nalkas. Regnar det hela min semester så kan man nästan lika gärna jobba  liksom. Jag skulle behöva ha ett extra jobb och skulle faktiskt kunna tänka mig det på min semster. Behöver jue det tyvärr... svartjobb vore jue nåt hehe  (vet det är olagligt men ändå). Någon som vet nåt?? *ler fint*. Tänk om man vann på lotto ändå.. Ja jag försöker jue iaf...

Imorgonkväll blir det en tur till Grönsta. Det ska bli grillning och annat skoj, det vill säga om vädret tillåter. bye♥

redan söndag

Det är som vanligt här tiden rinner snart förbi en fast tycker ändå att mitt "nya" liv stannade i torsdags. Hur kan det gå ihop? Efter skrällen i torsdags så mår jag inge vidare men får bita i det sura äpplet och försöka gå vidare... i torsdags ville jag bara skjuta mig själv!! Jag har alltid lovat mig själv att aldrig ta ut segern i förskott när det gäller vissa saker.. men jag släppte lite på det nu och började planera lite... det skulle jag aldrig ha gjort!! Det gör så ONT!! Man känner sig hjälplös och vet inte hur man ska tackla det, får en att bete sig som en annan idiot och tyvärr får andra lida för det. Man tänker inte när man är ledsen. Man får vara glad att det finns människor omkring en som bryr sig om en ändå och har tålamod och förståelse för det man går igenom. (nu låter det som man ska gå och dö men så är inte fallet *s*). Tack älskling för ditt enorma stöd och hjälp!! Ditt tålamod och envishet. Jag älskar dig! Tro mig att jag försökte komma ut till golfklubben igår kväll. Tur det finns änglar som Margot!  Tack för ölen och en trevlig kväll! Det är altid trevligt att vara ute i Sundbyholm! Fick äntligen se Ricks motorcykel ... vad fiiin den är, fick provsitta den och kände att jag skulle nog tänka mig att ta mc kort i framtiden med!! Vilken frihet! Men först körkort för bil vilket jag KOMMER att ta.. inte i höst TYVÄRR.. men vårkanten.... tro mig..

Saknar Toni! Det är så tomt här hemma utan han!
Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar sen börjar semestern! Bye ♥

Blöt el?

Nu är jag ledig i 4 dagar :) Sen har jag bara 3 dagar kvar nästa vecka innan jag drar på semester!!! Det flöt på idag på jobbet och när klockan slog 16 så gick jag hem... Tänkte att jag passar på nu när det är uppehåll av regn... Jag hann väl ner till stadsparken då det börja småregna.. väl nere på stan så öppnade himlen sig och det bara forsade. Då är man glad att man inte har så långt hem.. men jag hann bli blöt. Slank in på ericssons och köpte hamburgare.. orkade inte laga mat och dessutom så är det tråkigt att fixa mat till sig själv. Jag gick ganska fort hem så då förtjänade jag en hamburgare ;p hehe. Fick lära en tjej på jobbet att cykla idag. Hon har cyklat en gång för ca 19 år sen och hade då ramlat och slog sig ordentligt så hon behövde sy ett par stygn i ansiktet. Hon var jättenervös och började kallsvettas. Vi tog lite i taget och som avslutning så skjutsade jag henne runt Delfinen *s* Vi ska fortsätta träna så hon kommer över sin rädsla för att cykla igen. Skojade med henne och sa att jag lär henne cykla om hon lär mig köra bil! Självklart sa hon :)

Maria jobbar sin sista dag före semestern imorgon torsdag så hon vill att jag följer henne till gamla stan imorgon kväll. Hon hade 2 vipbiljetter till nåt som butikerna anordnar där på gamla stan. Vi ska bla gå tipspromenad. Man ska då gå in i varje butik och svara på en fråga! Sen blir det lite förfriskningar efteråt ;-) Det kan bli kul :) Bye ♥

Tisdag

Har jobbat till 21 och det gick bra, hade fullt upp hela tiden så det gick fort idag. Min sista kväll före semestern.
Pratade med Lidija idag (syster). Hon berättade att vår farbror har avlidit. Han bodde i Australien och var min pappas äldre bror. Han fick en hjärtinfarkt och avled omedelbart. Sist jag träffade han så var jag väldigt liten. Tänker på min pappa nu... Han hade bäst kontakt med den äldsta brorsan även fast han bodde på andra sidan jordklotet. Så sorgligt. Vilken tråksemester de måste ha nu i Makedonien. :( Spase R.I.P.

När jag slutade jobbet så kom min älskling och hämtade mig! Han hade köpt en massa gott till mig och lite turk strumpor *s* Han är sååå söööt den där godingen :) Tack hjärtat! Din retsticka ;-) puss älskar dig
 Toni har ringt från Strömstad ikväll och allt var bra och det var väldigt vackert där. Han hade inte börjat jobba än.
Han lovade att ringa snart igen :) Bye ♥

Det blir inte alltid som man tänkt sig!!

Hade tänkt umgås med mina vänner idag men det körde ihop sig totalt. Nu har jag skallebank och är så trött.

Trodde Toni skulle åka till Göteborg imorgon men hans pappa ringde på fm och sa att Toni måste åka idag eftersom de ska åka vidare till Strömstad på tisdag morgon. Så det vara bara att stanna hemma och tvätta så han hade rena kläder med sig. Var bara tvungen att ragga upp första bästa tvättid. Stressigt värre. Toni var tvungen att åka först till Västerås för att fixa klart papprerna och lämna ett foto till MV. Nu ska det vara klart. Sen får han söka om till pass. Skulle till Sussie och gratta henne med men det vart taikon där med. jag hade fattat som att vi skulle ses efter 12 för att hon skulle på Karolinas avslutning. Jag kunde inte då utan messade om att jag kommer när jag tvättat klart istället. Ringde upp henne för en stund sen och sa att jag kan dyka upp nu men det gick visst inte. Karolinas avslutning var vid 18. Jag hade väl fattat fel... Ja nåväl, går förbi henne imorgon fm innan jag börjar jobba istället. Får fortsätta packa här åt Toni och så måste jag ringa Marie. Sen blir det toomt här när hjärtat åker *snyft*. Verkar som att han blir borta ett tag. :( Ja men det blir roligt för han :).... suck inga skattepengar idag heller... o NU behöver jag dom juuuuu :( Fattiglappen här snart!! Bye ♥

5 arbetsdagar kvar...

Guud vad skönt nu är sista helgen före semestern gjord!! Är ledig imorgon måndag och då tänkte jag titta in till Marie på fm om hon inte ska jobba och sen efter 12 så ska jag hem till Sussie och Gratta henne! Har bara 5 arbetsdagar kvar nu om jag inte ska jobba extra för Ritva på torsdag, vi shall see ;-)

Snart kör jag på en Turk!!!!

Har vid 2 tillfällen i helgen varit nära att köra på turkfamiljer eller var de nu kommer ifrån. När de går tillsammans så går de 5-6st i bredd. Jag kommer mot dem med cykel och det ÄR både gång och cykelbana. Tror ni att de flyttar på sig?? Nähää jag höll på att köra på en käring!! Jag gapade att de skulle flytta på sig och inte ta upp hela jävla vägen. Tror ni de bryr sig? Nästa gång så kör jag på dem... de får väl anmäla mig, det skiter jag i.....

Vi är några bruttor från jobbet som brukar ses emellanåt och nu ska det ske igen *s* Denna gång ska vi träffas någon dag innan vi tar semester ute i Grönsta (tror det heter så), där Maria har en sommarstuga. Vi ska cykla ut dit så nu MÅSTE jag fixa cykeln *suck*. Jag har sån otur vad de gäller cyklar så jag har inte brytt mig om att fixa min cykel i år.. Whats the point liksom?? Men måste det nu iaf..  Nä nu lite siesta tror jag. Bye ♥♥

Dagarna bara går...

Jag har snart semester och fattar nada, den här helgen är den sista före min semester. Det går så foooort!! jag kommer att vakna upp här och det är slut med semester och dags att gå till jobbet igen.. så sjukt fort går det!! Har jobbat till 21 ikväll och det var väldigt varmt idag.

Min pappa har ringt mig 2 ggr idag på mobilen. Första gången kunde jag inte svara eftersom jag jobbade men andra gången då hade jag lite minustid så jag svarade. Han hade bytt nr nu under tiden han är i Makedonien och hade skickat sms til mig och undrat om de kommit fram. Japp sa jag och har smsat tillbaka. Flera stycken! Men de har han inte fått tydligen! De hade det för varmt där nere. Det har vi också sa jag hehe. Pappa brukar alltid ringa och säga hej då när de åker ner.. men inte i år. har pratat med Sonja via msn och beklagat mig över det *s* Var säkert därför han ringde ;-) Jahaa då ska man jobba denna helg fram till söndag men det känns ok faktiskt eftersom det är den sista på ett tag! Så vad händer på semestern?! Ingen aning , känns som inget är riktigt planerat.. men det är helt ok för mig! Jag känner just nu bara för att få vara ledig! Jag väntar på skattepengarna!! Varför får ALLA andra och inte JAG??!! Hmm ja ja tålamod ska man ha, de ska jue skickas ut de 2 första veckorna i juni... tam tam tam tam.

Toni har slutat 2:an, Han är och festar med polarna! Sista sommarlovet nu för honom och nästa år tar han Studenten! Fan vad stor han har blivit!! Åter igen så fattar man inte var tiden tagit vägen?! har funderat på att öppna ett sparkonto tills han tar studenten. Han vill jue ha kostym o grejer när det är dags! På måndag åker han till Gbg och vidare sen till Strömstad! Nä nu ska jag slå en pling till Toni för att höra läget. Han sa att jag fick det hehe.. är inte alla tonåringar som tillåter det va?? Störa när de festar hehehe. Bye

Helt borta?!

Vaknade skapligt tidigt och var pigg (som vanligt nu på morgnarna). Gick upp och tog en dusch, klädde mig och fixade til mig. Gjorde iordning mina smörgåsar och frukt. Skulle in i kylskåpet och ta fram matlådan då jag först slänger en blick på kallerndern. Måste ändra nu för det är juni tänkte jag. Kollar dagens datum och upptäcker att jag börjar inte förren 12.00 och slutar 21.00. Snacka om en awakening!! *SUCK* Där står jag duschad, klädd och redo för att sticka til jobbet!!! Vad FAN gör man nu liksom??!!

Gnällt till Graflunds igen.

Jaa ni.. nu tycker ni säkert att jag är en riktig gnällspik men jag strider bara för rättvisa. (tycker jag iaf).
Går ut på min balkong med en kopp kaffe och vad möter då min blick?! Jo min granne (rökaren) och hennes väninna ligger och solar på taket vi har utanför vår balkong! När jag flyttade in här så har min son varit ut på taket med kompisar vid ett el kke fler tillfällen. Graflund fick veta det och jag fick besök av  fastighetsskötaren som talade om för mig att nästa gång blir det ett besök på kontoret. Jag vet inte vad han menar med det men tror väl att det skulle handla om vräkning. Nu har jag sett min granne ute på taket med sin katt, jag vet inte om katten hade smitit men det verkade inte som att hon hade bråttom in. Satt o kelade med katten utanför MIN balkong. Nu solar de på taket. Eftersom jag redan tycker illa om denna granne så mailade jag till Graflunds.

Är så jävla uttråkad nu, kan det bli måndag snart så jag får gå och jobba. Brukar inte längta till måndag annars men just nu vill jag åka och jobba.

RSS 2.0