Hur fan kunde de glömma den här???


KISS- Bra men de GLÖMDE en LÅT!!!

Efter att ha kollat att Toni verkligen mådde bra så åkte vi tåget upp till Storstan!
Jag vet inte varför jag känner en sån glädje,berusning,frihet och spänning när jag sitter på ett tåg och ska en bit bort.. samma är det med bil och buss!! Flygplan ska vi inte tala om!! Har jag en sån stor längtan bort eller?? Nåväl!!
På vägen till Sthlm satt vi 3 förväntansfulla damer och smuttade på en iskall jäger (fan vad gott det är). Maria hade med sig i en i liten colaflaska *genialiskt* ser ut som cola ;-). Väl framme så tog vi en taxi till Sthlm Stadion där vi möttes av en folkmassa som vällde fram i kön! Insläpp var det 17.00 och vi var väl där runt 17.30. Det var absolut ingen jobbig kö utan det gick hur smidigt som helst. Ganska snabbt oxå!! Det som var jobbigt sen var att vänta på Kiss. De började inte spela förren 21.00. Tur vi hade sittplats!! Vi gick runt lite och köpte öl. Det fanns korvstånd överallt och så sålde de tröjor och t-shirtar med Kissmotiv naturlisch... En t-shirt kostade FRÅN 300kr. Hade tyvärr inte råd att köpa nån men ville ändå hellre ha ett linne men hittade ingen. Träffade Hannas son Crille där hehe.. undrar om han köpte nån t-shirt?

Det visade sig att vi satt på fel plats (tyckte väl att vi hade en för bra plats hehe). Det kom fram en kille till mig och sa att jag satt på hans plats. Va?? sa jag, jag tog fram biljetten och visade att jag har rad 4 plats 16. Det hade han med, Skillnade var att han hade bokstaven P och jag L. Ingångarna var bokstaverade och vi hade gått in i fel. Killen bad om ursäkt och verkade ångerfull (undrar fortfarande varför hehe). Det var jue HANS plats hehehe. När då äntligen Kiss började spela så tyckte jag första timmen inte var så bra. Sen sa Paul Stanley (sångaren) Thank u and Goodbye!.. Ja bah Va FAAAN inte ska de dra nu??? Mina låtar då???? Jo de kom tillbaka (thank god) och sista timmen var SKITBRA!! De flesta låtar jag älskar kom med UTOM min Favorit genom tiderna som får mig att minnas tillbaka till man var en fjortis!! De spelade INTE.. "HEAVEN`S ON FIRE!!!! Jag menar hur FAN tänkte dom?? Världens bästa låt!! Satt och väntade på den låten.. jag åkte till Stockholm för att höra  just den LÅTEN LIVE!! ja de var en STOR besvikelse!! Jag tjatade om det hela vägen hem till Eskilstuna. Annars så var det bra!........ hur fan kunde de glömma min låt??

Marias karl Kennet kom och hämtade oss så vi fick skjuts hem ända till dörren. TACK snälla Kennet, Du är guld värd!! Kraaaam

P.s. HUR fan kunde de missa Heaven`s on fire??? Fattar inte!!

Då Kom Meddelandet

Har jobbat till ca 12.00 idag. När jag var hos en vårdtagare och städade fick jag ett sms från Toni. Ring mig mamma det är viktigt! Jag kunde inte ringa med en gång utan messade att jag ringer om en kvart. Då skrev han att han varit med om en BILOLYCKA!! Hjärtat satt i halsgropen och jag är fortfarande skakis. Jag ringde upp med en gång och han lugnade mig med att alla 3 grabbarna klarade sig! PUST! De hade kört en landsväg och så hade en buss kommit mittemot dem och den körde mitt i vägen. I en kurva fick de väja undan, fick sladd och körde in i ett stängsel om jag fattat rätt. *de hade jävligt tur". Otäckt sånt där... Jag kunde lika gärna ha förlorat min son sådär i en handvändning... (klump i halsen).............

Vart förbannad på jobbet på 2 st av mina kära arbetskamrater. Synd de inte var i närheten, iaf en utav dem för då skulle hon få höra!! Jag kommer från tvättstugan och möter Emelie (en vikarie) som säger.. Där är du!!
Jo då berättar hon att M o E har sökt mig för jag måste gå och titta till en vårdtagare som inte mår så bra efter att jag städat klart! Varför då sa jag? Kan inte du göra det? Jo sa Emelie jag föreslog det men de sa att Nicko SKA GÅ!! jag menar WTF?? Emelie sa att M o E ska till Kompassen på möte för en annan vårdtagare vill hem. För det första.. Man lämnar inte över ett ansvar på någon som inte har tid att gå på en gång. Karln var dålig och då går man dit med en gång!! För det andra så behöver man inte åka 2 till kompassen då dsk och biståndshandläggare är med!! För det tredje så går man direkt hem till en vårdtagare när denne är dålig.. inte efter att man städat. För det fjärde så kan Emelie gå dit lika bra som jag. SUCK vad trött jag blir på idioter!!
Jag sa till Emelie att gå upp till han och att larma efter hjälp om det skulle vara nåt el hämta mig för jag var i porten brevid. Det gick bra med farbrorn som hade panikångest t.o.m. Han ville Inte åka in till lass. han har tillsyn många ggr/dag by the way.

När jag kom upp till lokalen och berättade för kvällpersonalen så gick luften ur mig.. jag var trött, varm, svettig, orolig för Toni och trött...och FÖRBANNAD!! Sen sa jag Herrå nu drar jag!!

När jag kom hem så fick jag elräkningen. då lackade jag ännu mer.. hur ska det sluta?

Ska på Kiss ikväll och jag är på strålande humör!! Det blir bättre hoppas jag. Nu iväg och köpa tågbiljetter!!

varmt

Det är ett härligt väder idag! Varmt och skönt! Dagen på jobbet har gått väldigt fort och imorgon är det fredag (Yippie)!! Då åker alla KISSdiggare till Sthlm ;-) Kan inte fatta MOI se KISS!! Nja iaf höra hehe. Ikväll/natt så blir jag ensam. Toni följer med Dan ut till Näshulta där Dans familj har en stuga. De sover kvar där och åker in med en kompis till skolan imorgon! Nu är det klart att Toni åker till sin pappa i Göteborg den 9 juni. Han ska sen följa med till Strömstad och jobba på en herrgård tillsammans med sin pappa. Toni berättade att det finns en båt där med som han skulle få diska och/el servera mat på. David (hans pappa) är kock. Tyckte att det lät väldigt kul för Toni och att han kommer iväg och får jobba iaf denna sommar med. Här var det svårt att få jobb. Man måste ha kontakter nu för tiden för att man ska få nåt säger Toni. Nu får han åka enda till Strömstad och det lär vara väldigt fint där har jag fått höra. Vad jag kommer att sakna han :/

Fick ett jättefint Tackkort ifrån Hanna och Kari från när Elice döptes! Det är ett kort på Hanna o Kari och lilla Elice som tittar på prästen. Det ser ut som hon verkligen lyssnar på prästen hehe. ja hon är för sööt!

Jahaa, vad ska man hitta på ikväll då?? Fick ingen semester imorgon så det är bara att se glad ut och kliva upp i morgonbitti. (som om det skulle vara ett problem då.. har jue klivit upp 05.30 hela veckan även om jag vart ledig eller jobbat kväll) Stön! Bye ♥

Varför vakna så tidigt?

Vaknade 06.30 idag, börjar inte förren 13.00 idag och jobbar till 21. Varför så piggelin på morgonen? Tycker att jag inte fått sova ut på länge nu. Förra veckan o den här veckan hänger liksom ihop. Igår var jag ledig men den lilla tisdagen gick så fort. Man behöver minst 2 dagar ledigt efter en lång helg!! Kände inte direkt att jag var ledig igår. Jag var på ett möte. Det gick förvånansvärt bra och nu kke jag slipper "mitt liv som hund" och börjar mitt Nya liv NU :). Ja, vi får se. It aint over until its over! Jag känner en enorm lättnad nu iaf!

Snart är det fredag och då åker vi till Sthlm och ska se Kiss ;-) Jag ringde till jobbet igår för att höra om det gick att ta semester på fredag men Monika visste inte. Hon skulle kolla det!

Undrar om jag ska gå o träna. From nästa vecka o 3 veckor frammåt har Nautilus semester stängt. Då blir det mycket GÅ till jobbet o hem... el?? *s*. Bye ♥

söndag och Mors dag

Vaknar på morgonen med en nysning och nu sitter jag här o nyser. Är det för att jag haft balkongen öppen? Har fixat min balkong nu. Köpte skumplast och tätade för alla hål jag kunde hitta. Än sålänge så har jag inte känt nå röklukt. Min citronplanta börjar gro nu! Skitkul! De andra växer så de knakar med. Har köpt näring till dom för att de varit så duktiga hehe.

ESC, ja vad ska man säga?? Ryssland vann och låten var inte så tokig faktiskt. När jag såg att Grekland tog ledningen i början så tänkte jag NEEJ! Så när Ryssland kom ifatt så ville jag hellre att de vann. Jag tippade på Ukraina och de kom 2:a. Fattar inte att det gick så ILLA för Sverige??!! 18 plats?? De var tippade vinnare överallt. Den här gången kunde de inte gnälla på att östländerna som röstar på varandra för de NORDISKA länderna SVEK Alien Perelli! Fattar nada.

Jaha, då ska man jobba 12-21 ikväll igen på mors dag *s* Får ringa mamma sen. Puss mamsen. Saknar mina godingar spec Erina *ler*. Henne hinner jag inte träffa denna helg. Nästa fredag till lördag så kommer Erina igen till Rick men jag hinner inte träffa henne då heller eftersom jag ska på Kisskonsert. :( :( lilla gumman som man bara vill hålla om o kraaaama. bye ♥

Lördag fm på jobbet

Sitter en stund här på jobbet och tänkte skriva ett par rader.

Jag hann träffa fastighetsskötaren igår och han kunde bara råda mig till att skaffa skumgummi för att täta för lite på balkongen. Han slog tillbaka spikarna och skruven så de ramla ner på golvet hos grannen. Undrar om han gick dit sen? Han tyckte att jag skulle prata med grannen om att de kan öppna upp mer och vädra när de röker och INGA mer spikar på väggen.

Är väldigt lugnt här på jobbet idag *skönt*
Erina är hos Rick denna helg och de skulle till Tippen idag på "Öppet hus"!
Efter jobbet ska jag iväg och handla och sen hem o bara ta det fint, nja kke skurar toan o dammsuger men det får vi se sen!!

Igår kväll efter jobbet så skulle Maria till Ölklubben. De har flyttat sin lokal till gamla Vapenmusèet. Jag cyklade med henne den vägen och såg att det var en hel del cyklar utanför. De hade invigning. Ska följa med nån gång och slita med Rick! Vi kke blir medlemmar, det krävs tydligen det. man kan inte vara gäst jämt *s*

Ritva på mitt jobb undrade om någon som gillar Bruce Springsteen vill gå på hans konsert den 11 juli i Helsingfors! Finns 2 biljetter här. Finns det någon som är intresserade så hör av er.

Så ikväll är det Melodifestivalen. Jag tror starkt på Ukraina. ´Spelbolagen tror på Ryssland och Sverige på Alien Perelli hahahaha. Ja de 3 kommer högt iaf. We shall se. Tänkte betta på Ukraina. Bye ♥

Fredag

Goood mooorning whereever you are!!

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag jobbar 12-21 idag. 7-14 imorgon och 12-21 söndag + 7-16 på MÅNDAG. Ja den här helgen är skit kul! Ja men det går. Skönt att man slutar skapligt på lördag för då kan man se melodifestivalen hehe. Jag sitter troligtvis själv och gluttar på MF men det funkar det med. Får trösta mig med lite gott gott!! Ja eller MYCKET gott gott. Toni ska iväg o grilla på lördag, Marie ska till Ärla o grilla (tror jag). Fan vad gott det är med grillat. Jag vill jättegärna ha en elgrill, det är inte samma sak riktigt men nästan. Vad jag skulle grilla då. Det vill säga om det går att vistas på min balkong. Sitter oxå och väntar på fastighetsskötaren, skulle vara bra om han hann komma hit på fm så kunde jag prata med han. Har nämligen upptäckt en sak till. (ja ni kommer inte att tro mig). Jag har städat undan lite på balkongen så han kommer fram att jobba, då upptäcker jag att det finns 3 ganska stora fula hål på väggen!! Ja då har väl grannen (som bolmar) säkert satt upp blommor el nåt annat på sin vägg. Det är bara det att 2 spikar och 1 skruv sticker ut hos mig!! <jag blir galen här... har skrivit en lapp till fastighetsskötaren ifall jag inte hinner träffa han. ja men för h-vete, det fattar väl vem som helst att man inte kan sätta upp nåt på den där tunna väggen?? Nä nu ska jag hänga tvätt, äta frukost och sen gå och handla innan jag drar till jobbet. Trevlig helg alla! ♥

Klagat igen...

Nu har jag klagat till Graflunds igen. Jag kan lika gärna ringa och säga - Hej, det är jag på drottninggatan!

Den här gången så gäller det min balkong och badrum.
I badrummet så gäller det duschhandtaget och balkongen,, jaa, hur gör man?

Har en fin inglasad balkong. Det finns en tunn vägg mellan mig och min granne som hänger lite på sniskan. Väggen går inte ända upp till taket vilket är synd för jag har en granne som röker nåt så förjävligt på sin balkong. och ALL rök kommer in i min lgh. SUCK!! Jag kan jue inte vädra och nu när det är så fint väder så kan jag knappt ha balkongdörren öppen!! Ska det vara så här?? Ska JAG behöva lida för att min granne bolmar på sin balkong? Det känns som man har klivit in i ett rökrum för tusan. Jag kan jue inte andas. De säger att de fd rökarna klagar mest och nu fattar jag varför!!! Tungt när man inte kan andas i sitt eget hem till på köpet. Ska man behöva bo i ett rökrum? Jag vaknar på nätterna av att grannen är ute o röker... och då måste JAG stänga balkongdörren.. Wtf???

skön dag

Den här dagen (ja den är inte slut än) har varit skön, allt har liksom flytit på och det har jag med hehehe.
Igår kväll så hämtade Rick mig och vi åkte ut till honom och hade en Mycket trevlig kväll. Ja det var helt underbart, vi myste pratade o skrattade. Jag sov kvar så älsklingen skjutsade mig till jobbet imorse. Han åkte vidare till Forsbergs där han skulle hämta Ragge. (undrar om de var vakna när han kom hehe). De skulle nämligen till Eksjö och hämta hem Ricks motorcykel som han har köpt. Önskar man var med och såg hans min när han fick syn på cykeln. (som ett barn på julafton). Jag har jue bara sett hur han har varit sen han bestämt sig för den *ler*. Ja han är så söööt ;-). Han skickade ett sms och talade om att den var finare i verkligheten. Det är så roligt för han och jag är glad för hans skull och stolt. Ännu en dröm som går i uppfyllelse snart då han får sitt körkortstillstånd! Nu väntar jag på att se honom komma farandes på den och hämta upp mig *fniss*

Vi var 2st hos en vårdtagare idag och städade (Anna o jag). Jag stog o diskade och var typ i en annan värld (Hällberga kvällen innan) då Anna helt plötsligt stog brevid mig och frågade mig nåt. Jag vart så rädd att jag höll på att hoppa ur kläderna...jag såg henne inte.. ja jösses, då är man typ inte närvarande va? (nä jag var i Hälberga juuu) *ler* ja eh *s* *ler igen*. De säger att man ska lämna jobbet på jobbet. Man kke ska lämna hemmet hemma med el? haha

Jag ringde efter min pappa idag. Det var längesen jag träffade han. han är så rolig ja man kan inte förklara det utan han måste upplevas. ASG. De åker till Makedonien på tisdag och pappa som inte är så kry, har bla lite strul med hjärtat ska till doktorn imorgon för att få klartecken om han får och kan åka iväg. Han nämnde också att han har varit till Försäkringskassan vid ett flertal ggr för att prata med de om att få ett spec kort han kan använda i alla EU länder då han behöver uppsöka sjukhus. han har vänt varje gång.. hela lokalen var full med araber som han säger och han orkade inte gå in då *s* (Tänkte på Rick då om en grej han brukar skoja om) hahahaha. Jag sa till han att gå dit så tidigt som möjligt en dag. Ja ni, min far är väl en sorts rasist .. nja han älskar inte muslimer iaf... de inte människor säger han. ♥ bye 4 now

Maria

Idag när jag kom till jobbet, bytt om och in vidare till vår samlingslokal så mötte jag Maria. (Hon som ska med o se Kiss). När hon såg mig så höjde hon händerna o bara vråla - Nickoooo !! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Där stog vi bland 8 andra 07.00 o bara - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! hahahahahaha. Eh jo ni som inte vet, så har då Maria fått sin Kissbiljett *ler* Hon berättade att hon inte fattat först att hon skulle se deras konsert. Sen tittade hon på Anna och sa - Men meeeeeen hm, jag kan inte åka på denna konsert UTAN Nicko, jag törs inte tala om för Nicko att jag ska på Kisskonsert! Anna lugnade henne med att vi skulle åka alla 3 *s* Tror ni hon vart GLAD? haha.. och vet ni vad, det är en biljett med Sittplats! Fast vem fan kan sitta ner o se Kiss?! Ja kul blir det iaf :) Hade beställt nya arbetskläder och fick veta de kom i fredags. Äntligen nya byxor,(var så fin på jobbet idag hehe).

Talade om för Maria och de andra att jag inte följer med till Akropolis den 26 maj. De ska tacka av Gun B som gått i pension. Taskigt av mig kke men jag har inte råd, dels måste jag betala soffan och Kissbiljetten och resan till o från Sthlm. Maria kke vart lite besviken men hon överlever nog. Ja nästan iaf haha. Vi är väl lite så att jobbar inte den ene så är det tråkigt. Kort o gott Vi gillar varann!! När jag kommer till jobbet så säger hon Hej älskling och jag svara Hej darling. När vi slutar för dagen så säger hon - Nu går jag o klär av mig och jag svarar-Ja, jag kommer! hehehe.

Värken i ryggen är borta (just ja måste köpa värktabletter). Tack Margot men trodde att jag hade hemma *ler*
Har lagat mat men fick äta ensammen. Toni skulle iväg och träna. Tråkigt att äta själv, bara att skyffla i sig och sen fundera på vad man ska göra sen.... Fick ett mail av min älskling sent igår kväll. Han är söt han *ler*
Ska nog läsa det igen hihi Bye ♥

söndag redan

Vad fort tiden går när man har trevligt! Och jag har varit ledig i 4 dagar!! Det kan man inte tro. Time flies! Imorgon är det jobb igen och jag kan inte säga att jag har nån lust men jag vill träffa Maria *s*. Hon fyller år på tisdag men har en liten bjudning idag, då hon får veta att hon ska se KISS med Anna och mig den 30 maj *ler*  Hade velat se hennes MIN hahahahaha ;-). På tal om bjudningar så vart vi bjudna til en annan vän till mig i fredags men den gav jag blanka fan i.. Är så trött på människor som vill ses på sina villkor jämt. Den här gången fick det va.. även om hon fyllt år... hon påstår att hon aldrig fått mina sms.. bara nån gång tydligen, jag går inte på det, det är bara båg. Jag har bott här på stan i 2 år och 5 mån. Min sk vän har varit här 2 ggr. När jag bjuder hit henne så passar det aldrig.. så det "passade" inte för mig i fredags. Får väl höra det på jobbet av hennes mor. tänk att hon ska bry sig jämt... *suck*. Tråkigt när det blir så här men jag orkar inte vara snäll jämt!

Vi var till Margot och Ragge igår em och sov kvar till idag! Som alltid så hade vi det trevligt hos dem. Igår kväll så tittade vi på gammal film på 2 utav deras barn när de var små. Då önskar man att ens egna föräldrar gjort samma sak med mig och min bror hehe. Själv så har jag inte filmat Toni när han var liten men vet att han finns på vhs band som min vän Marie har. Skulle gärna vilja ha en kopia på den. Är jue alltid roligt att titta på. God mat (bakad potatis och grillat kött) och efterrätt (glass med jordgubbar o grädde) fick vi hos Forsbergs. Rick köpte en jättegod rom som vi drack.

Rick har äntligen hittat sin cykel han vill ha. Jag är så glad för hans skull. Han har verkligen längtat efter detta och väntar nu på sitt körkortstillstånd. Sen bär det iväg för han *ler* KUUUUL Hjärtat!! Puss

Har lite ont i ryggen men hoppas att det går över imorgon. Hade inga värktabletter hemma.. så typiskt. Nu längtar jag tills vi får lön *suck*. Behöver storhandla. Bye 4 now.

Jag vill vara Kylie .....


Azerbadjans video MF 2008


Glömt melodifestivalen

hm, har glömt Melodifestivalen.. typ... det har inte varit så mycket hysteri runt det .. än!! Men det kommer väl. Jag brukar hänga med men verkar inte som det i år, ja nåväl det kommer väl. Idag så har jag lyssnat igenom alla bidragen på svt.se. Ja, jag vet inte vad jag ska säga .. mycket skit i år (tacka vet jag tror det var 2006 då det var massor med bra låtar).  Alien Pirelli kan ta hem det här! FAST, jag har hittat en favorit (ni måste kolla videon på svt.se). Azerbadjans låt!! Jag gillar den starkt och videon är bra. Hoppas att framträdandet blir lika bra och att de ser ut som en sk ängel och en vampyr hahaha (de är så läckra mums) spec den  vita ängeln *ler*. AZERBADJAN jaa , har de varit med förut? Det är kul att uttala ordet Azerbadjan hahaha Prova!! Man brukar jue skämta om landet *s*. När man inte vet var nån kommer ifrån så säger man Azerbadjan och om man vill skicka nån dit pepparn växer.. typ Azerbadjan *fniss* Nää man ska väl inte var sån heller *asg* Men kolla videon ;-)

För övrigt så känner jag mig som en Zombie idag, sov knappt nåt inatt. Tänker på en sak just nu och får väl aldrig ro förren det är över. Det blir bra snart iaf ;-) Nu fattar ni nada men det är OK!! haha Pöss ♥

ah ledig i 4 dagar...

Guud så skönt, det behövs nu.. att få vara ledig. Jag har jobbat för 2 ett tag nu och har ledsnat på det *s* Men NU AHHHHH!!!!! Freeeee like a bird *ler* Så vad ska hon göra då?? Typ nada hahahaha. Rick är på kurs i Älmhult (låångt borta), så när katten är borta så dansar råttan på bordet??!!  Tänkte åka ut till Hällberga och invänta min raring. Fixa räkmacka, lite vin el nåt. Tror ni han skulle uppskatta det? Han vill nog hellre ha öl. Ja jag får se hur jag gör :) Det räcker nog med att jag ligger i soffan och ser fin ut *asg*. Han stackaren ska jobba imorgon men det ska INTE jag hehehe. Tudiluuu ♥bye♥

lördags morgon

Håller på och tvättar och sen ska jag iväg och jobba till 21 ikväll. Pollenhalten är hög idag och imorgon, spec björk och ek. Det känns. Trött jag blir på det här, jobbigt är att man blir extra känslig mot typ allt. Gammalt damm, parfymer, rök ja u name it.

Igår morse höll jag på att dö.. nja inte riktigt men vart tungandad. Marie en vikarie på jobbet hade parfym på sig.. jag vet inte om det var hela flaskan. Det doftade som hårspray, ni vet sådär nysprayat... fyyy faaan. Hon satt brevid mig och jag kunde inte hålla truten. Hon flyttade på sig en bit.. men för h-vete... alla vet väl att man INTE får ha stark parfym,smycken på sig inom vården!!!!???? Det var skitjobbigt.. så känslig har jag aldrig varit förren nu men är väl det mer nu pga pollen. När hon sen berättade vad det var för parfym så var det en som jag brukar ha... *suck* ja det var hemskt!! Ja kan väl inte vara kvar i vården snart om min allergi ska fortsätta så här...

En utav mina vårdtagare (hon som fick bältros) har en hund som heter Puffi. Hon kan inte ha hunden hemma nu pga sin sjukdom och  för att hon inte orkar gå ut med den. Men hon tränar och hoppas att hon ska få hem Puffi nån dag. När vi satt på apoteket igår och väntade på vår tur så sa hon att hon älskade sin Puffi väldigt mycket men vet att han är gammal och snart kke inte finns kvar bland oss. Då ska hon köpa en katt. Katten ska få namnet, hehe ja ni *ler* Nico!! japp så ska katten heta sa hon o tittade på mig *s* Ja hon är för söt hahahahaha.

Saknar Rick.. känns som det var längesen jag träffade han. Vi har nog bara träffats 1 gång denna vecka. Jag har väl inte varit så pigg o glad av olika orsaker men det verkar lösa sig nu. Mitt hjärta ställer upp för mig, är bara jag som är stolt o envis ibland. Säger som barnen i blöjreklamen "Kan själv". .... tills det inte funkar alls.. suckar... tack för att du finns där mitt hjärta och att du står ut med en tjurig käring *blink*

Läste Maries blogg. Guud vad jag skrattade. Hon har börjat jobba inom vården och det är så kul att följa hennes dagar på jobbet via bloggen. Hon ska sommarjobba och har fått börja redan nu och det är jättebra för då kommer hon in i det. Ja, ni.. Marie har alltid sagt att hon ska minsan ALDRIG jobba inom vården haha och ni mår nog tro att jag höll på och svimma när hon berättade att hon skulle jobba inom vården denna sommar!! Hon säger som Pia " man har väl rätt att ändra sig"!! *s* Ja iaf så i hennes senaste blogg så berättade hon att hon fått duscha en vårdtagare, visst nema problema. sen skulle hon smörja tanten.. joo tills hon var tvungen att smörja tantens FÖTTER!! Marie tycker fötter är skitäckligt och fula.. ja hon har väl lite fobi.. hon var tvungen att bita ihop och smörja fötterna. Var jätteglad att hon hade handskar på sig. ASG ASG vad jag skrattade hahahahahahahahaah. ;-p bye 4 now♥

övertid

♥Skulle sluta 13.30 idag men var tvungen att stanna kvar ett tag. Min gumma har fått bältros så vi fick en akuttid till doktorn. Så nu har hon fått 3 olika sorters medicin. Tur jag upptäckte detta för tanten sa att hon haft ont men kunde vänta tills måndag då hon skulle träffa våran dsk för en spruta. Måndag hade då blivit försent. Bältros ska man behandla så fort man ser symptomen.

Promenerade hem i det fina vädret. Träffade min syster Lidija och hennes gubbe. De ville att jag och Rick skulle komma och hälsa på någon gång! Jag skulle hugga med Toni sa de hehe. De tyckte att Toni blivit så snygg. Ja han är lik sin mor sa jag .. bara liite mörkare *s* Nä nu duschtime. Bye♣

lite bättre idag

Verkar vara lite lugnare idag med allergin (peppar peppar). Tröttheten o huvudvärken är kvar men jag får ta huvudvärkstabletter när det behövs så går det..

Söker febrilt efter Ldb:s brun utan solkräm. Den ska vara bäst i test enligt aftonbladet förra sommaren. Då lyckades jag inte få tag i den. Den ska inte lukta så illa som det gör med tex Dove och Nivea. Så ser ni den så skrik högt!! Vill jue oxå få lite färg då jag inte kan sola så mycket pga min bleka hy.. Vill inte bränna mig och absolut inte utsätta mig för hudcancer. Är jue lite jobbigt när jag tycker det är så skönt att sitta i solen.. en stund. men solen är som bäst på hösten.  då är det underbart att sitta ute. Lagom varm sol då tycker jag :) Det värsta nu är att getingarna kommer fram.. fyfan dessa otäcka monster...

ful idag

Känner mig tung i huvudet, trött och flåsig, snuvig.. BLÄÄ helt enkelt... Cyklade till jobbet idag och det skulle jag inte ha gjort. Dessa jävla pollen..  jag är som en levande dammsugare.... suck vad jobbigt. har nyss avslutat en kur clarityn och har köpt mer... Det värsta är att man blir så jävla trött av medicinen. Märktes att en del på jobbet har påbörjat kurs denna månad, samma tråkkurs jag gick.. Maria går den och det är tråkigt på jobbet utan henne :( och det här med TES.. ja .. no coment, hoppas att det blir bra såsmåning om...

Usch, känner mig ful med idag... förutom en röd mule och rinnande ögon och snorig.. så är jag blek, fet och långhårig.. fy fan så jag ser ut.. sa till mig själv i spegeln.. Vad ful du är!! Vilket självförtroende va??

Imorgon är jag ledig, ska väl träna. Funderar på att ringa pappsen och ta hit han på fika. Det var längesen man såg han. Ska väl hälsa på mamma med .. men man behöver väl inte göra allt på en gång?? Bye

Helg

Igår fredag så var jag och Rick hem till Ricks kusin Tommy och hans fru Malin. Vi drack rom och cola och fick grillat med potatisgratäng och det var så gott och vi hade det jättekul. Spec när Tommy och Rick satte igång.. mycket skratt blev det.. så mycket att Tommy fick ont i magen hehe. Vi skulle ha träffat Ricks morbror idag men han ringde och talade om att han inte var så kry.. Själv hade jag ont i magen och huvudet idag. Vi var och åt en jättegod pizza på Bellas idag. Plankstek 2 heter den och dit ska jag igen MUMS!

När jag kom hem så tänkte jag vila en stund men det vart inte gjort. Toni vill möblera om i sitt rum så jag hjälpte han med det. Fixade med mina lakan och gardiner i garderoben och tog disken och dammsög. Flyttade min stora lila fjäder i v-rummet och ska sen sätta upp en tavla ovanför soffan. Tänk att det alltid finns jobb hemma. Nu ska jag ta en dusch och sen ev ner till godisland och trösta mig med en påse godis ikväll då jag är ensam. Toni ska ut och Rick jobbar imorgon. Det var min lördagskväll. Bye

RSS 2.0