Happy 2010 <3


Juldagen 2009

God fortsättning på er alla (jo ni ser rätt.. hon bloggar *s*). Tänkte summera detta år! 2009 har varit ett spännande, äventyrligt, roligt, glädjande lyckligt, olyckligt, sorgligt,jobbigt, händelserikt m.m år! Jag kommer nog att minnas detta år eftersom det har hänt SÅÅ mycket!!! jag måste nog säga att detta år har varit Tonis år!! Första halvåret var hans helt, förberdelser inför Studenten som by the way blev lyckat! Det var fester hit och dit ex 100 dagar innan studenten, studentkryssning, studentbal Examen osv osv. Jobbigt men framför allt ROLIGT! Det har varit så roligt att få vara med och se Tonis resa i allt detta :). det blev väldigt dyrt men jag hade planerat det mesta och det är jag mycket stolt över att jag fixat (Helt själv)!!! Det var värt allting!! Allt för min son! Vi flyttade 1 vecka innan studenten och det var den tyngsta flytt nånsin då jag även jobbade samtidigt och kände stress inför Tonis student. Då flyttade jag endast 2 trappor upp.. aldrig igen, Planering is the word!!! Semestern var den sämsta nånsin.. aldrig jag vill uppleva den igen.. så som jag blev behandlad!! (går inte in där då jag försöker glömma)!! Gjode slut med pojkvän vilket jag fattar nu var ett klokt beslut då jag fick veta att jag blivit bedragen. Pussebitarna faller nu på plats!! Jag förtjänar inte detta!! MOVING ON!!
Ett par månader senare går jag på bio med Janne och sen dess har vi träffats och det känns bra! Han är en mysgosig kille vilket jag längtat efter!! Inga krav utan det bara flyter på! Vi får se hur detta slutar! *ler*.

Toni gjorde sin mönstring och blev antagen för att göra lumpen i Uppsala aug 2010. Han ville detta så gärna och alla höll tummarna för han och det lyckades. Toni är världens lyckligaste och jag den stoltaste mamman i stada ;-)
Det känns som att min son har det bra planerat i ett par år nu. Nästa år så börjar han ev en praktik på en bank via AF som kan leda till sommarjobb! Lumpen efter detta och sen ansöka till Polishögskolan! Det här med poliser är ett släktdrag som heter duga och den fortsätter tydligen! Nåväl tillbaka till detta år hehe....

Jobbåret har inte varit så bra.. vi var utan chef och sen när vi får en så.. kunde vi vara utan chef som tidigare!!! Hon gjorde typ inget .. jo hon drygade sig och spred osanningar!! Allt blev försenat och nu är hon mammaledig och vi har fått sopa upp efter henne, stressigt värre dagarna före jul osv. Detta år blev ett tråkigt,sorgligt och olycksdrabbat år. Ingen chef, dum chef, en personal avliden, 2 st i bilolycka. 3 st underbara arbetskamrater lämnar oss för Tema yngre. Eftersom vi är färre peronal nu så är vi tvugna att göra om schemat och det ska vara klart till 4 jan 2010. Jag har varit till stadshuset och lagt in det preliminära nya schemat men vet att det kommer att justeras.. roligt att man får vara med och sköta det administrativa! Hoppas bara att vi hinner klart och att det funkar bättre nästa år och med hjälp av vår nya tillfälliga chef så tror jag det går vägen. Hon är underbar och omtyckt av alla!! Tänk om man fick behålla henne som chef!

Jag både tycker om julafton och Inte tycker om den. jag tycker om den för att den är vacker med julgranar och julstjärnor, ljustakar i fönstren. familjer som träffas och umgås tillsammans! Lyckliga barn som förväntansfullt öppnar sina julklappar osv osv... jag tycker inte om den pga att min familj är så splittrad!! Tänk om alla kunde samlas och ha trevlig och mysigt .. det kommer aldrig att hända.. tyvärr, har jag faktiskt känt en ensamhet varje Jul men i år var det lugnt faktiskt hehe. Min son har oxå tyvärr känt av det och sa till mig för ett par veckor se -mamma, när jag får en egen familj så ska vi alla samlas hos mig!! fan vad jag älskar den pojken, min son :)

Ikväll kommer Janne och vi ska mysa och byta julklappar :) Önskar alla en god fortsättning på Julen och ett Gott Nytt 2010! <3 Kramis Bye

GOD JUL <3


RSS 2.0