Grappa

Jobbade till 21.00 ikväll sen drog jag och Maria ner till Grappa och träffade Anna och Katrin. Tog lite vin och snackade en massa skit hehe. Det var skitkul :) Längesen man gjorde nåt sånt! När vi skulle hem sen så träffade vi på en kille som var ganska så dragen och trodde han skulle få hänga med oss.. sen sa han att han bodde i nyfors. Följde med oss en bit och sen med mig till porten,, sen drog han ner till stan igen som tur var. Han skulle visst inte till Nyfors... fan vad äckligt.. vart lite rädd där.. tänkte vad fan vill han. Home safe iaf. Godnatt ♥

Ledig idag!

Har varit ledig idag och det har varit så skönt! Städade hela lägenheten (det behövdes). Vad skönt det är att diska när det är så varmt ute, man vill jue bara vara i vatten då *s*. Ringde till Engströms hahaha ja jag gjrde bort mig totalt *asg*. Frågade om det skulle vara nåt problem för oss att ta kursen nu fast inte min handledare fått godkännande från Länstyrelsen *ler*. Då fnissade hon lite lätt i luren och sa att det får hon inte förren hon gått kursen här hehe. Då kan vi sluta vänta in pappret nu då?!! hahahahahahaha ja jisses *skrattar* Margot- det är GRÖNT!! hihihi

Marie var här ikväll med sin nya kille Ronny :) Han verkar jättetrevlig och såg väldigt bra ut tycker jag. Håll Hårt i han Marie, dessutom så är han en hårdrockare och det gör jue inte saken värre liksom OCH så hade han ett märke på skjortan med Gene Simmons... jaaa han gick hem hos mig iaf hahahahahahaha ;-) De ska åka med Rock At Sea den 21 november. Jag vill också!!! Ja vi får se :)
Marie fyller år på lördag med men jag jobbar kväll så vi får ses en annan dag. Vi skule höras! Bye ♥

övertid- 50kr

Skulle ha slutat 14.00 idag men fick jobba över till ca 16.30. En utav mina damer hade en tid på Mälarsjukhuset och ville absolut ha MIG med! Vad gör man inte för sina tanter ibland *ler*. Hon är så söt.. hon säger alltid MIN Nicko. När hon ringer och söker mig så säger hon min Nicko *s*. Hela dagen har jag haft häcken full och allt har gått i ett... ingen rast ingen ro.. en får slita o en annan glor.. blir så trött på våran prinsessa på jobbet.. ja jag orkar inte gå in där... sitter bara o filar på naglarna.. ja vilken Ko---! Tog bussen hem för jag var så trött och när jag ska kliva av så slänger jag biljetten i papperskorgen i bussen, får syn på en ihopknugglad 50 lapp som jag snabbt fiskade upp hahahahaha. Easy money el? hihi. Synd det inte var en 500kr ;-). När jag kom hem så var det bara att börja med mat för jag var jävligt hungrig. Tänker på trafikskolan .. Margot har fortfarande inte fått nåt godkännande från länsstyrelsen :( Då kan man väl inte gå nån handledarkurs va? el, hur gör de på skolan? Måste nog ringa och fråga imorgon. Har mailat till Länsstyrelsen men är nog bättre att jag ringer de med.
Marie kke kommer och hälsar på imorgonkväll med Ronny. Ska höra med henne ikväll om de kommer. Ronny har jag aldrig träffat förut så det ska bli spännande och se vem hon har haffat på kroken den här gången ;-)

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt :) Bye♥

Söndag-hemma

Min dag började med att min goe son fixade frukost till oss! Dagen kan inte börja bättre än så här hehe. Sen hjälpte han mig och rensa min dator och tog bort en massa virus. Han installerade ett trafikprogram som heter Trafikskolan 2008 som bara är bäst, här finns allt och det är jätteroligt att svara på frågorna och det går riktigt bra. Får fullpott då o då och jag bara jublar *asg*. Det känns som man har fått ett nytt tv-spel *ler*. Han visade mig hur jag ska få in mina bilder på mobilen till datorn *ÄNTLIGEN*!! Har en del bilder vill säga, Kisskonserten, mina plantor på balkongen osv.
Har tvättat och lagat mat och pluggat. Gjorde iordning en kålpudding och den vart jättegod. Bjöd över Rick för jag vet att han älskar kålpudding men han hade redan ätit. Så det vart jag ochToni som mumsade. Tänkte baka med men sen tänkte jag om... va faan, det är så varmt Phu *s*. Det räckte med att man stog med kålpuddingen och all tvätt. Nu tänkte jag se en film med Will Smith, Im Legend. Har hört den ska vara bra. Kari, Hanna och Elice har semester och tänkte titta över hit nästa vecka. Det ska bli så kul och träffa dem och lilla söta goungen Elice. Marie har varit till sin kille i Uppsala tors-sön tror jag. Undrar hur hon haft det?! Har inte hört nåt ifrån henne men lär väl det så småning om ;-) Skulle vara kul att träffa en annan Marie och hennes nya medlem i familjen ;-) Ja Ville såklart. Lille pojken :) Nä nu FILMTAAAJM!! Bye♥

Toni är hemma :)

Mitt hjärta kom hem i torsdags men vi har knappt träffats *s*
Han kom hem och det dröjde inte länge förren lägenheten var full med ungdomar. Sen var han ute. Sov hos rick inatt och idag på em åkte vi till Willys så jag kunde handla hem lite mat och det behövdes verkligen!! Toni messade om att han skulle börja med mat så vi hade bara att sätta oss men Rick ville hem med sina varor. Det var synd för han missa en jättegod måltid :)Toni hade stekt fläskfile och hade klyftpotatis och en god sallad till det! Mums!! Han är väldigt duktig på att laga mat min son och det är inte min förtjänst tyvärr *s*. Han har lärt sig väldigt mycket när han var I Strömstad och jobbade med sin pappa.. Vad skönt att han är hemma :) Det är så tomt utan han. Vi åt och pratade om hans tid i Strömstad och Göteborg. Han tycker det är skönt att vara hemma och träffa alla polarna.

Nä nu lite mer kvalitetstid med min son! Bye ♥

P.s har fått en cd skiva med körkortsfrågor av en arbetskamrat. Testade för första gången häromkvällen ett teoritest på 70 frågor. Jag hade  32 rätt haha (underkänt)... men ändå, knappt pluggat, trött som tusan. Bara att traggla vidare,,, ska HA körkort sen.. så är det bara!!!!

Tisdag - Andra Generationen

Idag var jag ledig.. nja nästan iaf ;-)

Följde med Rick och åkte sopbil. Vi var till bla Skogstorp (inte hela), Hyndevad och Borsökna. Helt sjukt vad mycket fina hus det finns *my god*. Skulle älska att bo i ett hus vid vattnet. Jag bara älskar vatten. Kan sitta en hel dag och bara se ut över vattnet! Finner en inre ro då om ni förstår vad jag menar. Det är så skönt! Tänk om man vann ett par mille :) jag tror vi tömde 7000 kärl hahahaha. Jag gillar att åka sopbil faktiskt men man blir helt slut av att sitta så mycket, jag som är van att röra på mig. Man sitter jue lite högre än i en personbil och jag gillar det, lite som Herren på Täppan, King of the road.. i mitt fall Queen of the road ;-). Glömmer aldrig när jag fick åka frontlastaren med Rick, dra mig baklänges vilken stoooor bil ;-) Love it :). Idag fick jag sitta på vänster sida. Bilen var högerstyrd och det var jävligt läskigt ibland för det kändes som att jag höll på att ramla i diket. Gulp!!

Tittade just på Allsång på Skansen! Andra Generationen var med.. haha jag bara älskar dom, musiken ja allt!!
Jag tillhör Andra Generationen. vet sen jag var liten hur vi kusiner o vänner (Makedoner) pratde om att vi alla tillhörde andra generationen. Det menas med att våra föräldrar kom till Sverige på -60 talet för det behövdes arbetskraft här. Vi barn som föddes här kallades för andra generationen. Det är så kul tycker jag att en grupp i Göteborg (tror jag det var) har bildats och heter just Andra Generationen och ÄR o tillhör Andra Generationen. Det som är häftigt är att hälften är Makedoner :) Man skulle se de Live :)

Lyssnar på Di Leva ( ja tro det eller ej haha). Låten heter Miraklet :) Tänker på mitt hjärta då och han tänker på mig ;-)
Toni kommer hem på torsdag! han skojade med mig o sa att mina 20/20 poäng på 4 min var kasst! Han hade gjort ett test på skolan ang körkortsfrågor och hade 69/70 på 7 min! hahaha söta han... Bye ♥

Måndag

Ah, äntligen måndag och min jobbiga helg är över. Imorgon är jag ledig och onsdag behöver jag inte komma till jobbet fören 16.00. Har tagit kompledigt för att vi ska inte ha nåt peronalmöte. Vi brukar aldrig ha de under semestrarna. Så det var onödigt att komma til jobbet för tidigt ;-) (klagar inte)! Har ringt till Engströms ang tid för handledarkurs och de hade en tid söndagen den 3 aug kl 13.00 :) HaHa det närmar sig sakta men säkert. Ringde och avbokade tiden på Krekolas! Jag jobbar visserligen den söndagen men får gå ifrån lite tidigare!! Slutar 13.00 men det ska inte vara nåt problem för mig att gå ifrån tidigare.

Träffade Evelina idag på jobbet. (semestervikarie). Hon undrade om inte jag var Antonios mamma. Jodå sa jag! Då får du hälsa så gott från mig. Det visade sig sen när jag pratat med Toni så var Evelina ett ex till han hehe. De var ihop när Toni gick i 8:an. Världen är bra liten ibland *s*.

Nä plugga lite körkortsfrågor på Expressen nu. Har klarat 19 av 20 som bäst och det är skitkul. Nya frågor varje dag så nog lär man sig !! Längtar tills jag får köra och längtar tills jag får se och köra MIN första BIL ;-p Bye♥

Klarade 20/20 på 4 min *ler*

Tröötttt- mamma fyller år.

Det gör sig påmint att man har börjat jobba igen- jag är helt slut!! Är så trött i knopp och kropp. Jobbar denna helg och måndag. Tyckte det blåste lite kallt idag.. suck- var är solen? (fryser brr).

Mamma fyller år idag, hela 67 år! Hon har besök hemma bla min moster Vana är där. Jag ringde till mamma och då sa hon att de precis kommit och jag orkar  liksom inte träffa Vana. Hon är så jävla smörig och ler sådär falskt nu för tiden (fattar inte varför)!!! Hon har ALLTID varit den här elaka mostern sen jag var liten och nu helt plötsligt så ska det gullas. NÄÄ FY FAN!! Då håller jag mig undan. Skillnad är om mamma fyller jämt, då kan jag stå ut 1 tim iaf ;p. Vi får se hur länge de är kvar. Kke går jag dit ikväll när de har gått hem. Vi får se. Skulle behöva tvätta... Det fanns en tid imorgon bitti, hoppas jag orkar upp hehe.. sen ska jag jobba igen till 21.00. Det borde vara olagligt att jobba måndagen efter en helg!

Ska ringa Engströms trafikskola  och en del andra på måndag ang handledarutbildning.  De har semester till måndag tydligen *s*. Ska se om de har nån tidigare tid än den 12 aug jag har på Krekolas. Vill jue börja köra nu!! Ska ta fram böckerna och plugga lite och träna på körkortsfrågor de har bla på Expressen.se. Skitbra, de har 20 nya frågor varje dag. jag har testat en gång och fick 14 av 20. Inte så illa pinkat men jag blev underkänd ändå haha. Ja men jag är jue en roukie!! Bara att traggla vidare..
Såg en bil idag som jag vill ha. Påminde om en annan jag vill ha som heter Suzuki grand vitara fast den var mycket mindre, jättefin :) röd o silver ;-)

Pratade med Toni  på msn, han är i Gbg och kommer hem snart.. Kul!! Saknar han som tusan! han har inte fått jobba nåt vilket är synd då han behöver pengar eftersom han inte får nåt studiebidrag juli o augusti. Tur han har sin mamma då som hjälper honom! (pik åt hans far).. nää nuu bye♥

Körkortstillstånd

Fick mitt körkortstillstånd idag :)

Ringde till Krekolas trafikskola ang handledarutbildning. De hade ingen plats för oss förren den 12 augusti men jag har mailat till Engstöms också för att se om de har nån tidigare tid. Fick svar från Engströms där han tycker att jag ska ringa ett nr för att kolla tid på måndag för han hade semester nu. Jahapps.. ja det är på g iaf. Tog tiden på Krekolas iaf så får vi se om inget annat kommer tidigare. Margot, premilliärt den 12 augusti 17.00. Hoppas du kan. Hör av mig om det blir en annan tid på Engströms i så fall :)(undrar om du blev godkänd som handledare el?.. Det kommer väl nåt att du körde rattfull 7 gånger förra sommaren hahahahahah *blink*)

Rick har precis åkt hem. Har hjälpt han få undan lite tvätt! Han fick ett strykjärn av mig som jag aldrig använder. Slit den med hälsan ;-) Puss

Ska se om det finns nåt på dumburken. Bye ♥

Sätta på tomaterna ;-)

Idag så har jag börjat jobba igen. Semestern är redan slut! Det går så fort ibland hehe nästan för fort!! Det gick väldigt bra första dagen och de flesta var glada att se mig igen utom en tant jag går till haha. Nja lite glad var hon väl men det första hon sa imorse när jag kom var - Jaha... är det du igen... *asg*.

Det känns bra att jobba igen faktiskt man återgår till det normala i livet hahahahaha. Hade tänkt mig att GÅ hem från jobbet men det började spöregna. Tog bussen och det var en liten lakritstomte som körde den. Jag hade betalat biljetten och medans jag fick växeln tillbaka så började tokfan köra.... jag höll på att ramla, stirrade på han och sa - Man börjar väl för fan inte köra förren alla har satt sig??!!  Takluckorna var öppna och det hällde in regn... Jag kunde lika gärna ha gått hem!!

Är så stolt, det börjar komma tomater på min balkong, och idag såg jag en liteen liiten gurka *ler stort*. Fan vad häftigt!! Sallad har jag och persilja och dill förstås :) ska kolla löken snart hehe. Mina kära arbetskamrater talade om för mig att jag måste pollinera mina blommor på tomatplantorna annars får jag inga tomater eftersom jag har inglasad balkong där det inte kommer in så mycket humlor o bin. Så då sa jag till dom att jag måste hem och sätta på tomaterna *blink* Did that done that!! Faast jag har jue fått 3 tomater juuu så vem har satt på mina blommor då??? ;-).

Fan , jag har så mycket bilder på min mobil och skulle vilja visa här men jag kan inte föra över dem till datorn, behöver en usb-kabel. Ska försöka med blåtanden igen så får vi se om det går. Nu maaaat! Bye ♥

Natt

Sitter och filosoferar här hemma. Kom hem för 1 och en halv timme sen. Jag och Rick har varit ute hos Forsbergs och spelat kort. Marie F har fått sin lille bebis och vi har fått sett bilder på lille söte Ville. Han är sååå liten och söt! Är lite avis. Vill oxå ha bebis men men.... Margot och Ragge är stolta morföräldrar iaf och det förstår jag!

På morgonen var vi och lämnade in Ricks bil för reparation och sen åkte vi hem till Hällberga och spolade rent Rick utemöbler som han hade i garaget. Nu finns det ett bord och två stolar på hans balkong! Så skönt så att sitta där när det är fint väder. Det finns en fin uteplats på gården med stolar och bord t.o.m. en liten grill. Skulle tänka mig att fixa till den med blommor och lite lyktor, plastduk på bordet osv. På gården finns det även rabarber,äppelträd,röda vinbär och t.o.m. blåbär har jag sett *ler*. Mysigt!!

Har skickat iväg brevet till Länsstyrelsen och min älskling har köpt en ÖVNINGSKÖRNINGSSKYLT till mig hehe.
Har fått låna lite trafikböcker av min goding så jag kan plugga lite teori redan nu och lära mig alla skyltar! Margot ska höra med Donny om han kan ha kvar en cd skiva med trafikfrågor som jag kan träna på via datorn. Det ska faktiskt bli roligt och jag ser fram emot att börja köra bil.

Tänker på hjärtat och hans mage men nu så har han fått en läkartid på tisdag. Äntligen!!

Semestern är snart slut. Måndag så börjar jag jobba igen. Jag både vill och inte vill. Men det ska bli skönt att återgå till det normala och börja röra lite mer på sig själv. Jag är lite trött på att bara sitta ner och inget göra. Min kropp skriker efter att få arbeta lite. Hur tusan ska det gå när jag blir pensionär?? Tänker på Toni, saknar han som fan. Han kke kommer hem om en vecka. *hoppas*. Saknar pappa med. Min syster Lidija och hennes gubbe har åkt ner till Makedonien och ska vara borta i 4 veckor tror jag. Nää om man ska sluta de bruna nu. Godnatt. Bye ♥ p.s min Toni har läst min blogg haha skitkul och han har kommenterat under rubriken Toni :) :) :) Puss mammas hjärta!!

Hemma

Har inte skrivit nån blogg på över en vecka *s*. Har man semester så har man!! Har knappt varit hemma och det märks på mina stackars växter på balkongen. Tror de är döda :( Nja vi får se om de tar sig! Så.. vad skrev jag sist?! Jo, jag var till Tuna Park med Sussie. Det var kul men oj så trött man blir. Shopping all day *typ* från 11.00-20.00. Köpte en ny väska, kjol och en tunika. Tänkte på Rick med som ställt upp så mycket för mig så jag köpte Guldörhängen till han för att visa min tacksamhet! När vi skulle hem sen så var Sussie så trött att hon hoppade på fel buss hem ASG!!!

Måndagen var vi till Ikea jag, Rick och Erina. Handlade lite smått och gott, stolsdynor, glas, pizzaslice, glasskopa, överkast till Toni b.l.a. Har haft sönder en tallrik från min svarta servis så jag passade på att köpa en ny tallrik. Vilken regnig dag det var.. perfekt för att handla på Ikea iaf hehe.

Tisdagen så var vi med Erina till Parken Zoo där hon fick åka karuseller tills hon spydde hahaha. Kul var det och Erina åkte mycket karuseller ensammen. Modig tjej *ler* Sen var vi över till Ricks farbror och tog en fika. De bor i närheten av Parken Zoo.

Onsdag så åkte vi ner till Töreboda för att hälsa på Ricks päron och syskon med respektive. Ricks mamma var tyvärr på lassarettet igen. Denna gång har hon fått en infektion och vatten i lungorna. Stackars Gittan :( Vi hann aldrig träffa henne för hon skulle få besök av en infektionsspecialist.

Torsdag åkte vi vidare till Nossebro och Jonslund. I Nossebro köpte vi Korv. *jättegod* Världens goaste korv säger Rick. Korven kommer från Erikssons chark och finns just bara i Nossebro. På vägen till Nossebro så passerade vi Skara där Rick köpte en kylväska man kan ha i bilen. Den behövdes för att vi skulle kunna frakta hem korven. I Jonslund har Rick bott tidigare i ett hus som han visade mig. Jonslund var verkligen ett fint samhälle tyckte jag.. iaf det lilla jag såg. Jag gillade det! Erinas gudföräldrar bor där så vi åkte och hälsade på dem. Maria och Daniel med deras barn Elin och Elvis. Väldigt goa och trevlig familj. Vi grillade och hade det skoj. Sedan vid 23.00 åkte vi hem. Hemma i Etuna var vi ca 02.15. Trötta som faan.

Fredag em åkte jag buss ut till Hällberga där Rick bjöd på.. ja vad tror ni?? Just det KORV från Erikssons chark MUMS vad gott det var!! Jag hade med mig jordgubbar jag var sugen på men av nån anledning så hann vi inte med att fika för vi skulle ut till Forsbergs i Sundbyholm där vi sov kvar en natt.

Lördag så åkte Rick och köpte sig en LCD-Tv och Surroundanläggning som vi monterade upp. Tror ni jag är avis eller?? Tv:n var skitfin och surroundljud har jag alltid velat ha eftersom jag älskar att se film. Som jag tyvärr har kommit ifån nu. Men det går jue alltid att ändra på. Så ska jag se en film nu så åker jag hem till Rick förstås hehe.

Söndagen tog vi det lugnt och stilla. Vi tog en promenad och Erina cyklade. Sen var det dags för Erina att åka hem till sin mamma. 1 vecka går så fort!

Nu är jag hemma och det är skönt! Borta Bra men Hemma Bäst!

Hur det går med körkortet? Jo, jag har fixat syntestet och hämtat Körkorttillståndsansökan och handledar ansökan som är ifyllt. Endast Margots underskrift behövs. Har betalat Körtillståndet och handledaransökan. Kryssade även i för motorcykel om jag skulle få lust att ta det inom 4 år tror jag att det var.
Har beställt ansökan till Svenskt medborgarskap som kommer i slutet på denna vecka.
Bye ♥

RSS 2.0