Stockholm på mässa ikväll!

Ja tack!

torsdag

jue mer dagarna går desto bättre blir det... kanske gjorde du mig en tjänst?!

saknar

Jag saknar dig min vän. Du är underbar,snäll och har en härlig humor. Jag vet att det aldrig blir du och jag... det har du visat mig de senaste gångerna vi träffats. Jag vet att du tycker om mig men thats it. Vi är vänner.. fine... men du har hållt dig borta i mer än 2 veckor och jag trodde väl aldrig att jag skulle sakna dig så... spec på msn.... så tomt... det gör mig ont men det är väl så det ska gå till? eller? Life goes on, du på ditt håll och jag på mitt.. inga mer telefonsamtal och inget mer dravel på msn, våra tokiga osammanhängande samtal som flöt ut i rymden till seriösa deep shit samtal. Jag undrar.. saknar du mig?

lite dravell...

Tittade just på "Bonde söker fru"! Hur många bönder finns det? Tänk förväntansfulla killar och tjejer som önskar träffa en fru eller en man! Funderar på om man ska söka dit? Till nästa år då??!! Näää, vill nog inte ha nån bonde direkt, ingen gris el ko bonde iaf... näää jag är nog en för mycket citygirl fast jag skulle aldrig tacka nej till att bo i ett hus på landet men fan inga kor el grisar i närheten. Jag får skapa ett nytt program -Citygirl söker brandman eller nåt liknande ;-) ja vem säger att det bara är bönder som söker?? Varför en brandman kke ni undrar, jo han ska väl kunna släcka en eld?! ;-). Jag kan inte söka till "ensam mamma söker"! Visst är jag en mamma... till en snart 20 åring liksom... ensam tant över 40? Hur lockande är det på en skala? *fnittrar*. De fick en massa kärleksbrev dessa bönder och jag kände att JAG vill också ha KÄRLEKSBREV!!! Det var inte igår man fick det!!! Åhhh, ja den kärleken den kärleken lyser med sin frånvaro i alla fall för mig. Amors pilar är trasiga!! Jag vill, jag vill men amors pilar vill inte för mig! Jag önskar bönderna all Lycka! <3

Vill ha...

dessa är favvon, bara 1299kr

Vill ha...


Vill ha....


En fin hink med uteblommor från Paret Piri :)

Paret Piri var hos mig igår på middag och då hade de med sig denna underbara grupp till mig som tack för att jag varit en bra Toast Madame och festfixare :)

RSS 2.0