Baren jag vill ha..

29000kr.. hmm ja ja vad är en bar på Slottet!!

Gnällkäring

Måndagkväll och jag är väl lite halvtrött. Har ont i båda armar och handleder är svullna. Ska äta en kur med ipren och alvedon 5-7 dagar så får vi se om inflammationen ger sig, kan jue knappt skriva med handen. *suck* vad ont det gör!! har jobbat med smärtan hela helgen och nu är jag ledig fram till onsdag kl 13.00. VILA? Hm ja om det finns tid! Toni har fått sin nya säng och han är överlycklig. Vad skön den är, funderar på att köpa en till mig med sen men jag vill ha en större. Min säng är så ful och madrassen är gammal. I helgen när jag har jobbat så har jag stött på 3 idioter. En äldre fyllekärring frågade mig om jag visste var en utländsk kille på 20 år bor, han skulle visst sälja hasch sa hon, oss emellan hysch hysch, jävla korkade käringjävel, står det drugdealer i pannan på mig eller?? I samma hus stog det en karl och väntade på hissen rökandes!! Sa till han - Står du här inne och röker??? Ja sa han lite generat. Du går ut och röker sen kan du ta hissen vart fan du vill. Det roliga var att han gick ut. hehe. Den 3e idioten höll på att köra på mig imorse. En yngling som knappt skrapat på bilrutorna. Jag trodde jag skulle hoppa upp och hoppa på hans bil, vart så rädd och ARG! WTF!! Åkte hem efter 12.30 idag för jag orkade inte vara kvar på jobbet. Fan vad grinig man blir när man har ont från handlederna till axlarna. ja ont överhuvudtaget!! Tack snälla Rick som ställt upp och hjälpt oss få hem sängen och för att du hjälper mig att få hem varor imorgon!! Sist men inte minst Tack för Rosorna jag hittade i min säng när jag skulle lägga mig i fredags, kom som en chock haha men en trevlig överraskning!! Nu skall gnällkärringen ta och försöka vila lite, orkar jue inte sitta och trycka på tangenterna heller. Suck Bye♥

Torsdag- ledig från jobbet.

Är ledig idag men ska jobba fre-mån. Igår var vi och beställde en ny säng till Toni. Den kommer om en vecka. Skönt iaf för Toni :) Ska köpa nya kuddar och täcken med men det får vi ta sen. En sak i taget nu hehe. Såg att jag får tillbaka en slant från skatten, ingen stor slant men bättre det än att man måste betala tillbaka. Man kan få de pengarna tidigast v 24 vilket är jättebra, en vecka efter Tonis student! Idag så har jag plockat lite här, dammsugit och framför allt Rensat.
Jag har rensat mina kläder, ja nästan allt och jävlar vad mycket åkte i soporna. Så skönt att bli av med skiten. Tvättat har jag också gjort och sovit en stund med *s*. Vad skönt det är att ta en nap ibland *ler*. Är inte för att jag är gammal och trött, näää, utan för att jag går upp så tidigt på mornarna, ja så måste det vara!!! Vi var även till Underbara hem i går, my god, jag blir helt sjuk därinne. Den vill jag ha, den vill jag också ha och sen den och dom ja *suck*. Gick och höll i en ljusstake av smide.. men sen lämnade jag motvilligt tillbaka den.. tänkte att jag har jue rätt mycket smide.. ja ja, jag kommer tillbaka och kke tar jag med mig den hem då. Ljuslyktor i mängder VILL HA!!!! Tur jag inte fick lön igår. Nä nu måste jag fixa lite mat, sonen kommer hem snart och vill ha nåt i magen innan han åker och tränar. Tudiluu alla :)

Bye♥

En vanlig tisdag..

Jobbade till 13.30 idag och det kändes som att jag agerade telefonsekreterare mestadels av dagen.  Vi ska äta på Papas Tapas den 7 april och det är jag som har tagit tag i det så det blir gjort före påsk. Det känns som att jag upprepar mig men vi ska fira 2 st 40 åringar och en som fått pension :) Efter jobbet gick jag hem till Marie. S för att sno en kopp kaffe och prata lite siit :) Det var trevligt och när det var som trevligast var jag tvungen att gå hehe. Hoppas på att få höra fortsättning följer snart *s* ;-). jag fck se Emils studentkläder och ett kort på honom med kostymen på. My god så stilig han blev :) Stora karln!! Man kan inte fatta att dessa snorungar som Emil och Toni ska ta Studenten i år!!
Toni var och tränade och nu sitter han hos Filip och pluggar (säger han iaf *lol*) och själv så har jag ätit mat och tänkte softa lite nu. Ett tips är att ni måste se "The 40 year old virgin på tv 6 ikväll 21.00" hehe den är bra :)

Take care all. Bye <3 ♥


Lördag härliga lördag

Vad skönt det är med ledig helg! Igår var jag och fikade hos en kompis jag inte träffat på väldigt länge. Hon hade gjort om hemma,köpt nya möbler och tapetserat om, snacka om att det kliade i mina fingrar, jag vill också fixa och dona men får snällt vänta tills jag har flyttat vilket känns som att det aldrig blir av nu hehe. Sen så stack jag ner och tränade på Värjan (duktig tjej). Fredagskvällen tillbringade jag med att tvätta (kul kväll hehe) men det känns ok faktiskt, det blir jue roligare ikväll då det blir Singstar hos familjen F :) det var verkligen längesen och det ska bli kul att se järngänget igen hahahaha. Marie, jag har varit hos en sångpedagog hela veckan och tränat upp rösten. Whatch out hahahahahaha. Det kommer att gå åt h-vete *s*. men kul!
Vikten? hm händer inget just nu :( 6 1/2 kg wtf? men men, det har varit så förut då jag stog still i 2 veckor och sen började gå ner igen. Maria säger att det går sakta nu, är väl bra det men jag är jue så ivrig.. får tagga ner lite. Kan jue bero på att jag börjat styrketräna nu.. vi får se. Fuskade faktiskt i torsdags, jag åt en halv small pizza från American pizza :( men hade gått hem från jobbet innan. Gott var det iaf ;-).

Har gjort nåt som jag är väldigt stolt över hehe. Jag har minskat mina kostnader per månad med 600kr. har justerat om bredbandet och telefonin, min el har sänkts och jag tränar inte på Nautilus längre utan på Värjan där det är gratis för kommunanställda!
Det betyder att sen när jag flyttar i maj till en lite större lgh så går jag  plus minus noll :) Bra va? :)
Bye <3 ♥

Moster till denna sötnos Aleksandar ;)


En bra helg trots jobb *s*

Nu är jag så trött så jag fattar inte varför jag sitter här egentligen. Men måste tala om att jag har blivit MOSTER för första gången :) Min syster Lidija och hennes man har fått en pojke som heter Aleksandar en riktigt stor bit på 4650g och 54 cm lång. My god!! helgen har för övrigt varit fin, väldigt fin förutom jobb och träningsvärk, aj aj, min stackars kropp. Nu soffläge, Bye ♥

Idag ledig imorgon semester!!!

Sitter här igen framför datorn och myser. Är ledig idag och ska väl kolla nån tvättid och sen plocka lite här hemma. Tycker att det är tråkigt väder med snö och blask, längtar faktiskt efter våren nu. Klockan 15 i em ska jag faktiskt börja styrketräna igen!! Mitt medlemsskap på nautilus har gått ut efter ett år och jag bryr nog mig inte om att förlänga det eftersom jag kan gå och träna Gratis på Värjan eller kommunhälsan. I em ska jag gå till Värjan! Härligt, det ska bli skönt att börja igen :). Imorgon tog jag semester eftersom jag vill gå och se Dr dahlqvists föreläsning om LCHF. Annars så skulle jag ha jobbat kväll. Har ringt och bokat mig en biljett, får gå solo men går jue det med. Vet jue fler som ska gå dit och höra på henne. Det ska bli mycket intressant! Har hållt på i snart 10 veckor och vill höra om fler tips och annat som man har missat! Det här med LCHF har funkat så jävla bra och jag är jättenöjd med det. Flera på mitt jobb har hakat på spec nu när de sett att jag har gått ner lite el ja 6 kg är inte såå lite hehe. Ska väga mig på måndag igen så får vi se om det blivit lite mer :). Får nog köpa mig en ny våg IGEN. Köpte en billig variant på öb och den funkar jue inte *suck* Nä, ska man ha nåt som funkar bra, då får man inte snåla på slantarna utan lägga till lite mer.

Det stog i tidningen om när Toni hjälpte busschauffören och att det gjorts en anmälan. Bra!!
Bye ♥



En god gärning

Toni berättade för mig igårkväll att han gjort en god gärning. Han åkte med skiftingebussen hem igårkväll. När bussen närmade sig statt så var det en kille som sa åt busschauffören att stanna bussen. Han var mycket otrevlig och hotade henne. Busschauffören vägrade stanna utan sa att hon stannar bussen på fristadstorget. Killen som antingen var påtänd eller onykter började fäkta med armarna och började slå chauffören medans hon körde. Toni vart jättearg och gick fram till killen, tog tag i jackan och kastade ut honom från bussen. killen vart väldigt chockad och trodde väl inte att nån skulle reagera så här.... Kvinnan som körde var mycket tacksam över att någon vågade gå emot idioten...

Jag är väldigt stolt som mamma att ha en sån modig son men samtidigt livrädd att det kunde lika gärna ha hänt honom nåt. Toni hade väldigt tur igår. Det finns så mycket respektlösa ungdomar. Bye♥

Söndag kväll

Tänkte kika in här och summera helgen :)
Denna helg har varit underbart skön eftersom jag har mest tagit det lugnt och sovit ganska mycket vilket var behövligt. har känt att jag varit fruktansvärt trött ett tag nu. Har jobbat 3 helger på raken och bara varit ledig nån dag här och nån dag där och det hjälps jue inte så mycket :) Så jag tog igen det denna helg. Maria drog iväg mig till The wine club i  går kväll och det var såå trevligt :). Det ligger där gamla E-tuna ölkultur (ölklubben) låg förut innan de flyttade till gamla vapenmuseet. Det står Affärn på huset så jag vet inte vad det heter men hon säljer vin och igår tog hon dit 2 band som spelade för oss vilket var skitbra spec ett band som gjorde sin debut där. Det var 3 kvinnor i 40 års ålder, skitfräckt :) De berättade hur de kom fram till att de skulle börja spela i ett rockband. De sa så här.. nu när vi är över 40 så kommer vi att dö snart (asg lol). Så vad vill vi göra nu innan vi faller ihop och dör?! Jo de tänkte att spela i ett rockband skulle vara skitkul, sagt och gjort och de var jätteduktiga och förbannat roliga, de sjöng om livet de lever och hur det kan vara 'fniss* ja de var jättebra. För första gången så kände jag att jag vill nog fylla 40 iaf hahaha. Jag sa till Maria, Anna och Karin att thats it, NU ska vi starta ett rockband fy fan vad kul!!! De ville inte det (chickens) hehe. Nån annan som vill vara med i mitt rockband?!!! Det skulle vara så AWESOME!!

Ang min lgh så måste det vara nån som fått den eftersom lgh inte finns med på nätet längre. Jag har inte hört nåt iaf men lär väl göra det innan det är dags att flytta.

Tittade på reprisen av Andra chansen,  ja, jag vet inte vad jag ska säga, hade hoppats på Lili och Sussie och starpilots men ingen av de gick vidare, Det skulle inte förvåna mig om ugglan vinner hela skiten, det tråkiga då är att hon slår inte i Europa med den låten. (gilar den lite nu iaf hehe)

En dröm vore att få dansa med de läckra piloterna i starpilots nam nam ;-) I LÖV men in uniform *s* Bye ♥

Så har han varit med i tidningen igen min lilla linslus ;-) Toni :)

UF-mässan lockade unga entreprenörer
.
2009-03-06
.
Eskilstuna. Igår hölls den årliga UF-mässan i Munktellarenans lokaler. Gymnasieungdomar från fem sörmländska städer marknadsförde sina företag och fick dem bedömda av en jury. UF Byggtjänst från Rekarnegymnasiet fick chansen att bli Sveriges bästa UF-företag.
- Det känns skönt, säger Antonio Soriano.


 





Från vänster: Elisabeth Nordling, Hanna Gadd, Mathias Hansen, Pontus Malmsten, Antonio Soriano och Joel Misiak.
Foto: Therese Andersson


Mässan invigdes på Lokomotivet med Henrik Olsson som konferencier. Lokalen var fullsatt av 600 tävlande ungdomar från Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Strängnäs och Flen. Flera lyckliga företagare fick ta emot priser för sitt arbete.
Elva jurygrupper med personer från näringslivet bedömde de 170 deltagande företagen i ett antal olika kategorier. Eskilstunaelever lyckades kamma hem förstapriserna för Bästa affärsplan, Bästa logotyp och Bästa webbsida.

Balkonggolv
UF Byggtjänst startades av fyra ekonomielever på Rekarnegymnasiet.
Ursprungsidén var att göra balkonggolv, men projektet utvecklades så småningom till ett företag som erbjuder fler byggtjänster än så.
Två ungdomar från byggprogrammet slöt sig till ekonomieleverna och tillsammans bildade Antonio Soriano, Joel Misiak, Hanna Gadd, Pontus Malmsten, Elisabeth Nordling och Mathias Hansen ett framgångsrikt företag. Nu är de nominerade i kategorin Sveriges bästa UF-företag.
- Det känns skönt, lite chockande och overkligt, men såklart väldigt roligt, säger Antonio.
Han berättar att projektet är utvecklande och roligt, eftersom flera personer medverkar och alla har olika kompetens. De kompletterar varandra. Sammanhållningen är bra trots att de är olika.

Ingen fortsättning
Men Antonio tror inte att företaget kommer att fortsätta efter gymnasiet.
- Byggarna måste ju plugga på högskolan för att få sin licens, så vi kommer nog inte att fortsätta, tyvärr. Men skulle vi återförenas, så tror jag absolut att vi kommer ta upp det här igen.
Sent i går kom så resultatet i den mest prestigefyllda kategorin, årets främsta UF-företag.
Det blev Happy Face UF från John Bauergymnasiet som vann.
Företaget erbjuder marknadsaktiviteter till företag vars målgrupp är barn och barnfamiljer.


Studentmössan- Antonio student -09


Studentmössan bakifrån


Ny chef.

Onsdag och dagarna bara går. I måndags efter jobbet följde jag med Rick till Töreboda. han ville hälsa på sina päron för det var ett tag sen han träffat dem och ville ha mig med sig av en anledning. Jag hade ändå inget för mig och var ledig på tisdagen och hans päron har jag träffat förut. Det var roligt att se att Ricks mamma mådde bra, hon hade gått upp i vikt och var väldigt glad och pigg, en stor skillnad sen sist jag träffa henne. Härligt! Vi var även ut till Ricks syster J och tittade på deras nya hus de flyttat till. Mycket fint och roligt för dom. Vi åkte hem igår em och jag åkte då direkt hem till Gunnel, där vi skulle ses *järngänget från jobbet* Vi firade Gunnel som fått ett långvik hos oss och Maria som har blivit mormor till en liten Lilly! Vi åt en smarrig kräftsoppa och så var det ostar med såklart och liite viin *s* Gott så ;-)
Jag var inte hemma förren efter 24 hehe. Toni undrade när jag skulle komma hem *ler* På tal om Toni så fick han sin fina studentmössa igår. Ska fota den sen så får ni se.
Idag börjar jag kl 13 med förmöte och personalmöte och sen kvällsjobb till 21. På personalmötet ska vi få träffa vår nya chef som heter Kristin. Hon har varit chef för nattpattrullen tidigare och ville till oss nu. Kristin är bara 3 år äldre än mig och det ska bli intressant och se vem hon är *s*. Hoppas att hon är bra!
Nu får ni sköta om er och ha en skön dag. Bye♥

Söndagsmorgon..

Här sitter jag framför datorn med en kopp kaffe och tänkte skriva ner ett par rader, känns som det var ett tag sen. Nu har jag haft det lugnt i 3 dagar med visning av lgh, man kan undra varför?! Jag har inte hört nåt om någon har fått den. Vi får väl se nästa vecka. Jag jobbar på och det känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Jag och Maria ska hugga tag i de andra två R och G så vi kan gå ut och ta lite saft!! ;-) Jag fick en jättecool spegel av Marias dotter Lina. Hon skulle kasta den och hörde då att jag var ute efter en :) Lina ska få sin första bebis. Beräknat på tisdag och Maria studsar varje gång hennes telefon ringer hehehe. Tänker köpa nåt till bebisen eftersom jag fick spegeln av henne, hon ville inte ta betalt. Min syster L ska också få bebis nu beräknat på fredag :) Lyckliga dom :)

Har tjuvvägt mig *s* Vägde mig igår för Toni var envis och ville se om det hänt nåt. Jag hade tänkt vänta till måndag då jag har hållt på med lchf-kosten i 8 veckor. Resultatet blev följande. 5,6 kg har jag loosat. Awesome, jag är jätteglad ochh nu är det bara roligt att fortsätta. Nu börjar mina arbetskamrater se att jag blivit lite mindre hehe. Det är så roligt att de märker det och jag har tagit dit min lchf kokbok bok som de vill kika i. Fortsätter det så här så blir jag nog fin till Tonis student :) Bara jag hittar klänningen. Blir nog en tripp till Västerås eller Stockholm för här har jag aldrig hittat nån klänning!!

I slutet på denna månad så ska jag köpa en ny säng till Toni från Ikea, behöver en garderob till hans rum uppe på femman med men det är som Toni säger, det kan vi vänta med tills vi flyttat och ser hur det ska få plats i hans nya rum. Bara det att jag är så jävla ivrig, jag vill köpa NUUUUUU! jag vill  flytta NUUU, Jag vill att allt ska hända NU!! *frustar* *ler*.

Nåväl, vad är en bal på slottet?!  Bye♥

RSS 2.0