Visning av lgh

Det har varit 5 st här och kollat min lgh och alla vill ha den. Verkar som att ingen utav dem har fått den. Ikväll kommer det 2 till  som vill titta på den. Hoppas nån utav dem får den nu. Är lite tröttsamt att få hem en massa människor som är nyfikna *s*. Vill bara att det ska vara klart. Vi håller tummarna hehe.

Idag så är jag ledig och ska väl bara ta det lugnt. Pappa kanske dyker upp och tar en fika. Toni har ledigt från skolan och på torsdag blir det party för hans del. Då är det 100 dagar kvar till Studenten!!

Hur går det med lchf?! Nja jag stog still med vikten i 2 veckor, en vecka när jag var sjuk. Tråkigt :( men jag har ett snöre (hittade inget måttband) som jag mätte runt midjan med för ca 5 veckor sen och har nu kortat av den med 3-4cm sen dess så nåt händer det väl. Mina jobbarbyxor börjar det kännas som att jag har loosat lite vikt, brallorna hänger i rumpan men wtf, häcken vill jag jue inte förlora hehe. Nåväl om en vecka är det 8 veckor sen jag startade med det här så vi får väl se om det rasslar till lite på vågen. Jag GÅR till jobbet varje dag och det händer att jag GÅR hem också! (dutti flicka) :)

Toni vill att han och jag ska åka iväg utomlands nån vecka eller 2. Vi har spånat lite kring Jul kke :) Det skulle vara skitkul!! Bye ♥

Jag fryser , Den här kan värma mig *s*


FaceBook

Har blivit med i FB igen och det är så himla kul!! Speciellt när man har nästan alla kusiner (på pappas sida) där. Från Australien, Usa och Makedonien. har haft kontakt med S från Australien nu ett par dagar och han är 3 år äldre än mig, gift osv, Hans syster V har jag också lagt till men vi har inte pratat med varandra än, det är lite lustigt där. För ca 20 år se, kke mer så skrev jag ett brev till henne om att jag gärna ville bli brevkompis med henne men jag vet inte om hon fått det brevet. Nu finns hon på FB och jag mailade henne där men det vart nåt problem och mailet kunde inte skickas.. omen el?? haha. Vi kke inte ska ha kontakt *ler*. Det är iaf skitkul och jag har fått S telnr och han vill att vi ska träffas. Ja, visst sa jag, tar cykeln till Australien!! NO problems *s*. Har även  5 st kusiner i Usa varav 4 är med i FB. De är 3 i Australen varav 2 är med i Fb och en i Makedonien. Awesome!!

Har jobbat på väldigt mycket och känner mig ganska ensam nu för tiden efter det tog slut med Rick. Man jobbar, kommer hem , trött och lägger sig, det rullar på... glad att man kan prata med sina kusiner över hela världen då och synd att man inte kan ses över en fika :( och plötsigt  så känner man sig inte lika ensam längre. Fattar ni vad jag menar? :)
Jag är glad att jag har saker att se fram emot och längta efter det än att sitta och älta över gammalt skit, det gör mig inte till en lyckligare person. Maria på mitt jobb tycker att jag är mycket gladare nu och kke jag är *s*

Längtar tills jag ska flytta, har jag sagt det? hehe
Igår var det 2 st som kollade min lgh och de båda vill ha den *s* jag sa till dem att de får gärna tala om de fått min lgh sen, så man vet och om man skulle vilja kontakta de för nåt.

Nu ska jag till tvättstugan och sen i em en sväng till Marie. Hanna är hemma förresten efter sin magop och hon mår mycket bättre. Hon ska äta flytande i 2 veckor nu. Ibörjan, kke nu med när hon är hemma så ska hon äta soppor varannan timme och det ska ta 40 MINUTER att äta det, Jeeeesuus hur lyckas man, en annan äter jue på 5 min *s*
Bye nu till tvättstugan :)♥

Onsdag em

Känns som att jag bara jobbar nu för tiden, behöver göra nåt kul snart! Vi ska väl träffas nästa vecka med ett par utav mina goa arbetskamrater. Är sugen på en kall öl jue :)
Ska jobba för Ritva imorgon och tar då ledigt på måndag istället. I helgen jobbar jag istället för Marie då hon tar studenthelgen åt mig i juni!! Skönt att ha det ur vägen sen och slippa ta semesterdagar. På tal om semester så har jag bara tagit 3 veckor i år eftersom jag vill spara dagar. jag har en vecka jag bara jobbar 2 dagar så det blir nästan 4 veckor iaf :)
Imorgon ska jag visa upp min lgh efter jobbet. (Nu börjas det). Hoppas att hon tar den så är det gjort sen hehehehe.
Jag vill flytta NU! Skrev jag att jag vill flytta NU?! hehe åh längtar. Ska beställa bredband från stadsnätet. Hittade ett bra paket med internet och telefoni för 288kr. Är jue hälften av vad jag ger idag. Elen var jävlig billig denna månad, hoppas att det fortsätter, då har jag sparat in pengar när jag byter till en 3 a sen :)

Toni har äntligen hittat en dator och då kanske han flyttar in till sitt rum igen hahaha. Är lite jobbigt när han och kompisarna sitter i hallen framför min dator *s*.

Har smsat med min vän Hanna som opererat magen i måndags. Nu mår hon bättre och längtar hem. Hon sitter just nu och undrar hur hon ska få i sig 2 liter vatten hehe. Nu börjar hennes nya liv med mindre intag av föda och sen rasar hon i vikt. Skönt för henne :) Hoppas allt går bra!
Bye

Erina

Har träffat min tjej idag:) Lilla söta Erina. Hon vart så glad över kortet och slanten. Rick sa att hon hade blivit tårögd när hon läste kortet. (lilla gumman). Hon har saknat mig lika mycket som jag saknat henne och det känns så bra att jag och Rick är vänner trots allt :)
Har jobbat denna helg och imorgon är jag ledig!! Skönt, det kan behövas. Ska se Beck nu och vill avsluta med att mina tankar går till Hanna imorgon då hon ska operera magsäcken så hon kan tappa sina kilon. Du är modig tjejen!!!
Bye♥

Happy Valentine everyone :)


Flyttar i maj :)

Ah, härligt. Nu har jag skrivit på kontraktet så vi flyttar i maj :) Inte så långt utan 2 våningar upp hehe. Till en 3a på 86m2. Härligt!! Längtar!! Behöver knappt packa, det är bara att åka upp med en stol eller två sen hahahaha. jag får väl skicka ut inbjudningar till flytt fest , det skulle vara awesome !!! :) Åhhh kan det inte vara maj NU!

Imorgon så är det alla <3 dag!! jag ska jobba kväll *suck* men har jue ingen att fira med iaf *s* men men det går det med!! Toni ska få en pralinask av mig iaf (ni vet alladdin hjärtan)! För han är jue mitt hjärta :)
Jag skickade ett kort till Erina och önskade en bra alla <3 dag! Har inte hört nåt än, hon kke inte har fått det. Vi får se sen.
Det blir solokvist ikväll men skönt tycker jag. Är så glad för den nya lgh :) Ha en jättetrevlig helg och hoppas ni har någon som uppskattar er och firar alla <3-dag med er :)

Stora hjärtekramar till er <3 <3 <3

halsont och skallebank men glad ändå...

Hur är det möjligt då?

Jo, jag har pratat lite med en tjej som precis har flyttat härifrån och hon har god kontakt med ett par som bor här i samma hus som mig fast på 5:an. Hon vet då om att jag är ute efter en lgh som är ungefär lika stor som min fast 3 rum och kök. Jag har saknat ett eget rum så enormt mycket och nu kke jag får den :)
Det fanns en lapp innanför min dörr där det stog att de kände N och fick veta att jag var ute efter en lgh. De skulle säga upp sin lgh i veckan och undrade om jag ville komma upp och se den. Det ville jag så gärna och ringde upp och åkte upp till dem med en gång:) Lgh var jättefin och bestämde mig ganska snabbt att jag ville ha den. Kostar bara 500kr mer än vad jag ger för min. Jag skulle även få behålla deras diskmaskin också om jag ville. Vi skall gå till Graflunds tllsammans på fredag och säga upp våra lägenheter hehe. Hoppas då att jag får skriva på det nya kontraktet. Wish me luck!! Går det som jag vill så flyttar jag i mitten på maj :) Bye ♥

ont i halsen...

... gissa om jag har nån lust med nåt idag.. Suck, måste köpa nåt mot halsonda. Håller på och tvättar.. ett måste hmm.
Igår var Hanna och Kari här med deras lilla Elice, fan vad söt hon är. Hon har börjat gå med.. lilla pralinen :) Crille var också här och hoppades på att Toni skulle vara hemma men icke sa nicke.
Det blev melodifestival på kvällen och Alcazar utklassade alla. *självklart* I Love Alcazar!! Af Ugglas då?? Ja menar vad fan, hur tror de att hon ska slå i Europa liksom? Snälla snälla snälla ta bort henne från Tv:n!!!
Funderar på att beställa en dator till Toni. Nu måste jag hämta tvätten. Sen är det kalas för Simon blir pippmyndig idag. Får se om jag orkar gå. Bye♥

LCHF-polarbröd

Polarbröd enl Optimal Ernæring

Receptet kommer från Lavkarboforumet  och här är min översättning från norska. Kom ihåg att den norska cottage cheesen är torrare än den svenska och 1 burk norsk innehåller 250 gr. Anpassa mängden efter det.

OE "Polarbröd"  / OE Pitabröd   - 1 karb/styck

- 1/2 burk Keso (låt den rinna av)
- 1,5- 2,0 dl riven ost
- 3 stk ägg
- Salt, pepper, pizzakrydder, oregano, basilikum mv.

Hårdvispa äggvitorna - ha gärna i lite salt för att få det ordengligt styvt.

Mosa keson och äggulorna tillsammans med en stavmixer eller med en sked. Rör in den rivna osten med en slickepott. Krydda därefter med salt, vit pepper, pizzakrydder mv. etter smak. Vänd så forsiktigt in de vispade äggvitan. Du kan också ha i tex finskuren skinka eller finskuren, stekt bacon i röran om du vill.

Ta fram en plåt med bakplåtspapper. Klicka ut röran med en sked. Jag brukar ha på lite mer pizzakrydda när jag lagt ut smeten på plåten - mest för utseendets skull. Det blir ca 8-10 stycken OE Polarbröd beroende på hur stora du vill ha dem. Kom ihåg att de flyter ut under gräddning. Grädda på ca 175°C i ca 20 minuter, eller tills de har fått en gyllenbrun färg.

Smakar gott med korv, ost, skinka og majonäs mv.

Dessa OE Polarbröd passar också utmärkt att använda som minipizza. Ha då bara på lite pizzasås med lite kolhydrater i, kött, skinka, svamp etc toppat med ost och pizzakryddor. Mycket gott!!

Har du på ost og skinka eller har gjort minipizza smakar det extra bra om du värmer upp de i mikron. Och en sak till - dessa kan också användas som korvbröd. Det är bara att ha på det du önskar. Räksallad med majonäs innehåller inte många kolhydrater...

Jo - och de går att frysa....

OE står för "Optimal Ernæring"  som är ett kosthold basert på Jan Kwasniewski og Wolfgang Lutz anbefallningar. Boken "Bedre uten brød" er skrevet av Wolfgang Lutz. (Finns tyvärr inte på svenska men är på rea på norska bokrean just nu..)


Lördag morgon.

Åter igen piggelin *s*:) Ja är jue ledig denna helg så varför sover jag inte?

Tänker gå till frissan och höra om de har tid att klippa mig. Jag kommer nog inte att ha frisyren jag visade här på bloggen tidigare men nåt liknande iaf och kke lugg :) (det var ett tag sen jag hade lugg!
Idag kommer Hanna och Kari med lilla Elice.  Igår hade jag skittråkigt!! man märker av att man är rätt ensam ibland, spec när man är singel. Det finns många stunder jag känner att jag vill vara ensam för jag tycker det är skönt, man vill liksom ladda batterierna! Sen finns det stunder då det är skitbooring att vara ensam och igårkväll var det booooring! Har en del filmer på datorn jag kan se men inte ens det är kul att se ensam. (jeesuus stackars mig. asg) Tur den dagen är över nu hahahaha.
Ikväll är det Melodifestivalen (jaaaaaa)!!! Imorgon fyller Simpa 15 år!
Jag vill gå ut och ta en öl eller annars gå på fest!! Jag får väl fixa nån fest här hemma eller nåt :) Jag vill GÖRA nåt kul :) Behöver aktivera mig med nåt kul !! Vad ska det vara då? Nån som har ett förslag?

Har bakat LCHF bröd! Det blir nog gott ska testa igen. Jag hade i för mycket salt. fattar inte varför man ska krydda så mycket. Man ska ha i salt för att äggvitan ska styvna lite och sen finns det salt i osten... sen ska man krydda igen med salt och peppar och andra kryddor efter smak. Nä, jag råder er till att ta så lite salt som möjligt!! Det bästa med det här brödet förutom att det är nyttigt så kan man göra pizza på det :) eller varför inte tacos eller som korvbröd!! ja vad du vill :) Jag slänger in receptet här :) Ät och njut!  Bye♥

Den mörka snyggingen är mitt <3


Mitt hjärta var med i tidningen Folket idag :)

UNGA FÖRETAGARE. Från UF Byggtjänst kom byggansvarig Mathias Hansen, ekonomiansvarig Joel Misiak och Antonio Soriano samt Elisabeth Nordling, som båda är marknadsförare.

Foto: Joakim Serrander


KALLA DRYCKER. Paulina Hellström och Anna Johnsson med sina vattenflaskor.
Under pågående läsår bedriver totalt 21 UF-företag verksamhet på Rekarnegymnasiet. Eleverna kommer från olika program; Samhällsvetenskapsprogrammet, Handelsprogrammet, Fordonsprogrammet och IT-programmet.
Företaget UF Byggtjänst utför olika typer av mindre byggjobb och är ett samarbete mellan Samhällsprogrammet och Byggprogrammet. Genom sitt samarbete används de bästa färdigheterna hos varje elev. Två byggelever utför byggjobben och samhällsvetenskapseleverna sköter det administrativa.
- Vi har alldeles nyss fått ett nytt jobb inbokat, vi ska lägga klinkers i ett badrum, berättade de handlingskraftiga ungdomarna från UF Byggtjänst.
Två andra driftiga entreprenörer var Paulina Hellström och Anna Johnsson som startat företaget Aqua Cool UF.
Deras företag erbjuder en vattenflaska med kylstav som gör att drycken håller sig kall längre.
- Vi har fått bra respons och har sålt många vattenflaskor. Vi fick nyss beställa hem ett nytt lass för att det gamla tog slut. Vi säljer flaskorna på skolan, vår hemsida och vi kommer att gå till olika träningsställen för att höra om de är intresserade av produkten, berättade företagets vd och ekonomichef Paulina Hellström.
Säljtillfället i Tuna Park var ett bra tillfälle för företagen att träna inför den regionala UF-mässan för Sörmland, som äger rum i Munktellarenan 5 mars.
.

1 feb

Godmorgon på er som är vakna *s*.

Ja vad gör jag uppe så tidigt när jag kan sova ett tag till?! Börjar jue inte jobba förren 12. Suck, men men. Det är redan februari och alla säger att denna månad bara svischar förbi. Jag har sån tur att Marie N på mitt jobb kan byta helg med mig. Jag ska ta en helg denna månad och hon tar min helg då Toni tar Studenten!! Härligt! Då är det ur vägen med! Det är skönt när man kan beta av lite nu redan så slipper det bli för mycket i slut ändan. Har planerat ekonomin oxå inför Studenten och jag tror och hoppas att det går vägen. Nu dessa 6mån är det bara Toni, sen får jag ta och unna mig något efter. Min semester vet jag inte när jag ska ta. Det blir en sen semester iaf. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra då men det finns en tanke på en sak som jag vill göra. Mer om det sen :) Det tråkiga är att jag måste redan nu i feb bestämma NÄR min semester ska vara.. hmm..

Ställde mig på vågen imorse. Skulle göra det imorgon egentligen men tänkte att jag har ändå inte gått ner nåt, känns lite hopplöst och så.. Marias gubbe gick ner 1 kg i veckan och sån tur har väl inte jag. Dessutom så är alla olika och går ner olika mycket. Jag blev förvånad när jag tittade ner på vågen och upptäckte att jag lättat 3kg :) Skönt :)
Är nog tack vare min promenad till jobbet varje dag.

Jag vill också gå på Revyn och After Dark!! Nån som vill gå med mig? *s* Bye♥

RSS 2.0