Aros Fortet/Valborg

Är hemkommen från Västerås nu. Det var jättekul på Aros Fortet. Dit kan jag åka fler gånger med goda vänner!! Vad vi skrattade. Det gick nog inte så bra men mitt lag VANN!! YEAH!! Vi är smartast, bäst o snyggast ASG. Vi var in i en bur där det stog att här krävs det luft. Vi var 5 i mitt lag, 4 av oss började blåsa i ett hål på väggen... funkade inte... sen stack nån in fingret och då kom det luft. ja jag kan inte förklara detta men fy fan vad vi garvade. Tänk om nån satt och såg oss via en kamera hehehehehe (dumma käringar). Ja, dit vill jag åka igen. Sen fikade vi där och sen var det dags att åka hem... På vägen hem i bilen höll jag på att somna... oh my god... blinkade o blinkade.... jag kunde ha slocknat men ville inte ligga över varken Maria eller Camilla. *s* När jag kommer hem ser jag hur min son är i fullgång med att göra sig iordning inför Valborgfirandet. Han ska grilla med sina vänner i Torshälla. Önskar man var med och höll ett öga på dem haha.. näää för att sno hans marinerade köttbit som han har med sig och potatissallad, bearniesesås och tomater. Köttet la jag i marinad åt han igårkväll och gissa om jag blev sugen??

Suck vad trött jag är nu, har jue varit uppe och i farten sen 06.00... Ikväll blir det lugnt, tur man inte fiarar Valborg sådär som man gjorde förr... men vad kul vi hade då :) De har förvånansvärt tur med vädret... än sålänge. Som sagt lugnt ikväll, det vankas jobb imorgonbitti. Bye

Toka

Vaknade kl 06.00 TVÄRPIGG!!?? Jag menar va fan, jag behöver inte vara på jobbet förren 12... liksom.. såå låg jag där i sängen o funderade. Nu när man har fått lite nytt i lgh så vill man ha mer.. Jag är i stort behov av ett skåp (linneskåp) och så vill jag ha ett fint badrumsskåp, en ny rumsmatta då den gamla inte passar till den nya soffan och gärna ett nytt rumsbord. Vill göra mig av med bokhyllan men kan inte det nu.. var ska man lägga alla prylar man har i den då? Man kan jue köpa hyllor att sätta upp på väggen som Rick har gjort. Hmm *funderar* Hör ni hur det knakar??!! hehe

Såå 06.30 började jag arbeta här hemma. Så tyst som möjligt, ville inte väcka Toni. Man får tänka lite proffesoriskt. Lådorna o skåpet jag hade i badrummet slängde jag in i min STORA (väldigt rena och ursorterade fina garderob). En del (den minsta mitten delen) av bokhyllan slängde jag in i badrummet. Skitbra!!! Är så nöjd, bra att ha tillfälligt :) Nu fick jag in mer ljus i vardagsrummet och sen tog jag bort gardinerna där vilket gav ännu mera ljus. Jag kommer säkert att slänga upp andra gardiner så småning om men det får vara sålänge. Bänken jag  har i garderoben tänkte jag ha påslakan,underlakan, örngott,dukar o gardiner i sålänge, tråkigt att böja sig efter dem när man ska ha men det får duga sålänge. Får köpa linneskåp sen när jag får råd. Betala av sofforna först :)

Idag på em ska vi all personal på jobbet åka till Aros Fortet i Västerås. (Friskvårdsdag/vårutflykt). Det är ett ställe som man får prova på som på Fångarna på Fortet. Det kan bli kul!! Gå in i burar bland spindlar (el hur Marie?) Flinar.  Hua heheheh... Näää nu FRUKOST!! Bye♥

TES-utbildning

♥Jaha, då har man varit på TES-utbildning. Det är för oss i Skiftinge ett nytt program på datorn där vi lägger in scheman och vårdtagare, m.m. Sedan ska vi dra ut ca 14 ex varje morgon där det står vad vi ska göra varje dag hehe.. jaaa, det blir nog bra, det var inte särskilt svårt och vi fick gå redan 9.30. (är så där när man har datavana) Tänker på gänget som ska komma dit i em ASG. En utav dem lär väl sitta på övertid hehehe. Stackars lärare *s*.
Såg att det var lite förändringar i mitt schema men det är nog inga problems. Tycker det såg kul ut och kke man vet aldrig.. så blir jag en utav de som blir TES-ansvarig! Läraren vi hade kände jag igen och hon kände igen mig med.. en kompis kompis kompis.. ja ni fattar va?! Camilla heter hon. Vi har festat ihop *s* Hon frågade om vi pratat om varandras jobb sist vi festade ihop. Nä tror inte det sa jag. Då finns det en massa annat att prata om ;-)

Var till bolaget och köpte Rom *mums* det var längesen jag drack det. Tänkte jag och godingen ska ha i helgen. Vi ska ev träffa hans morbror och kusin med fru så då kan det vara gott med lite Rom ;-)

Nu ska jag göra klart i garderoben och sen blir det lite träning och tvättning. Bye♥

Sushi

Hmm Sushi, ja det är gott men när man ätit det så kan man vara utan ett par veckor ;-)

Jag trodde att vi skulle till den här Sushibaren mittemot Mc Donalds men Hanna sa att de har sushi på Bamboo City. Jaaa, där har jag varit förut och ätit och det är väldigt gott med buffe, man äter tills man spyr.. ja nästan hehe. Jag är fortfarande mätt kan jag tala om.. vet inte om det blir nåt mer idag *s*
Det var kul att träffa Hanna o Elice. Elice är nu 4 månader och hon är sååå söööt, Flinar upp och ler och försöker prata med mig *skrattar* Det verkar som att den lilla tösen gillar mig. Barn brukar inte gilla mig. Ja vet inte om jag utstrålar "Kom inte hit till mig snorunge" el nåt *s* Men den utstrålningen är väl borta nu. Mina favorittöser är bara för goa och båda börjar på E :)

När vi ätit färdigt så gick vi till Hemtex, skulle se om jag hittade 2st löpare till mitt köksbord. Det gjorde jag och nu pryder de så fint på bordet. Sen var det dags för Hanna och Elice att åka för de skulle på Babysim. jag tågade hem och satte mig en stund på soffan och kände hur jag gled ner mer o mer och sen slocknade jag... farligt att äta sådär mycket, man blir så trött *gäsp*.

Älsklingen ringde och väckte mig, han skulle bowla ikväll och jag funderar på att ta tag i min garderob nu det sista... men funderar än... Toni är och tränar.. det är tyst o lugnt.. sneglar på soffan.. NEEE, nu till garderoben. Bye.

OH YEAH!!


söndagkväll på jobbet.

Sitter här framför datorn på jobbet. Har lite minustid så jag passar på att blogga lite.
Har jobbat hela helgen och igår efter jobbet så hämtade Rick och Erina mig. Vi åkte och åt hamburgare och sen hem till Hällberga där jag sov kvar. Måste bara skriva att Erina är världens goaste och mysigaste tjej. (så klart!). Sen vet ni vad så ska jag på Kizzkonsert slutet på maj !!! ÅÅH YEAH!! Marias syster Anna ringde mig och sa att det FINNS biljetter till konserten!! Hon ska nämligen köpa det till Maria som födelsedagspresent! Så då undrade om jag ville följa med??!! Vad tror ni jag svarade på det??? typ JAAAAAAAAAAAAAAA!!
Anna ska kolla upp detta och ringa mig så får jag veta mer sen. Fan vad kul :) och Maria vet nada hahahahahahha. Det blir vi 3 som åker då!! Anna, Maria och lilla jag!!


Maria och jag pratade om det för ett par mån sen men då var alla biljetter slutsålda... vi är jue båda gamla Kizzdiggare. Fan vad kul!!!


Imorgon är jag ledig och ska träna på fm och sen träffa Hanna och Elice. Vi ska äta SUSHI:) Bye 4 now


Nya soffor :)

Nu har jag fått hem mina nya svarta skinnsoffor :)
De är sååå sköna att ligger jag där nu så somnar jag säkert! Och så fick jag en massa skit slängt på tippen med.. 2 fotöljer en 2 sits och en 3 sits soffa, kläder, kartonger, 2 dataskärmar 1 tv, mattor, tavlor ja you name it... Vilken befrielse hahaha.. ville slänga rumsbordet och gärna bokhyllan med men man får väl inte vara för ivrig hehe.

Jag fick hjälp av mina 2 hjärtan. Trodde jag skulle kunna lyfta de nya sofforna men satan vad tunga de var. Tur mina godingar är så starka. Stackars Rick som har problem med vä axel. - Hoppas du inte får för ont nu Hjärtat! Puss!

Mina tankar går också till Marie och hennes familj. Maries mormor Greta begravdes idag. R.I.P.

Torsdag-ledig

Sådär ja nu är kursen för rehabilitering avslutat och jag säger bara så här- SKÖNT Gav mig nada, var på för låg nivå, detta kunde vi och visste om... men men det kan vara skönt att få komma ifrån jobbet och man träffar så mycket trevliga och roliga personer!! Tråkigt att man sen bara säger Hejdå och så ser man dem aldrig mer. Ändå var vi ett par tjejer som pratade om det men tror ni att vi bytte nr? Nääää *s*

Tror jag vet var ifrån jag får klådan på hals o ben nu. Fattar att det är en allergiskreaktion. Så nu har hjärnan kopplat efter 1 vecka *s* men kan nog inte tala om min fula ovan här hehehe... men mina närmaste vänner borde begripa vad det är hahahahaha... Jag får helt enkelt sluta nalla utav burken... den är jue inte ens god (har smakat mycket godare) men kan jue för tusan inte låta bli!!! hmm kasta den? JA!!

Igårkväll var jag och Rick och hälsade på hans kusin som oxå  bor i Hällberga! Han o hans fru var väldigt trevliga så dit går vi säkert fler gånger.

Idag blir det att plocka ihop allt skit jag vill bli av med. Har jag tur så blir jag av med sofforna idag och får hem de nya ;-) Det blir nog rätt mycket jag kommer att skicka till Tippen.. att man kan samla på sig så mycket skit egentligen??!!

kväll

Kom på lite försent att jag hade tvättid ikväll. Kilade ner till tvättstugan för att se om någon tagit min tid men det hade ingen gjort så jag får lite tvättat ändå. Kan behövas då tvättkorgen är överfull. Var som sagt tidigare på kurs och lyssnade på en gubbe från Danmark som pratade om Rehabilitering och jag och många med mig hade väldigt svårt för att hålla ögonen öppna. Hur kan man som lärare bara mala på som han gjorde??? Nåväl det var sista gången med han och imorgon är det sista kursdagen på Munktellarenan. Tränade efter kursen och det gick inge vidare.. var tungt idag.. kommer hem och kollar posten och ser att nya hyran har kommit... och måste betala  retroaktivt denna månad så då blir hyran över 6000kr. Snart har man inte råd att bo kvar här och jag tycker nog inte det är värt det! Ska betala en del av min soffa nu också så det blir väl att leva på gröt sen. Suck men men... en gång fattig alltid fattig el? Toni ska fixa ett nytt virusskydd til min dator så får vi väl se om det blir bättre. Har ingen lust att logga in på msn då min dator skickar iväg filer till mina kontakter. Förbannade virusskitar... Fick svar från Graflunds ang mitt klagomål av grannar. Hon skulle prata med dem men ville veta var jag hade för adress. Jag var väl för ilsk när jag mailade att jag glömde bort att tala om var jag bor..

Är sugen på nåt... vaniljglass med körsbärssås... el lakrits saltlakrits.. guuud så gott...

Klagomål

Nu är jag jävligt trött på mina grannar som för oväsen *suck* Har mailat in till Graflunds nu om det.
Vaknar 06.10 av att det låter som att det är nåt barn som klampar omkring i högklackat. Andra gånger låter det som att de möblerar om men orkar inte lyfta på möblerna så de drar på dem.. ni kan tänka er hur det låter *SUCK* skulle vilja se deras golv... så nu får vi se...

Är trött på nåt annat oxå.. en utav mina kontakters dator har skickat virus till min dator via msn och nu skickas den vidare till andra kontakter men det är bara några få som har fått den.. iaf som hört av sig. Hur fan får jag bort detta nu då?? *sur*

Nu ska jag iväg på kurs och lyssna på en halvtråkig dansk gubbe som låter som .. ja jag vet inte vad men jag lär somna..

och inte nog med det.. ett ex har hört av sig och vill att vi ska vara vänner.. jag menar vad fan går han på då??

Så nu har jag fått skriva av mig lite.....

söndag

hmm skrev en massa men jag råkade trycka bort det. Dopet var jättefint och tösen heter Elice Ebba Johanna världens goaste och sötaste tjej. japp allt det heter hon *s* Fikade smörgåstårta och en supergod sockertårta med som var specialbeställt från Hjo. Den kan jag varmt rekomendera, ingen grädde utan det är gjort på fromager i olika smaker som du får välja. I denna tårta var det citron i den ena och mango i den andra, jättegod. Synd bara att det finns i Hjo. Kolla in websidan hjoanna.se Vi hade det jättetrevlig och jag träffade Hannas mamma som jag säkert inte sett på 10 år. Hon kände inte igen mig först sen hajjade hon till *asg* Karis mamma var med och hon tyckte jag hade minskat i vikt, det är alltid roligt när folk ser och TALAR om det :) Sammy var där och han hade också förändrats, mera pratglad och han är glad att hans fru får komma till Sverige snart. Det saknades en del personer från Karis sida men de kunde inte komma pga sjukdom. Så kan det gå. Hannas son Crille spelade på dopet, de heter The Randolps! de hade gjort om låten "det vackraste" till en låt speciellt för Elice, de var så duktiga. Crille höll ett tal också för hans mamma och hans syster Elice.. ja det var jättefint.. Efter dopet åkte jag med min älskling hem till Hällberga!

ledig i 4 dagar

Isn`t it Lovely... japp free from work i 4 dagar :) Min bästa vecka!
Idag torsdag skulle de från Kyl o Tvätt komma med min nya kyl men de ringde igår och frågade om de kunde komma då istället. Självklart sa jag så nu ÄNTLIGEN är den här!!! Nu kan jag sluta tjata kylskåp hehe. Den är jättefin och jag och Toni hade en liten invigning med den. Vi öppnade och stängde kylskåpsdörren.. öppnade och stängde igen.. skitkul *haha*
Igår så var jag på kurs och den här gången var det mer givande och roligt! Efter kursen tränade jag lite styrketräning, har lite dåligt samvete för att jag inte tränat på ett par dagar el nja nästan en vecka men tar igen det nu. Går och kör lite fys idag. Måste ner på stan och kika efter en doppresent. Oj oj vad köper man till lilla Elice då? Nån som vill ge mig lite förslag? Det blir dop i Strängnäs på lördag men jag åker dit imorgon fredag redan för jag ska hjälpa till med dukningen. Nu java dax :)

solig tisdag

Gick upp skapligt för att jag var tvungen att tvätta. Jobbar 12-21 idag, mycket kvällar nu men sen blir det lugnt. Vi får se om jag orkar gå och träna annars tar jag en promenad till jobbet. De ringde från "Kyl och Tvätt" för en stund sen och talade om att Graflunds har gett sitt godkännande för en ny kyl!! Så den kommer på torsdag! Yippie äntligen! Längtar efter mina nya soffor. Skulle kunna kasta mina gamla nu, Har fotöljer vi kan sitta på sålänge. Sen ska Toni få ha de i sitt rum. Vi kastar hans gamla fotölj. Är sugen på att göra mig av med bokhyllan med.. hmm men var ska jag göra av med allt jag har i den då??  Dessa beslut, snacka om att jag vill rensa hehe. Är det Vår eller?

Min underbara helg och måndag

Jaa, hur ska man korta ner min fina helg??!!

Jag jobbade hela helgen. Fredag efter jobbet träffade jag Marie och vi satt hemma hos henne och tog en fika och snacka lite siit. Sen gick jag hem och tänkte att jag måste ta och fixa lite mat. Under tiden maten stod på spisen så kollade jag busstider ut till Hällberga. Ville testa åka buss dit och tänkte att jag kan jue åka till jobbet på lördagen från Hällberga. Men bussarna går så dumt... flera timmar emellan (fan att man inte har körkort). Rick ringde och jag tog bussen ut iaf. Ville träffa min lilla sessa Erina :) Rick sa att han skjutsar mig till jobbet på lördagen och tur var väl att jag inte började förren 12.00. Myste med Erina.. ja Rick med då *s* men den där lilla tjejen har lindat mig runt sitt lilla finger. Hon skulle bara sitta hos mig och jag fick läsa godnattsaga. Lördagen jobbade jag till 21 och sen var det bara hem och sova. Söndag em då kom Erina och Rick och hämtade mig och vi åkte ut till Hällberga igen. Där fick jag så god mat, Rick är en stjärna på att laga mat när han riktigt vill och han tycker det är roligare att laga mat till fler än sig själv, då blir det lätt hänt man köper nåt från grillen. Fast så är det jue.. det är trevligare att äta tillsammans än själv. Jag vart riktigt ompysslad *ler* Sov kvar till idag måndag. Erina skulle till fritids och Rick till jobbet. Jag låg kvar, var ledig idag *ler*. Det var meningen att jag skulle åka hem ganska skapligt för att jag har lite att göra här hemma men ändrade mig när Rick frågade om jag stannade hos han tills han kom hem.. skulle du vilja det frågade jag.. ja, säger han. Skulle vara fint att han nån att komma hem till! När han säger sådär så... *ler stort*

Jag hade en underbar helg men denna måndag när jag var själv där ute var så himla skönt. Det är lugnt och fridfullt därute. Jag pysslade lite där hemma, satte upp en gardin i köket, ställde in b.l.a whiskeyglas i det fina vitrinskåpet m.m. Det fanns mat att värma, bara det.. att slippa laga mat för en gångs skull. Är såå skönt att komma bort och bara strosa omkring och bara vara. HÄRLIGT! Toni var lite grinig för att jag inte var hemma så mycket, han vile väl att jag skulle laga mat hehe. Men grabben blir 18 i år och kan ta hand om sig själv och jag VET att han kan laga mat. Det bevisade han nu när jag kom hem. han hade saknat mig, lustig han är *ler*. Det går i vågor sånt där.. sen vill han inte se eller umgås med mig hahahahah Tonåringar!!

Erina hade ritat en bild på ett hjärta bla och så skrev hon. Du finns i mitt hjärta Nikolina. Man bara dör ju. Hon är för gooo. Jag fick ett fotografi på Ina som jag har ställt här på mitt skrivbord. Det känns som mitt hjärta håller på att explodera. bye

onsdag

Tråkigt väder... när ska våren komma?

Var på kurs idag och vi pratade om psykiatri... det var mest bla bla bla.. upprepning upprepning och upprepning.. så himla tråkigt, allt har man hört och redan visste om. När det blir så  sitter man och tänker på annat, vad man ska göra för middag till kvällen, man tänker på pojkvännen .. ja allt annat.. Nä, det var helt enkelt en onödig dag på kursen. När klockan slog 16 så visste jag inte hur fort jag skulle ta mig därifrån *ler* Gick ner till Nautilus och tränade lite fys. så sköönt! Sen hem och laga mat... vad hungrig man blir, var nära att gå och köpa en Pizza eller nåt men lugnade ner mig *s* Usch vad jag fryser nu då... Sätter på lite te tror jag. Bye

Fick skäll

Fick skäll imorse på jobbet av Ingegerd. Hon brusade ut att det behövde beställas skoskydd. Det är jag och Marie som är ansvariga för att beställa hem Förbandsmaterial m.m. Hon stirrade på mig och sa att det var kris.. då vart jag förbannad.. för det första så är det INGEN som bråkar med mig på morgonen!! Jag sa att jag har inte vart på jobbet på länge pga kurs och kursledighet. Dessutom är vi 2st som beställer... men jag ska kolla det sa jag.

Upptäckte att Marie beställde i söndags men jag sa inget till Ingegerd för jag visste att varorna skulle komma idag. Mycket riktigt kom varorna och jag bar in alla kartonger.. ser Ingegerd i dörren och jag kunde inte låta bli att säga... Vilken snabb leverans va Ingegerd?? Hon bara tittade... *suck*

Vad är det med mig? Är så jäkla trött!! Hoppas att jag inte blir sjuk. Imorgon är det kurs igen. Saknar nån just nu <3.... Fan vilket väder..

ett nytt försök med Kyl o Tvätt

Nu äntligen så har han från "Kyl o Tvätt" varit här! Jag förklarade läget om den gamla frysen och att killen som var här tidigare sa att både kyl o frys var gammalt. Han tittade på kylen och skrev ner ett nr, mätte den och sen tackade han för sig. Ja han skrev lite till men det tar jag inte upp här *s* Så nu är man i väntans tider igen.. på en ny kyl :)

Annars så har det varit en lugn dag på jobbet men jag har varit trött, fattar inte varför... kan ha med vädret att göra och det är jue skitkallt ute! Hoppas mina stackars plantor överlever. Måste plantera om 2 till nu. Så nu har 9 av 10 grott. Kul va?! Bara gräslöken som inte vill annars så kommer den sent!

Skön helg

Helgen har varit lugn och skön, var i hällberga hos Rick hela helgen. Jag tror det var den bästa helgen vi har haft tillsammans hittills. Vi har bara tagit det lugnt och myst med varandra,tog en promenad, pratat och bara vara... Det är lugnt och fridfullt där ute på landet *s*. man slappnar av på ett helt annat sätt. Vi har ätit en massa gott så det blir att träna järnet idag hehe. Vi var ut till Forsbergs med på lördagskvällen och där fick vi smaka på Hummer för första gången och satan i gatan vad gott det var. Jag skriver som Rick det var min första hummer och absolut inte den sista!!!

Tittar ut.. tråkigt väder men det var väntat. Skulle ha jobbat kväll idag men fick kursledigt för att jag ska på kurs på onsdag då jag egentligen är ledig. Skönt att slippa 1 kväll av 3 denna vecka. Klockan 10 ska jag vara på Rekarneskolan på UV-samtal. Tror nog Toni har skött sig ganska bra nu haha annars brukar han tala om för mig dagen innan om det är nåt han har gjort men killen är cool lugn (chockad) haha. Nu java dax *vink*



Köksmöbler

Idag fick jag mina nya köksmöbler. Svart bord och svarta stolar! Jag är jättenöjd och glad.
Och hade en sån tur då Rick ringde och talade om att han och Mattias och Linda kunde komma och hämta mina gamla köksmöbler och slänga de på tippen. Han skulle ändå hämta sitt vitrinskåp han har köpt! Skitbra! Och om ca 4 veckor får jag hem sofforna. Det kan inte bli bättre... el? *ler*

Tack Jari som körde hit köksmöblerna och ett stort Tack till Rick o co som hämtade mina gamla!!

Onsdag

Jaha, då har det gått ett par dagar till, nu pga att bloggen stängdes ner för uppdateringar. Så, vad har hänt sen sist?

Jo vi var till Ikea och jag köpte en del saker. Jag köpte en ny servis som är svart och muggar 4 svarta och 4 vita. En tavla, en stång man kan fästa i köket med krokar där man kan hänga tex kaffekoppar. Plastlådor som jag har till mina plantor som jag har planterat om *ler* o de flesta har kommit upp nu.. jättekul men jag är lite rädd att de ska frysa på min balkong på natten så de får sova inne då!! Köpte lite mer på Ikea men kan inte komma på vad nu. Rick köpte jättefina persienner i trä-bruna. Skulle ha köpt det jag med men får ta det en annan gång. Rick erbjöds sig att skjutsa dit mig igen och det var jue snällt! Ska köpa en ny soffa av Marie på jobbet. en 3 sits och en 2 sits i skinn,svarta, jättesköna och fina. Har även köpt köksbord och stolar av dem som jag får hem i helgen! Gissa vilken färg? Mycket svart blir det.. får nog problem när jag ska använda servisen på det svarta bordet... häller väl maten direkt på bordet hehe. Nä, köper väl underlägg i en annan färg, typ lila eller nåt :) Vi hade roligt på Ikea iaf jag Rick och Erina. När vi kom hem så var det typ att tvätta av sig och sen iväg till Toms invigning av restaurang på Eskilstuna Golfklubb som han och jag tror det var 2 till som nystartat den. Fick syn på Margot och co och fick en bamsekram av Margot, tänkte att jag har nog inte träffat dem sen jul men kom på att hon och Ragge var här när jag fyllde. Det var roligt att se dem igen även om det bara var för en kort stund. Marie som väntar barn var väldigt fin med sin mage. Kul att det syns nu :) Erina var jättetrött efter vår långa dag på Ikea så hon ville hem och sova. Innan vi åkte från Golfklubben så ville Ragge prata lite förstånd med oss hahaha.. nää skämt åt sido, han var riktigt rar och bad Rick skärpa sig *FLIIN* Sen skjutsade Rick hem mig och jag jobbade dagen efter. Måndag var jag ledig och då var jag till Marie och kollade hennes möbler och tisdag och idag så har jag varit på kurs. Imorgon ska jag jobba igen. Gubben som skulle komma från Kyl och Tvätt och kolla min kyl har inte varit här än vad jag vet... ja suck.. man får väl gå och köpa en kyl själv om man ska få nån ny! Nu orkar jag inte skriva mer *s* Bye 4 now

RSS 2.0