<3


Bloggeri Bloggeraaa tadaam ;-)

Försöker samla tankarna för att försöka få ner alla ord jag just tänker på, vad har då hänt den sista tiden?! Massor!! Nu har det HÄNT! Jag har fyllt 40 och jag är INTE död hehe. ALLA frågar Hur känns det? Det känns faktiskt jävligt bra!! (trodde jag aldrig). Jag är fortfarande ung och framför allt frisk! jag har lovat mig själv att ta det jag vill ha och absolut inte vara för snäll. Det hjälper tydligen inte att vara en snäll kvinna utan man måste vara lite BAD för att gå liite längre ;-) och det funkar *ler*. Min 40 års fest vart totalt hel Lyckad!!! Förutom en incident men det löstes utan större problem! Jag hade så roligt och trivdes med mina vänner. Hoppas att de hade lika kul som jag. Vi var tot 25 st här hemma hos mig! Fick de alla plats? Jo då det var folk i varje rum *s*. Toni var med och han fick jobbet som bartender :) han var så fin och serverade alla på alkohol! Janne kom sist av alla (hörde sen att han var lite nervös att träffa alla). men det gick väldigt bra.. lite alkohol och sen körde han buss ett par tim ASG, nåväl han mådde bättre sen :)Ja festen kan man diskutera over and over again hehehehe.


På jobbet har det varit rätt turbulent men det verkar som att det flyter på ändå! Jag har fått rätt mycket mer ansvar nu och mycket mer administration. Och jag gillart men inte när det bökas med timecare Grrrrrrrr. det kommer också att lösas. Vi ska även jobba på ett nytt schema. Maria ska skriva ett för hand och jag ska kasta omkull ett schema i timecare och sen ska vi jämföra! ja vilket blir bäst sen?? Spännande! schemat skall vara klart före 1 april. (rockar lite till Kiss just nu, ursäkta måste headbanga brb ) ........... heavens on fireeee... uh..... yeah!! burn whith me... sådär.. tillbaka till tangenterna!


Tillbaka till dagen jag blev 40...  låg och sov så gott i min säng, hade tagit semester för Maria tyckte jag skulle det för att jag skulle absolut ligga i soffan och äta praliner på min dag ! Ah sovmorgon med gud såå skönt,, Trodde jag... Sover som ett barn och helt plötsligt så slits mitt sovrumsdörr upp och in stormar Sussie och Rodney och sjunger the birthdaysong, de hade med sig skumpa, chokladdoppade jordgubbar och blommor! Klockan var 05.30!!!!!!Jag blev skiträdd, tänk om jag gjort i brallan? *fniss* men överraskad till tusen och tog det ganska bra sa sussie när jag efter en stund släppte mina händer runt hennes hals..... hahahahaha. Jaa det var skitkul! Hade jag jobbat så hade de kommit kl 04.00. huuuuuaaaaa :) detta var på onsdagen och på torsdagen så hämta sussie och Mr T mig och de kidnappade mig till Sthlm :) Vi checkade in på hotel Hilton (vilket hotell!!) sen åkte vi och såg artist 2010! Häftigt! Minglade med bla Danny!
Efter  det drog vi vidare till en pub som heter Ancor, där satt ingen mindre än UDO (gamla sångaren i accept) Nice!!
Han såg och hörde jag på Rock at sea för en ca 4 år sen :) Han sjunger låten balls to the wall så jävla bra!!

Det händer jue saker hela tiden! Man kke ska blogga lite varje dag *s* Tant glömmer hälften ;-) <3 Bye 4 now

RSS 2.0