onsdag

Är hemkommen från min teorikurs, det var tredje gången av fyra. Jag tycker att det är skitkul och kommer nog att sakna det efter den fjärde och sista gången. Idag fick jag ett leende från våran lärare för han tyckte att jag var påläst *ler*. Äh lite skyltar kan man väl hehehe. Han frågar och jag svarar. Busenkelt *lol*. Idag på  em skulle vi haft personalmöte men det var inställt och istället fick vi besök av Petra som fick en dotter för 5 veckor sen. Lilla Miranda var sååå söööt. och såå liiten :) Skickar in en bild sen. Petra var också söt och klädde bra som mamma vilket inte många utav oss trodde för några år sen *ler*. Vi fikade på gräddglass och jordgubbar oj oj vad gott det var!! Jag har inte ätit så mycket jordgubbar kom jag på och köpte med mig en låda på vägen hem!
Vad skönt det är med värme och sol *njuter*.
Det känns som att dagarna är fullspäckade jämt, full rulle hela tiden, man måste göra si och man måste göra så och sen gärna hinna med det och samtidigt ta det... varför känns det som att jag måste med tåget jämt? Min kropp är på helspänn och jag fattar inte varför... jag visste att 2009 skulle bli ett hektiskt och roligt år men just nu känns den bara hektisk... jag måste varva ner annars blir jag sjuk. Det kan jue vara så att man känner att semestern är på ingång snart. Hoppas bara att man slappnar av då och tar dagen som den kommer. Det skulle vara kul att åka iväg på nåt men jag vill helst slippa alla måsten.. Ligga i en hängmatta och träffa goda och roliga  vänner  är semester för mig! Jag sa till grabben för inte så länge sen att det var ett bra tag sen jag var hemma en hel dag och inte gjorde någonting. jag låg i soffan och tittade på såpor och smaskade på praliner eller nåt och sov lite och sen tittade vidare, kkke tog ett bad och rådde om mig själv... lite självterapi.. JAG MÅSTE KUNNA TA MIG TID!  Hoppas ni tar er tid för er själva, skriv gärna och berätta vad ni gör då. Bye♥

söndag- ett varmt bad förlänger livet ;-)

Hej alla deprimerade i regnrusket, ja man blir väl det om inte annat... Nu har det regnat i 14 dagar och jag tycker det får vara nog nu. Man kan jue hoppas att det blir fint till midsommar! jag jobbar hela midsommarhelgen och det är ok tycker jag. Behöver pengarna nu då jag börjat med körkortet via Krekolas. har teori nu 4 onsdagar på raken (har haft en) och så körde jag i fredags och det gick faktiskt rätt bra. han tyckte jag var duktig med växlingen hehe :) Vi tränade på dragläge och krypkörning och växling upp till 4:an :) Det var skit kul och han jag körde med var så lugn och fin hehe :) Det är samma kille som håller i teorin! Idag så var jag och Rick på handledarkurs. Rick ska bli min andra privata handledare till B-kortet. Det kommer att bli en prövning oss emellan och funkar det så funkar allt mellan oss *s* Time will tell :). Vi får inte köra Ricks bil eftersom den är en automat, vi får låna bil tills jag får hem min bil som jag förmodligen ska köpa av en vän (tror det var i juli) ska ringa sen och höra. Annars så  är jag intresserad av nån billig bil, ser ni el hör om en så plinga mig :)

Studenten gick väldigt bra. Vi var väl en 20 pers och vi hade det så bra. Tonis pappa var här och fixade maten och det blev så gott så. De åkte hem tidigare än jag trodde så det var ännu bättre hahaha. Nåväl, nu är det över och jag har slappnat  av. Mår mycket bättre nu och stressen har nästan helt lagt sig!!

Har börjat aklimatiserat mig här hemma med. Nu när man flyttat så vill man ha nya saker hela tiden. Jag och Toni behöver ha taklampor till våra sovrum. Jag vill så gärna ha nya balkongmöbler, blommor och plantor (köpte en tomatplanta på vilsta marknad :)  ) lite lyktor och gardin/draprier som man kan hänga upp på balkonen, köksklocka.. ja you name it.. Fastighetsskötarn har varit här och fixat en hel del, han har bara 3 skåpluckor som skall lackas och sen får vi se vad de säger om tapeten i köket som är blekt och ful. Rörmokaren har varit här och bytt ut handfatet..
Det har varit en lugn helg och min karl har varit och är världens goaste, riktig myshelg :) Vi var en sväng igårkväll och idag på fm till Gert och hans fru Elisabett, de vill ha hjälp av Rick med att bygga en altan. De vile bli klara med det före midsommar så då får man jobba på trots skitväder. jag frös så in i h-vete där ute, även fast vi var inne idag på fm så var det så rått och kallt inne med.. Brrrr, trodde att nu blir jag sjuk... så då är det skönt att komma hem till en varm lägenhet och ett härligt badkar som man fyller med varmt vatten. sååå underbart att ta ett bad närman är som is i kroppen!!
Nu har jag väl glömt hälften av vad jag ska skriva om men det får komma sen. Ta hand om er där ute och be om en SOL snarast! Bye♥

Student 2009


Blogga??

Knappt man hinner med sig själv hehe. Så vad händer? Jo nu har vi flyttat äntligen, det var den tyngsta flytt någonsin, man tror att allt ska flyta på och man är 18 år och orkar med allt.. ack vad jag bedrog mig. Nästa gång jag flyttar så ska jag ta semester, det har vari skittungt att jobba, flytta och flyttstäda samtidigt! Han som skulle putsa fönstren hade inte tid så jag fick putsa själv och fick hjälp av Toni och hans Emelie. Ni är helt klart bäst! Sen alla som ställde upp och flytta möblerna, jag är er evigt tacksam, ni är undeerbara och sist men inte minst min älskling och hans lilla dotter som var med och flyttstädade det sista. Älskar er! TACK!!  Har fått ordning det mesta här i lgh och nu är det snart dags för STUDENTEN!! Tror nog det flyter på också, det flyger pengar här och jag blir en fattig kyrkråtta när detta är över hehe men Toni får ett minne för livet! Det är det värt!! Ska börja med teorin på krekolas och så har jag bokat en lektion i körning me, vad jag ska få slantar till det är en gåta men men haha, det löser sig.. väl? *s* jo det  måste det *ler*. Känner mig taggad att börja köra iaf!!
Har fått hem ett skrivbordsskåp som jag ska köpa av Micke. Jättefint där jag kan ha mina papper osv, känns som att jag har ett eget kontor i mitt sovrum... såg ni det sista jag skrev? mitt sovrum.. jaaaa jag har ett eget sovrum, jag säger som Micke, snart 40 och äntligen ett eget sovrum *s*!! har varit runt och kikat på utemöbler med Rick till min balkong, har sett några fina på jysk och sen en på ÖB faktiskt som jag föll för. En i aluminiu/stål och glasbord. Bordet var runt och stolarna med hög rygg som man kunde fälla bakåt lite. såå fina, vill ha!! Men har inte råd nu, Kostar 1900 och så får man en parasoll på köpet, var jag ska ha den nu då *s*. sen ska man ha dynor med.. ja ja suckar, vad är en bal på slottet!!
Tråkiga saker och roliga saker händer samtidigt!! Vart besviken på 3 st som inte ställde upp och hjälpte till när jag flyttade, inte EN person som vissa tror. Ja, jag vart besviken och har inte sagt direkt att jag vill säga upp bekantskapen med dem utan skrev på FB att folk som sviker en kan man vara utan. Så tycker väl alla eller? En utav dem var min bror som tydligen är grinig på mig, anledningen är..???? jag har inte en susning, han kommer inte ens på Tonis student, jag menar ska Toni behöva lida för det? Nä i svåra och jobbiga tider vill man att vänner och familj ställer upp för varandra. Ja den senaste tiden har jag inte varit särskild pigg, haft ont i kroppen, ångest och stressad till max, tur jag hade Rick som tog hem mig till Hällberga så jag slapp se skiten hemma i gamla och nya lgh. han kände inte igen mig , knappt jag kände igen mig själv. När studenten är över då slappnar jag av, Nu när jag flyttat så är det en stor sten som tagits bort ifrån mina axlar!

Nu ännu tråkigare nyheter, jag vet inte om ni minns min arbetskamrat som blev över fallen och rånad på vägen hem från jobbet en kväll. Hon kom och jobbade nån vecka sen blev hon så sjuk, hade ont i ryggen, benen bar henne inte, blev lite förlamad i ansiktet. En dag var hon gul i ögonen, blev sjukskriven igen och åkte akut till lass där de tog prover och upptäckte att hon hade levercancer :( :( då gav hon upp. Hon avled tyvärr natten mellan sön och måndag. Vi har sorg på jobbet och hon finns i våra tankar jämt :( R.I.P Ingegerd. Bye ♥

RSS 2.0