The result ;-)


Shopping

Har varit på stan med Marie och shoppat lite, my god vad länge sen det var!
Vi träffades vid 12 och gick direkt iväg för att kolla byxor till Marie, vilket hon hittade ganska snabbt (jättefina jeans)!
Lookie lookie och vips så hittade jag också ett par jeans hehe ;-) Det var jue inte direkt meningen för jag skulle bara kolla efter ett par walking shoes ;-). Innan jag mötte Marie så bestämde jag mig för att köpa en väska modell mindre, jag vart så less när det blev så mycket att bära på helt plötsligt. Hade kastat min gamla fula väska så det behövdes verkligen en ny :) Marie hittade lite t-shirts till den mindre grabben och lite loka till den stora grabben ;-).  Jag hittade vita fina reebook walking shoes som är så himla sköna. Ja, det känns som att man skulle lätta när  som helst när man gick i dom. Totalt nöjd blev jag, lite dyra men det är det värt!! Har fått ont i fötter och ben sen jag gått mycket till och från jobbet och då krävdes det nya bättre skor! Marie var inne och plockade bryna också innan vi skildes åt.  Ska fota grejjerna och ska se om jag kan föra över dem till datorn. Ha det gott alla! Bye♥

Godmorgon, uppe tidigt fast man är ledig..

är inget ovanligt. Har inte skrivit på ett tag. Har tänkt att nu vet jag vad jag ska blogga om osv men när jag väl är hemma så finns det alltid nåt annat att göra. Ja, vad gör jag då? Jobbar för fulla muggar,Maria är i Skottland med sin gubbe och syster med gubbe. Det ÄR verkligen tomt utan henne på jobbet (Sakna) :(. Har börjat gå till och FRÅN jobbet nu så mycket jag orkar. Behöver köpa bättre kraftigare promenadskor, får ont i fötterna. Viktmässigt så står  jag kvar -7.8kg och tänker gå ner ca 5-6kg till sen är jag nöjd. Är jue bara mage kvar nu och den försvinner inte med lchf el promenixer direkt utan jag får försöka med situps. (började med det igår). Låter som att jag är nåt freak som bara kämpar o kämpar men jag har inte slutat leva för det utan fuskar med mat och så ibland och så länge jag inte går UPP i vikt så är det bra!!

Känner att allt börjar närma sig nu, liite stressigt hahaha men kul, Toni ska på bal den 1 maj och han går och tränar dans inför det *ler*. Sen drar han på studentkryssning och sen är det Studentdax. Där emellan ska vi också flytta vojne vojne *s*. Blir nog mitten på maj som vi flyttar! Härligt! Rick ska också flytta fast inte förren 1 aug. Har konstaterat att han har flyttat 3 ggr inom 2 år. Mindre än 2 år faktiskt haha.

Jag har konverterat från NOKIA till Ericsson, det trodde ni inte va ?.. inte jag heller. Följde med Rick till Tuna park där han tänkte fixa en ny telefon eftersom hans gamla var kass. det slutade med att JAG  också fick en ny telefon. Tog en sony ericsson walkman w595 och den är fjolligt rosa haha så sööt så. Har också abbonemang på Telenor med fast den går igång den 28april. Det har också varit mot mina principer med abbonemang men det var billigt så då tog jag det!

Sist men inte minst och väldigt tragiskt. Min arb kollega I är tillbaka på jobbet! Hon som vart överfallen för ett par mån sen, då hon skulle cykla hem ifrån jobbet en kväll. Hon fick svåra skallskador som har märkt henne för livet verkar det som. Hon är inte samma person för det första. Hon säger att hon är orkeslös, har ingen kraft i benen längre, har börjat domna bort runt hakan och blodkärl har brustit i det ena ögat. Hon säger att hon kan börja skratta helt appropå och svär mycket. Personlighetsförändring. Det är så synd om henne. Jag grinade på vägen hem en dag för jag tycker det är för jävligt!!! Polisen har inte hittat idioterna som anfallt henne. Hur länge ska hon orka? jag blir så ledsen, hon förtjänar inte det här INGEN förtjänar nåt sånt här...

sisters in crime, jag, Sonja och Lidija


Toni beställer Whiskey . Ja han ÄR 18 år *s*


stolt kusin :)


Jag och min son på Lidijas party :)


Skärtorsdag

Det börjar närma sig nu .. snart flyttar vi :)!!
Jag var uppe och kikade på lgh igår och upptäckte till min stora glädje att jag får ett skafferi i köket. Nåt som jag har saknat här. På balkongen så har de persienner på sidorna som de undrade om jag ville behålla och en grön matta, det kan jue vara bra! I garderoben har de förvarings/lagerhyllor som de kan lämna kvar om jag vill ha, jag sa vi får se, kke den ena bara. Vill ha en sida där jag kan hänga upp ytterkläder osv.. I v-rummet är det vita tapeter -ok. I köket är det ljusgulbeigea tapeter - nee vill nog inte ha.. i mitt sovrum är det mörkare gul tapet - vill absolut inte ha :/ och Tonis sovrum är ljusblågrå randig tapet, fint :). hallen är ljus och rymlig, större än jag tyckte sist att den var. När man kommer in så är det väldigt öppet i lgh :) *me like*:) Han sa att de flyttar säkert andra lördagen i maj, det är 9 maj redan  sen ska de väl städa och så. Jag bad att få en nyckel av dem sen när de flyttat och sen kan jag kvittera ut resterande nycklar.
Åh, jag längtar :) I gårkväll så rensade jag i köket, mycket skit som jag ska kasta, håller på och sorterar nu. Jag är ute efter en hylla, gärna vitrinskåp, bardisk och 2 barstolar gärna i svart, Nån som vet nån som vill bli av med sin? :)
Jag jobbar nästan hela påsken utom måndag. Söndag em ska vi till mamma. Måndag ska jag förmodligen fortsätta rensa och kasta skit som jag inte behöver. Skulle vilja odla lite med men känner att det inte är nån ide, kke nåt bara som jag  kan ta upp till 5an sen. Vi får se :) *tomatoes*!! Erina får ett påskägg med godis i och Toni får lite godis han med sen blir det inget mer.. Toni fick en säng så det är han väldigt glad och nöjd med :)

Önskar ALLA en Glad Påsk!! Kram :)

Kunde inte behålla maten

Vi var på Papas Tapas med mina arbetskamrater igår kväll! Vi firade Carina och Agneta som fyllt 40 år båda och Rigmor skulle ha varit med för hon har fått pension. Rigmor var tyvärr bortrest så hon följer med nästa gång vi planerar att gå ut tillsammans. Vi var totalt 14 st som kom, skulle ha varit 15 men Camilla är sjuk. Vi hade det väldigt trevligt och fick god mat och en del beställde efterrätt. jag hann överlämna Carinas present från oss och sen var jag tvungen att avbryta kvällen. Efter maten kände jag mig illamående, ont i magen och rygg och började kallsvettas. Det var bara att gå hem. *suck*! Ville INTE kräkas på restaurangen. Det skötte jag hemma sen. TRÅKIGT! Såg fram emot detta. Måste vara blandningen av mat som min mage inte fixade eller så undrar jag om det inte är avokadon som jag inte tål, inte ren avokado iaf. Jag åt lite småplock hemma i helgen då jag hade lite avokado med och det åkte upp igen.Guacamole brukar jag kunna äta men ren avokado kke inte går.... jag vet inte..  Bye♥

Måndag och dags för jobb igen

I lördags var jag och Toni på Lidijas sk baby party :) De hade en liten fest på gamla Blå lokalen för sin 3 veckors gammal son som heter Aleksandar! Han var så himla söt och jag tror nog ögonen blir blå. Toni undrade varför han hade ett så konstigt huvud och jag sa att jag misstänker att de var tvungna att använda en sugklocka vid förlossningen och det visade sig att jag hade rätt.  Tråkiga var att pojken SOV hela tiden så man såg han knappt. Pappa hade en önskan om att vi skulle fota Toni och Aleksandar tillsammans då de är han första 2 barnbarn :) Det får vi göra en annan gång! Det var mycket trevligt på festen. Vi var väl en ca 30 st. Det serverades mat och dryck och smörgåstårta. Jag träffade många gamla vänner som jag inte sett på jättemånga år.  Sonja har fotat oss lite och hon har lovat att skicka bilderna til mig! En kille M, han lekte jag med när jag var liten, han var alltid med oss tjejer. Vi trodde på allvar att han var bög. han kom till festen med sin fru och 3 barn *fniss*. Många kände inte igen mig först och de undrade vem den stilige unge mannen var som jag hade med mig. De höll på och få dåndimpen när de förstog att det var min 18 årigen son :) Unbelivable *s* Roligt var det och full blev jag. Sonja min lilla syster lurade mig att dricka smirnoff med red bull, det skulle jag inte ha gjort. Ropade efter Ulrik hemma på natten sen. Usch.
Söndagen var seg och jag var bakis, sent igårkväll spydde jag upp maten också, vet ej varför riktigt men men, kke därför jag gått ner lite i vikt haha. Vägde mig imorse och det visade -7.8 kg. :) Bra bra, snart har jag nått mitt mål.
Håller på och tvättar nu innan jag tar min promenix till jobbet sen. Jobbar till 21 ikväll. Bye♥

Fredagskväll...

Sitter här hemma alldeles ensammen och har skittråkigt. vad ska man göra liksom? Skit på tv med, ingen film att se och inget gott hemma (dumt att ha gott hemma när man försöker gå ner i vikt men ÄNDÅ, gnäll gnäll gnäll... tråk på datorn med *s*. man kke skulle packa? hmm vad ska man börja med då? Fick ett medd av min syster Lidija om att vi var Välkomna på en liten fest för deras lille parvel Aleksandar imorgon kl 18.00. Det kan bli intressant och kul :) Aleksandar är snart 3 veckor gammal, snart 3 år hehe.. tiden går så fort. Petra på mitt jobb är hemma nu och ska få sin bebis i maj. Marie (jobbet med) är gravid och ska ha bebis i nov... bara en massa bebisar överallt... Jag vill ha en bebis med .. men är för gammal och lite svårt att fixa en själv. Får väl gosa med andra skitungar istället... eller inte... lika bra att hålla sig undan.. gnäll gnäll gnäll... haha vuilken surf...a jag är asså... Nä upp med hakan nu, jag är ung och vild och vacker.. eller inte *suck* *flin* Bye♥

effektiv på morgonen!!

Godmorgon alla 7 sovare *s*
Nu har jag skickat in en flyttanmälan till Skatteverket, meddelat comhem och ska snart skicka in till Energi och Miljö om flytt. Satans så effektiv jag är på morgonkvisten. Nu är det 6 veckor kvar till flytt om allt går som det ska. Bara flytta och städa sen då :). Har pratat med C på 5an om jag kan få komma upp och titta på nya lgh igen, man "glömmer jue" *ler*. Hon sa att jag är Välkommen när som helst! Det var snällt :) Ska gå upp i veckan! Idag börjar jag med förmöte kl 13 sen personalmöte kl 14 och sen jobbar jag till 21. Det ryktas om att vi ska få tårta hmmm *s* Bye♥

Obs! har deklarerat med ;-) effektiv effektiv!!! obs- inget aprilskämt haha :)

Stort Grattis till Mariana som fyller 38 år idag!!

RSS 2.0