Fredag

Nu har det gått många dagar sen jag skrev sist. Så vad har hänt? Ska försöka sammanfatta det här och nu *s*.

Var ska jag börja?

PÅSKEN!

Jag hade en lugn Påsk, var ledig från jobbet fre-sön och den helgen är väl den helg man kan tänka sig jobba utan att bli grinig hehe. Sån tur har man inte utan Midsommar och Jul ja då ska Nicko jobba *suck*. Långfredagen.. var låång. Jag fick besök av Rick som ville lämna ett garantibevis på min kaffebryggare jag fick av han i julas. Han höll på att flytta ut til Hällberga och hade hittat det sa han. Han kom hit och vi hann nog prata 10 min innnan Hanna och Kari kom med Crille och lilla Elice som hunnit bli 3 mån. Så söööt hon är lilla tjejen med de stora bruna ögonen och det långa svarta håret som stog rätt upp hahaha.. ja hon är verkligen go :) man blir jue lite sugen men när hon vart hungrig och skrek så gick suget över *ler*. Nejdå men barn blir det nog inte mer här tyvärr..  Påskafton var jag och Toni hemma hos mamma. Brorsan var där och vi åt mat och en massa godis. Påskdagen träffade jag Rick igen och hjälpte han med det sista i hans gamla lgh och vi passade på att prata lite mer.. vi är båda överens om att det är dumt att göra slut pga att vi blir osams över nåt och oftast är det så jävla dumma och onödiga saker.  Nu gick det nästan 2 mån innan vi pratade med varandra igen och jag vart mycket förvånad över att han vill att det ska bli vi 2 igen.. Jag var mycket skeptisk och är det fortfarande.. för hur många gånger har vi gjort slut?? Vad är det som säger att det inte blir så igen? Nästa gång vi bråkar.. Jag är för snäll.. så jag är DUM!! sant! Men jag orkar inte gå och vara sur och hata Rick, det tar så mycket energi, dessutom så hatar jag inte han.. men han har varit väldigt elak och det vet han om. Jag tycker iaf att det är skönt vi är sams och pratar med varandra och om det blir vi 2 i framtiden återstår att se. Vi tar en dag i taget och nu känns det bra.

Vi var och storhandlade på Willys igår och det behövdes verkligen. Min nya fina frys var nästan helt tom. Har mailat Graflunds om mitt kylskåp. om jag nu får ett nytt eller hur det blir. Imorgon efter jobbet åker vi till Ikea.
Har äntligen varit på stan och köpt vårskor! Köpte faktiskt 2 par *nöjd* Behöver gympaskor med. Och jag har sått mina små frön nu, 5 småkrukor och 5 större *ler*. Nu går jag och stirrar på de varje dag men det händer fan inget haha.. ja ja tålamod tålamod .. Kul är det iaf. Måste köpa en vindruvsranka och gärna jordgubbsplanta sen. det blir säkert mer. Balkongen blir nog som en djungel hehe.

Marie mormor har somnat in 25/3. r.i.p. Greta. B. Hon var en krutgumma och hann bli hela 90 år!
Tänker på er! Kraam

Nu iväg och träna sen jobbar jag till 21. Lets dance finalen ikväll! Hoppas Tony vinner men det gör säkert matTina iaf. hon har blivit så poppis. Jag har liite svårt för henne men men *s* Bye

Trött trött trött

Har jobbat till 16, förmiddagen gick fort men eftermiddagen var pest o pina. Vi hade Vl-möte och vår biståndshandläggare är sååå lååååångsamm... jag höll på och krevera samtidigt som jag höll på att somna. Det roliga där var att vi fick en påsktårta *s*. Den var jättegod .. från Maxi, kan jag rekomendera!! Min trötthet gick över Toni tyvärr.. när han messa mig och frågade vad vi skulle äta.. jag hade inte ens hunnit hem och var påväg för att träna. jag bad han fixa nåt själv.. jag menar han är för tusan 17 år!! Näää han hade inte tid att fixa mat för han pluggar... då brast det tyvärr... jag sa Ok, Vi äter 21.00 ikväll...  hmm men jag ville inte äta så sent utan var vrålhungrig efter träningen... så Toni fixade disken och jag fixade mat. Vi hjälptes åt iaf. Det får man vara nöjd med *hehe* Jösses vad trött jag är.. ångrar nästan att jag ska jobba extra imorgon. Men men är ledig fre-sön.

Mina vänner på jobbet tycker att jag ska börja dejta?! Men jag ORKAR inte, varför är det så? jag känner bara att det är jobbigt att börja om igen. Det finns en o annan som vill träffas.. men jag orkar inte just nu. Det har inget med mitt ex att göra som en del kke tror för honom saknar jag inte. Det jag saknar är tvåsamheten men orkar inte ta itu med det nu utan det får komma sen... snart är det sommar och sol, då kke man får lite mer aptit på livet och kke Kärleken kommer.. även till mig :)

En rolig sak hände igår iaf :) Jag var till Nålmakaren för att prova arbetskläder från Hejko. Det visade sig att jag måste beställa byxor som är 2 nr mindre än vad jag brukar ha *ler* Bye 4 now

Tisdag

Jobbar kväll denna dag. Vi åker till Nålmakaren idag eller imorgon för att prova och ev beställa nya arbetskläder. Jag skulle behöva ett par brallor. Just nu får man bara beställa vissa paket, det finns 3 olika att välja mellan. Ganska dumt och onödigt om man bara behöver ett plagg. Kommun i ett nötskal!!

Har lite ont i nacken.. känns som att jag har sträckt mig. har haft så ett par dagar .. tycker att det borde försvinna nu. Toni har ont i sin arm, han kan inte lyfta den ordentligt. Han säger att det är en gammal skada som har kommit tillbaka. Jag vart lite orolig över att det är armen han en gång fått spricka i men det är den andra armen. Han ska besöka syster på skolan så får vi se om han kan få nån remiss till röntgen. Toni är lite rolig på det sättet.. han ger sig inte förren han får sitta i rullstol hehehe. Karlar/pojkar??!! ja ni skulle ha sett han när han hade slatter.. MY GOD han vart skitsur för att han inte blev inlagd, fick gips och hade sett sig åka rullstol i skolan *asg*. Var tusan har han fått det ifrån??? Inte är det MIG iaf..... Han fick ont när han hade gympa och det vart värre när han var och tränade kampsport..

ang lgh som jag skulle titta på.. ja de på Mesta bygg hörde aldrig av sig *suck*. Antigen fick de inte tag i sin hyresgäst annars så ville de inte ha mig där *s*. Ja nåväl.. jag sitter inte i sjön.

Jag läste Margoths blogg där det står att hon som går promenader varje dag inte går ner i vikt... Känner med dig´Margot, Jag har tränat i snart 2 mån och gått ner 1KILO... *suckar* men ser och känner att i cm så har det minskat här men jag vill ner mer. Visserligen gick jag ner 4kg sista tiden med mitt ex. Det är bara att fortsätta kämpa. Jag måste fortsätta mer med att bränna fett genom att gå powerwalk och cykla och jobba med crosstrainern och steppmaskinen..  inte lika mycket styrketräning.. vill jue inte bli en bodybuilders och se ut som Hulkens fru!! *s* Mitt lilla råd till Margot är att fortsätt gå. snabbare och längre sträckor! Kroppen vänjer sig vid sin gamla promenadrunda. Ett annat råd är att du kastar iväg pinnen så långt du bara kan och be hundarna sitta still och så springer DU och hämtar pinnen??!! *ler* Fnissar. Bra va?

Nä nu ska hon in i duschen och sen GÅ till jobbet *s* Jag har faktiskt slagit rekord. Det har alltid tagit mig 40 min att gå till jobbet men sist så tog det bara 35 min hehe Powerwalk? hahaha Kram på er, bye

söndag

Söndag förmiddag och jag sitter framför datorn på jobbet. Har lite minustid så jag passar på att skriva lite här :)
Så.. hur gick det på melodifestivalen.. jo som väntat.. Alien Pirelli tog hem det hehe.. jaa, låten är jue bra och den kke går lika bra i Serbien. Jag vart mycket förvånad över Sibels låga poäng :(. men men så kan det bli!

Jobbar kort dag idag och måste in på Maxi och handla bröd bla, det märks att man har 2 barn just nu *ler* Tråkigt att Marzia ska lämna oss idag (lilla gumman). Önskar man kunde följa med till Italien. Tänk om Toni skulle bli dödskär och vill flytta till henne?? Då skulle jag följa med .. helt klart.. fattar ni.. träffa en Italiensk gud med en vingård!!! Åhhh då skulle jag få mina älskade blåa vindruvor som jag trånar efter *s* De blå vidruvor skulle jag vilja odla här.. gärna på min balkong.. men de som jag vill ha finns inte här. De goaste blå vindruvor jag nånsin har smakat är de som jag åt i Makedonien... God Dammit så goda!!.. På tal om odla så har jag köpt frön.. JO!! (tantvarning?) Jag ska väl köpa lite blomlådor o dyl och jord ska vara bra säger de *ler* har köpt tomatfrön, gurka, sallad, lök, rädisor och paprika. Det var nå mer men minns inte det nu. Fick rådet att så gurkan sist för de kommer upp ganska snabbt. Jag är helt ny på det här men gud så kul. Hoppas att det går bra. Måste ta reda på vad det är för jord jag ska köpa. Får åka tll växtriket och fråga dem där.

Ska iväg och träna i em och sen tar jag det lugnt. Behöver nog städa med. Imorgon måndag är jag ledig! Skönt! Bye

Fruktskål vs choklad

Fredagkväll och vad gör lilla solstrålen då?? Jo hon ska ta det fint och kika på lets Dance, ska jobba hela helgen så då får man passa på att slappa en sån här kväll *ler* Tycker om att slappa och det är faktiskt skönt att vara ensam ibland. Ungdomarna är i Stockholm och är inte hemma förren runt 21.00. Snart är det söndag och då åker lilla Marzia hem till Italien ( satan i gatan vad fort det går). Undrar hur det går för Toni sen när hon åker?? De har levt som siamesiska tvillingar i en vecka hehe. De är knappt hemma, går hemifrån vid 08.30 och är inte hemma förren 22-23. Full späckat schema har de. Imorgon ska de shoppa på tuna Park och sen ska de till Sundbyholm och grilla. Har varit till affären och köpt lite gott fika som de kan ta med imorgon.

Har fyllt på fruktskålen oj oj vad frukt.. har blivit förtjust i grapefrukt...??? ja jag gillade det inte förut.. beska skiten men nu så är det skitgott, saftigt till tusen (tantvarning?). Tänker köpa en present till marzia. vad ska man köpa? Nåt svenskt..? sillburk? Nää hahaha.. jag kan säga att det är äkta svensk sushi *asg* Nä så taskig ska jag inte vara. Har köpt en ask Paradis choklad i allafall och nu stirrar jag på den -O-O-... bäst att titta på fruktskålen... sneglar tillbaka på paradis asken. Intalar mig själv att den är MARZIAS och att det är slutsålt av den i affären!!

Jag och Toni fick en present av Marzia. Vi fick en ask praliner från "Ferrero Garden" Jättegoa mums och sen fick vi SPAGETTI !! Yes vad kul ;-) Nä nu soffläge!!

Italien vecka

Nu är hon här studenten från Brescia Italien. Hon kom till oss måndagnatt och ska stanna till söndag! En söt och rar liten tjej med glimten i ögat. Min son är jätteglad och vilken gentleman han är, det är så roligt att se han. Han tar verkligen hand om henne. De gör saker varje dag, har knappt sett dom hehe. På fredag åker de till Stockholm. Haha, vet ni vad min grabb sa till mig??!! Mamma!! Lova att du inte lagar nån pasta åt oss!! Varför inte sa jag?? FETT SKÄMMIGT sa han *ler* Men varför då sa jag.. klart jag ska fixa pasta nån dag.. det brukar vi jue äta!! NEEJ sa han... vad ska hon tro då om våran keff pasta till skillnad från deras?? hahaha jag trodde jag skulle ramla av allt skrattande... grabben var hysterisk hahahahaha. Ska fixa pasta idag *ler stort* måste bara till affären och köpa dolmio såsen .. kan jue inte bli fel då *skrattar* Viken dag är Din Dolmio dag?! hihihih

Har ringt om en ny lägenhet... jo sant ni läste rätt. En 3a. Problemet är att jag inte får tag i hyresgästen. Numret jag fått finns det ingen som använder.. ringde till hyresvärden om detta och hon skulle höra av sig till mig. Man blir jue lite less.. tänkte man kunde se den idag när man ändå är ledig. Jag trivs i min lägenhet men de kör som dårar utanför och det är väldigt lyhört här jag menar jag hör jue när grannen uppepå pinkar och de smäller i dörrarna när de går in och ut *suckar*och  hyran blir bara dyrare. Hoppas att elen sjunker nu när jag fått ny frys.

På lördag är det Melodifestivalen och vet ni vad.. Jag jobbar till 21, det blir att jobba fort och strunta i 20 medicinerna.. ja vad fan de klarar väl sig utan dem EN kväll?? Va??!! hehehe nej skojar bara!! har satsat 10kr på att Sibel vinner *ler* men läste att de tror Pirelli tar hem det. Denna alienliknande varelse.. visst ser hon ut som en sån?? hahahaha... det ansiktet en mörk natt hua. *s* usch nu är jag inte snäll!!

Varför ringer de inte?? hmm skulle ha lämnat ut mobilnumret, måste till affären. hur gjorde man när man kopplar vidare till ett annat nr ? Tudiluu så länge bye


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0