Vem är du??

I em var jag på Maxi och handlade till några pensionärer...  ser en kille framför mig i kassan som  skall till att betala sina varor. Jag känner igen killen, han är i min ålder och jag tror jag känner igen han från Grundskolan. Ansiktet är väldigt bekant... När han ser mig så hälsar han glatt och jag kikar under luggen (har jue en sån nu) och hälsar tillbaka lite avvaktande (tänkte att bara han inte börjar snacka med mig för jag vet Fan inte Vem han är!! Minnet är kaputt. Som tur var el  otur (han var jue skit sööt) så packade han ner sina varor och gick. Det är så pinsamt när folk kommer fram och pratar med en .. och man har inte en susning om vem personen är!!! Shit!!

ASG ;-)


Ser du Stjärnan i.... mitt vardagsrum?! ;-)


Det närmar sig! <3


Tuff Attityd

Hade medarbetar/lönesamtal med min chef i tisdags som förresten tog 2 timmar. Jag antar att vi hade mycket att säga. Vi gick igenom alla papper och jag fick tala om vad jag gör för versamheten osv. När då sen lönesamtalet tar vid så ska man brösta upp sig och tala om hur jävla bra man är utan att skämmas... fyy .. men man gör så gott man kan och sen ska då chefen tala om hur man ligger till. Först ska jag tala om hur bra jag är och har pekat på pappret närmast utmärkt som är det högsta man kan få. Chefen höll med. Varför törs man aldrig peka på "utmärkt"? Ja man vill väl inte skryta hahaha! Nja utmärkt är man väl aldrig *s*. Den bekräftelsen får man väl kke när man gått i pension. I stort sett så tycker min chef att jag är duktig i det mesta MEN hon avslutade det hela med att jag har en Tuff Attityd som jag bör tänka på... först blev jag smickrad, tänkte men chefen då Tack!! men insåg snabbt att hon menade Allvar! Jag frågade då, hur menar du nu?? Jo att jag har en tuff jargong med alla och de som känner mig vet att jag är en som skojar och skrattar men vikarierna kan uppfatta det fel! What?? Vikariena gillar mig, vad jag vet men jag kan ha fel. Jag vet vad detta bottnar i (tror jag iaf). Detta handlar om en vikarie jag tog åt sidan för att prata med. Jag hade hört att hon pratar i sin mobil under arbetstid, har den på och hade tom svarat och pratat i den hemma hos en vårdtagare. Vi får inte använda mobilen privat på arbetstid och för att inte det ska tisslas och tasslas mer så tog jag henne åt sidan och pratade med henne om detta. Jag var inte arg eller sur på nåt vis utan ville bara tala om reglerna. Det visade sig att hon sprungit till chefen. Detta hände för ett mycket bra tag sen och nu fick jag höra det. MEN jag kan jue ha fel! Jag måste ändå ta mig an detta och trycka ner den såkallade tuffa attityden mot vikarierna. Jag blev utsedd Handledare för elever och vikarier för ett x antal år sen och jag blev inte utsedd för det pga min tuffa attityd!!!!!!! Puss <3

Mmmm


<3

When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to anyone who leaves you. and it doesnt always mean they are bad people. It just means that their part in your story is over.

Årets motto inför Julen!


Låt oss alla denna Jul stoppa en Mistel i bakfickan  så att Alla som har Problem med oss kan kyssa oss i röven ;-)

Soldaten på väg tillbaka till Uppsala!

Har haft Grabben hemma i en hel vecka! Tiden bara flög iväg och idag lämnar han mig igen :( Vet ej när jag får se han igen men hoppas han kommer hem nån helg före jul så vi kan fira hans 20 års dag. Han kommer inte hem till Jul iaf då han ska stå Högvakt på själva Julafton. Visst är han fin?! <3

Ny rumsmatta :)


som sagt uttråkad asg ;-)

Ha en cocooo kväll:))) det ska jag, Bye ;-) <3

cocoo picture, I was bored ;-p


Julkuddar

R syster är jätteduktig på att sy, har köpt kökshanddukar och andra dukar tidigare. Nu har jag haffat desssa 2 underbara julkuddar. Visst är de fina och stora! Har beställt 4 kuddar till som ska gå i plommonlila ;-)De här är mörkröda. syns inte så bra på bilden.

Detta värmde gott Susanne :) Tack! <3

Till Nicko :)Det är så här att "himmelen" har förlorat en ängel, för hon har bosatt sig här i Eskilstuna. Hon förgyller tillvaron och sprider ljus och värme bland sina vänner. Och jag är lyckligt lottad för jag är en av dem. :) Fy f@n vad vi har roligt när vi ses, är man lite deppig innan så är man garanterad att få skratta sig dubbelvikt i hennes närvaro. :) Hon ställer upp i vått och torrt. Tack för att du finns i mitt liv gumman :) …

Förvalta din tid väl!

Majonnäsburken och två koppar kaffe.

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe.

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.


Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellangolfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.


Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt ”ja”.


Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.


Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.


Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som – om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod – ändå skulle uppfylla och berika ert liv.


Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil.


Sanden representerar allt annat – småsakerna. Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet.


Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om ”golfbollarna” först – sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand


En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.




en gammal goding och så tänker jag på Micke :)


Måndagar kanal 5 kl 22.00 Pensionärsjävlar!!!!

Har ni inte sett Pensionärsjävlar så måste ni se det, jag skratta så jag grät!! Min humor! hahahahaha

Min Engel Farväl


For you... I just came to say Good bye...


Nu har det hänt

Jag tog mod till mig vågade chansade, nu har jag gjort det jag pratat om i snart 1 månad.
Jag har klippt mig och inte bara toppat utan nu har jag en LUGG med! Jag kände att jag ville och just nu behövde förnya mig lite!

RSS 2.0