Har köpt denna TV :)


En mycket bra helg!

Började med att fredagen åkte jag och Sussie till Hanna och Kari! Kari skulle åka med Crille till Heroncity och se en film så kunde vi ha lite tjejsnack och planera lite bröllop. Hanna och Kari ska gifta sig i september (om ni nu inte visste om det *s*). Vi fick go mat och efterrätt och så tog vi några öl och läskeblask *s*. Vi skrattade och hade så kul, 3 hysteriska kvinnor hehehe. Det blev karaoke med och det är jue såå himla kuuul!! Bästa var att jag vann över Crille hela tiden (nästan). Hannas 8 årige son, hahaha näää 18 år är han :) ja det här måste vi göra om! Kari skjutsade hem oss den natten! Lördagen kom Mr F hit och sov kvar till söndagen.. jag säger bara MYYYSSS!!! det häftiga med han är att vi planerar våra möten.. (går inte in på direkt här hur) men det är så häftigt och vi gillar nog det båda lika mycket! Undrar hur nästa blir? Jag har lite ideer faktiskt ;-) TONI kom hem lö natten med för att bara sova och hämta kläder. Vi satt och pratade med han och jag fick krama om honom. SAKNAT!!! Min goa pojke.. som åkte iväg sön morgon tidigt tillbaka till Sthlm. Nu befinner han sig i Gävle. På söndagen när Mr F åkt hem så åkte jag hem till Anna och fikade, vilken tokrolig go tjej. Vi planerade att vi skulle börja styrketräna ihop så vi ska kolla in F&S på torsdag!!!! Jaaaa äntligen! Anna skjutsade mig till Marie där jag lovat hoppa av till på g hem, där hade hon besök av en tjej som har en 2 mån gammal bebis.. såå söööt :) men ack så ledsen..  När de gått så pustade både jag och Marie ut.. bebisar är över för oss nu hahahahaha.... även om jag längtat efter en till i många år MEN kände då.. gud vad skönt hahahahaha, dessutom är jag för gammal för att börja om.  Lillpojken har trånga luftrör och man riktigt hörde hur svårt han hade för att andas via näsan när han var så ledsen. JAG fick nästan panik, jag kunde knappt andas själv. Kallas det för empati? *s*. Ska möta Monika på stan för vi ska promenixa till jobbet ihop. Kul med sällskap och i kväll så jobbar jag med mina girls. Happy!!! 

Ta hand om er och gå ut i solen :) <3

vilken bra låt!


Blev glad över dessa ord Anna skrivit i sin blogg igår :) Tack gumman!

Fick besök av UNDERBARA Nico, Hon e så goooooo hon o hennes humor e OTROLIGT underbar, hehehehheh. Det är som ett lyckopiller att va vänn med henne så med henne pratar man inte ¨ålder utan om LIVET o allt d GOA som till hör det !!!!! (hon är äldre på ev, pappret men inte i själen".

skumbollar

Har tryckt i mig X antal sådana i 2 dagar nu, har även ätit Ben and Jerry glass i 2 dagar, fick go mat och tårta idag, vad blir det i morgon? Varför gör man så? varför köper jag sånt skit och trycker i mig? Har inte gjort det på mycket länge men NU är det tydligen läge för sånt! varför? Tröstäter jag? vad är det jag saknar? MIN SON? Gaahh, han har snart varit borta i en vecka på jobb  och jag måste vänja mig vid att han är hemifrån nu (Like it or NOT) det ÄR så ensamt här!! Tänk om man hade nån goding här som satt och myste med mig och klappa på mig och sa att det ordnar sig lilla vän, du fixar det här!! Visst kan det vara skönt att vara ensammen men ibland är det en pina, jag är jue en gos tjej...

Bröllopsinvit!!

Innanför dörren låg detta vackra bröllopsinbjudan från Hanna och Kari!! Jag är den första som fått inbjudan, känner mig pretty Hedrad! Tack fina ni!! I kortet står även vem som är Toastmadame/festsamordnare. Gissa vem? ;-)

Planeringsdag.

Hade planeringsdag idag på Munktellarenan 10-16. Vi fick frukost, lunch och på em kom Mona som vi avtackade för en tid sen med denna tårta :) MUMS!!

Jag och Suss :) Kryssning? Jaaooooo *s*


En bild från dagen då jag blev 40 och min vän Sussie överraskade mig 05.30

Ursäkta bildkvaliten ;-p

Det blir nog tomater av dessa :)


Måndag den 12/4-10

Är ledig efter helgens slit då jag jobbat dubbla turer båda lö och sön 7-21 med rast mellan 13-16.
Känner idag att jag är jättetrött spec just nu. har haft frukostbesök och sen började jag röja på balkongen samtidigt som jag tvättar. Jeesuus vad tvätt jag har.. men men blir väl klar med det sen. Pratade med Toni i telefon igår kväll för att höra hur det går för honom i Sthlm. Han har fått jobb (heltid) som tele 2 event försäljare.Han kommer då åka runt städer och sälja tel abbonemang. Han var på Kick off fest i lördags och minglade med en del kändisar *flin* drack champagne och var vip på en del ställen. Ja han hade skitkul och hade sålt 2 abbonemang och var så stolt så :) (min son ;-) ). Han får bo gratis på hotell och får frukostbuffe gratis men mat får han bekosta själv.. eller ja hans mor tills han får sin lön. Han ska till Nyköping på torsdag, vem vet när han kommer hem igen. Jag får väl vänja mig nu med att bo ensam. Toni ska jue in i lumpen i augusti. Saknar han!



2 utav mina girls befinner sig i olika faser i livet, den ena har det jobbigt med sin kille som visat sig vara gift och nu har de gått isär.. är så ledsen för hennes skull, hon förjänar inte det här, vilken skitstövel, du kommer igen M. Tänker på dig och vet att du kommer ur detta förr eller senare, kämpa på gumman. Den andra som träffat en sån go och trevlig kille som höjer henne till skyarna. En generös go, snäll och överraskande kille som tar med henne på olika äventyr och uppfyller en del av hennes önskningar. Ja S, jag är så glad för din skull och jag önskar er all lycka!! Love u all :)


Jag har varit och besökt inköparn från Mjölby!Åkte tåg dit och den första jag får syn på tåget var inte mindre än Harry Potter!! Tänkte att nu kommer jag hamna i ett fantasy land hehe. Bytte tåg i Norrköping och seen vidare till Mjölby. Jag fattar inte varför jag tycker det är såå skönt att åka tåg, jag kände att jag kund ha åkt hur långt som helst. Det var så rogivande och skönt. På station väl framme så kom Han.. me ett leende på läpparna, gav mig en puss och kram, tog min väska och vi gick mot hans bil (ja vilken bil.. får berätta en annan gång om den). Vi åkte hem till han och han visade runt i hans hus som var väldigt fint spec köket och spat. Det kommer att bli så snyggt i hans spa sen när det är klart. Vi åkte in till Linköping där vi åt på en Japansk restaurang och sen tittade vi på filmen Avatar med 3d.Det var en mycket trevlig kväll ;-). Dagen efter så var han tvungen att jobba och jag fick snällt vara hemma och umgås med hantverkarna *ler*. Snickare och en rörmokare, hehe, de förde inget liv alls ne ne hahaha. trevliga var de iaf. Åkte tåg hem senare den dagen!

Åker snart ;-)


Påskdagen

Sitter här på morgonen med en kopp kaffe och funderar.. nåt jag tänkt mycket på är att sen jag fyllt 40 så har jag förändrats, inte så mycket till sättet, är samma gamla Nicko men en mer tillfreds Nicko, lite tuffare och mer frammåt. Jag känner mig mer fri och kan göra vad jag vill när jag vill utan att skämmas för det. Jag lever helt enkelt mitt liv och tar vara på det goda så gott som... jag vill prova på saker, göra roliga saker, lite äventyr skadar aldrig :)

Igår var vi och storhandla jag och Toni med min pappa sen var Toni och spelade fotboll och jag passade på att hälsa på en kissekatt som jag ska se till i ett par dagar då min kompis är hos sin kille i sthlm. På kvällen tog jag med min son till Athena för att äta middag. Det var så roligt och vi kommer göra sånt fler grr. Lite mamma son quality. maten var väl god men samtidigt så kände jag att jag kunde lika gärna ha gjort den hemma, men som sagt roligt att vara med min son! Sist vi var ute och åt på en restaurang tillsammans var dagarna före hans student och det är snart 1 år sen, gud vad tiden går fort!!! Min lilla son är en lite man nu (han skulle se vad jag skriver ) ;-), det här på banken fick han inte men han är glad att han har ett jobb  nu iaf så han kan handla vad han vill och spara till sina resor innan han drar in i lumpen i höst!

M har hört av sig och vill ta en fika och förklara varför han betedde sig som en idiot, jag menar WHAT? NU? efter alla dessa månader? Varför det är min fråga? Jag ska nog träffa han men bara för att höra hans dumma förklaring!!

Jag har varit på en dejt (27 mars). En inköpare från Mjölby så verkar jättetrevlig och så rolig.
Han kom till Etuna vid 16 tiden och vi gick och tog en fika. Vidare på en rundvandrig på stan men det var så kallt så vi beslöt oss för att gå på bio. Vi såg Edge of darkness! Fråga mig inte vad den handlade om ;-) ja det biobesöket kommer jag ALDRIG att glömma!! Efter bion var vi på Ming och åt mat. Sedan följde han mig till dörren där han hade sin bil parkerad och kysste mig! Sen åkte han hem. ´< Ja vilken underbar första dejt!! Vi kommmer att träffas igen!

Idag blir det mat hos mamsen :)
Ha en trevlig påskdag alla <3

RSS 2.0