Lördag

Idag blir det lite pyssel och sen ska vi ta en tur till min mor. Hoppas att Toni hinner följa med annars får jag gå själv. Det var längesen man var till henne så det är nog på tiden. Har kännt mig lite tungandad efter förkylningen, skulle nog behöva gå till doktorn. Är jue inge vidare när man inte kan andas ordentligt, man blir så himla trött och orkeslös. När ska jag hinna med det då? Får göra ett försök i veckan när jag är ledig. Imorgon söndag ska jag jobba extra. Det är kaos på jobbet. Är lika bra jag jobbar så jag inte blir så fattig till jul eftersom jag varit sjuk.

Toni har fått 3 presenter nu. Face kitt, duschschampo och ett påslakansset. Han får även nr 4 idag eftersom jag jobbar imorgon. Han får en halv klippning, rest får han lägga till själv ;p. Han är jätteglad och förväntansfull.

Önskar alla en trevlig Helg! Bye♥

P.s Ritva, Vad roligt! Välkommen tillbaka! Tack för kommentaren :)

Tonis favvolåt, nu också min. Lyssna på texten...


Torsdag 18 dagar kvar till Tonis 18 års dag :)

Jobbade extra idag för Ritva. Det gick ganska så smidigt förutom att en farbror inte var nöjd med sin handling. fast det var lätt ordnat.
Efter jobbet var jag in på Maxi för att köpa en present till Toni.  Tänker genomföra min plan att ge Toni en present varje dag nu fram till att han fyller 18 år :) Nu har jag fixat 4 presenter och fler är på gång. När han fick öppna sin första present idag så vart han väldigt förvånad nästan som att han tyckte det var tabu att öppna redan nu *s*. Söta han. Varsågod och öppna sa jag. Första presenten bestod av ett Face kit. Det är en ansiktstvål och en ansiktskräm. Toni blev jätteglad! Han fick ett kort med där det står att hans mamma älskar han mest i hela världen osv... hehe.

Sen vart det svisch in i duschen, färgade håret.. ja just det, köpte hårfärg.. som bara ska sitta i 10 min. Fattar ni? Bara 10 min. Kanonbra!!!
Sen vart det stressigt iväg till Maria på Glöggfest. Som vanligt så överträffade hon oss med sina goa små rätter/plock. Det var så himla gott. Efterrätt bestående av Ost, fikonmarmelad, kex, choklad, pepparkakor .. MUMS. jag köpte Dufhenkroks X edition (starkvinsglögg) till Maria som hon värmde och den var jättegod. Smak av Kakao Den ska jag köpa mer av. Jag skulle ta kort på maten men av någon anledning så glömde jag det. Vi hade det jättemysigt iaf. :)
Nu ska jag sluta de bruna. Bye 4 now♥

En rolig likör ;-)

Den här roliga likören smakar vanilj och caramel. Jag och Sussie fick varsin på på kryssningen tillsammans med ölen i hytten *s*

Medicin

Fick besök av Rick idag. Han hade varit på Nasty Art och tatuerat sig. Det står nu Erina på hans vänster underarm. Erina är hans söta 8 åriga dotter. Det vart skiitsnyggt (avis). Jag VILL också tatuera mig. Vi fikade och pratade och ja jävlar vad rolig han är min älskling när han sätter fart. Han har en humor som inte är av denna värld. jag bara skrattade. Härligt! Det var min medicin för idag. Tack älskling. Puss Bye♥

p.s kolla hans blogg, kke finns en bild på hans tatuering :)

fortfarande sjuk

Jag får aldrig en vanlig förkylning utan jag blir totalt däckad. Det började med halsont och nu har jag ont i näsan pga av torra slemhinnor. Det gör förbannat ont kan jag tala om för de som inte vet. Tårarna bara rinner pga smärtan. Har masat mig till apoteket och köpt värktabletter och näsolja som jag hoppas ska hjälpa mig av med smärtan.  Tycker synd om mig själv och så är jag lätt irriterad eftersom jag har ont. Just nu kke jag är värre än en karl som blir förkyld *ler snett*. Jag skulle behöva ta hand om mitt hem men det finns inte ork till. Får flirta lite med Toni. Jag har tittat på "nya" Beverly Hills idag. Ni vet den gamla serien fast i ny tappning. Det var ganska kul att se den och man fick se Kelly och Brenda som var med i den gamla bevvan. Nja jag kke inte följer den nya men jag var nyfiken på hur den  var eftersom den gamla växte man upp med. Kanske Toni gillar den nya serien. Nä nu ska jag försöka att sova lite. Bye♥

Måndag .. ledig.. o tur är väl det.

För jag är sjuk, dunderförkyld. har varit det sen i onsdags. Jag bara hatar mina förkylningar. Det värsta är att ha ont i näsan när man andas in och sen torr i halsen så man hostar lungorna ur sig... skitmysigt. Har haft en djävulsk natt.
Tråkiga är att jag kände av halsen hela tiden jag var på kryssningen eftersom man gick el småsprang i trappor mellan scenerna. SUCK vad det var tungt. Roligt var det men som sagt tungt när man inte orkar med. Sussie tyckte säkert jag var skittråkig. Jag låg i min hytt vid 01.00 tiden för jag orkade helt enkelt inte. En incident som hände som jag kommer att minnas en lång tid framåt är:

Jag och Marie skulle åka hiss på båten och när vi klev in i hissen så stog där en kille och en tjej. Tjejen såg ut som hon skulle ha varit en skådis från Star Trek *s*. Den här tjejen stirrade på Maries bröst och sa - Gud vilka härliga stora bröst du har!! Mmm Tack mumlade Marie. Får jag känna sa den här tjejen. Marie är inte den som är den utan sträckte på ryggen och spände ut bröna och tjejen började klämma och såg så salig ut.... sen böjde hon sig ner och kysste och tänkte slicka på Maries bröstvårta. Marie skrek Neeej!!! Som tur var så öppnade hissen sig och vi ramlade ut. Marie lite halvt skärrad och jag gapskrattade hela vägen till baren !!! Det var längesen jag garvade sååå mycket! Sista timmen satt jag i maries och Ronnys hytt och drack snowball och aruba tror jag likören heter. Krämig fruktsmak som var jättegod. Jag handlade inte särskilt mycket. Det var dåligt med glögg på taxfree så det blev inget. Mamma ville ha finskt jaktkorv och det hittade jag inget av.  Ja man får inte klaga på denna resa för vi fick en a-hytt där väntade öl på oss. Vi fick biljetter så vi kunde äta tillsammans med artisterna och lite drinkbiljetter med. Härligt. Vi blev erbjudna att åka en vända till eftersom det var 50-60 tals båten som åkte från lör-sön men vi orkade inte. Iaf inte jag.
Nä nu orkar jag inte sitta här mer utan ska försöka lura lite. Om jag hade ork så skulle jag ta fram stakar och stjärnor men det hinns med sen. Kram på er. bye♥

Razzel.. mums


Hinner inte med riktigt....

Nu är det mycket känns det som. Hinner knappt skriva på min blogg. Fullt ös på jobbet, har en elev som heter Sara. Hon är 16 år gammal och går omvårdnadsprogrammet på Rinmanskolan. Kanonduktig tjej som tar för sig och är inte rädd för 5 öre. Pratar med vårdtagarna och hjälper så gärna till kke lite för mycket. Ibland måste man ha "händerna på ryggen". Ja, jag är inponerad pga hennes ålder.

Snart är det 1:a advent och alla stakar och julstjärnor ska fram. Jag bara älskar det. Det blir så fint i allas fönster under julen. Tänk att få pynta ett hus. Kke får jag det så småning om :). En gran ute på tomten istället för min fula plastgran jag har och blir osams med varje jul. Julgransbelysningen ska vi inte tala om... Grrrrr. hatar den. Jag både älskar och tycker julen är lite sorglig. I mitt fall när det känns sorgligt är att jag aldrig får fira julen med HELA min familj samtidigt. Annars så tycker jag det är härligt med jul. Det räcker med att ha en skinkmacka i ena handen och julmust i den andra och en stor skål med godis framför mig hahahahah. Nja och lite till förstås ;-). I år så jobbar jag på julafton. Carina på jobbet har frågat om jag kan agera Jultomte för hennes barn och släkt denna jul med och jag sa Självklart. Bara hämta mig på jobbet. Tror nog Toni åker till sin pappa i jul.

Det blir Glöggfest hos Maria nästa torsdagkväll och jag ska köpa med mig en glögg från båten. Det gjorde jag tydligen förra året med eller var det året innan? hmm nåväl.

Idag åker jag på en kryssning ROCK AT SEA! Ska bli så kul. Åker med Sussie och så träffar vi Marie och Ronny på båten. Nice!!
Vi får en fin A-hytt på samma våning som banden.. Vi ska äta mat tillsammans med banden ;-) och går in som VIP kunder hahahahaha ja jag fattar inget men Sussie har fixat :)
Det blir HEADbanging till hårdrocksmusik för hela slanten :) Mer om detta när jag kommer hem. Puss och sköt om er. Bye♥

Kort

När jag kom hem från jobbet låg det ett rött kuvert på mitt köksbord! Jag fick ett jättefint kort av min älskling! Det värmde mitt hjärta :)

Åh vilken härlig låt!


Lite värme i höst/vintermörkret.


Smyckning av stan

Igår satte de upp girlanger med ljuslykta här i centrum inför Julen! De är ganska fina men lite otäckt är det när det kan blåsa storm. Då har man en fin stor ljuslykta vardagsrummet sen hehe. Det är inte långt till1:a advent nu.Jag längtar tills man kan sätta upp ljusstakar och stjärnor o dyl. Det är så vackert med dessa belysningar i varje fönster. Sen har vi de som har FÖR mycket hahaha. Och blinkande hit och dit så man nästan får epilepsi. Nej lagom är bäst men jag kan förstå dem som vill ha lite här och lite där och sen skulle det vara fint att ha där också. Då blir det lätt lite för mycket hehe. Härligt *s*.

Är fortfarande svullen runt ögonen men det har gått ner en del. Ska nog jobba imorgon. Har en elev nu som ska gå med mig. Det var ett fint Välkomnande hon fick i igår då jag inte var där men vad göra när man såg ut som elefantmannen. Ska ta en ipren nu så jag orkar med lite besök från min vän Marie. Bye ♥

utanför mitt fönster idag 10.42


Svullo

Igår kväll vid efter 19 var jag hos en vårdtagare. När jag skulle därifrån till nästa så började jag nysa en hel del, ögonen vattnades och rann tårar ur, började klia satan i gatan i ögonen och jag snorade, visste att det var en allergisk reaktion. Hos nästa vårdtagare kollade jag mig i spegeln och det var elefantmannen som mötte mig där. Jag var så svullen runt ögonen och tyckte jag såg ut som ett monster. Jag tänkte att nu ser jag snart inget. Tog en till vårdtagare till innan jag bröt upp för kvällen. Henne skulle jag ge medicin och hon frågade mig om inte jag skulle behöva ha dem istället *s*. Under tiden så hade jag smsat Rick och hört om han kunde fixa antihistamin till mig eftersom jag var i akut behov till det. Han skulle ringa runt och ringde straxt efter och sa att han kommer och hämtar mig. (min goding).
Jag ringde en arbetskollega och rapporterade vad som hänt och sa att hon fick ta mina 2 sista vårdtagare för kvällen. Vi åkte direkt till akuten där jag fick 3 tabletter varav 2 jag skulle ta på en gång och en dagen efter. Sedan förbi Micke som Rick ringt till. Han hade en karta Loratadin samma tabletter jag fick på akuten. Tack Micke :)

Skulle ha jobbat idag med men eftersom svullnaden runt ögonen inte lagt sig så är jag hemma och imorgon är jag ledig. Går den inte ner imorgon heller så får jag kontakta VC. Jag hade tur som inte fick andnöd!! Toni kallar mig sin lilla kinesmamma. Rick kallar mig sin lilla Geisha och själv så tycker jag att jag ser ut som elefantmannen. Suck haha.

Vad som orsakade det hela?? Jo jag misstänker en liten godbit jag fick av en annan vårdtagare. Godbiten kallas för dammsugare och den var inte full med mandlar då?? Jag skämms nästan för att skriva orsaken. Jag VET att jag inte tål mandlar.

Önskar svullnaden går ner snart så jag ser ut som folk. Bye ♥

En kyss till Rick som kom som min räddare i nöden. Älskar dig! Tack!!

Tick Tack

Nu så har klockan äntligen blivit uppsatt haha.
Toni fick den av Rick för nästan ett år sen på sin födelsedag. Jag vet inte varför det har tagit sån tid att få upp den? Han har sagt att han inte kunnat det men nu gick det så bra så med little help from his mum *asg*.
Den tickar så han vägrar han den i sitt rum utan den pryder så fint i hallen, nästan som man väntar på nästa tåg när man ser den.

Nä nu studs in i duschen och sen iväg och jobba. Bye ♥

Älskling, vad är klockan?


Red tomatoes at last ;-)


Dröm

Jag hade en mycket märklig dröm inatt. Önskar man kunde förstå vad det betyder. Nån som kan drömtydning?

Jag drömde att jag hade en hund! Han var beigeguldfärgad och brun i ansiktet och ner över magen. Jättefin. Jag vet inte om jag låg på golvet eller i sängen men jag låg och höll om han. Sedan så vände jag mig om och hamnade på magen och hunden låg över mina halva nacke och rygg. Jag minns så väl att jag njöt och log och det roliga i det här är att jag visste/kände att hunden log med!!   Fattar ni?! hehe

Berättade det för mina arbetspolers och de skrattade så gott åt att hunden log. Ja ... märkligt hehe

trött

Idag så är det en låång dag, jobb, kurs och sen hem och tvätta. Är helt slut men vad gör man. Jag MÅSTE jue tvätta. Hungrig är jag också och inte särskilt pratglad heller *s* Bäst att logga ut då *ler lite* Bye♥

Måndag

Jobbat på fm och det var mycket att göra. Skulle bla hjälpa en utav mina vårdtagare med en klagoanmälan till Pagoden (hon med hunden Puffi).
Sen fort ner till Rinmanskolan där jag skulle på handledarinfo. Fick träffa alla lärare och kurator, rektor osv och inte minst eleverna. Sara som ska gå 5 veckor med mig och inte 4 hade jag redan träffat! Det var ganska bra att få träffas så här med lärarna och elever.  Träffade en gammal lekkamrat till mig (vi gick i samma klass med) Ellinor! Det var jättekul. Hon jobbar på Svalan och är också en handledare! Minns du henne Mariana?? hehe :) Hon hälsar! Sen efter 16 var det dags att gå hem. Straxt efter jag kom hem så ramlade Toni in med Joel. De hade lite kinamat med sig och jag fick vara med och äta med dom *ler* Gott så! Hade velat tvätta idag men det fanns ingen tid så det får jag göra imorgon. Bye 4 now♥

Det går fort när man har trevligt ;-)

Redan söndag!! Fattar nada. Har haft en very nice weekend whith my love ;-) Tråkigt bara att det går sååå fort :/
Imorgon är det måndag och dax för jobb igen. Jobbar till 12 sen ska jag på handledarinfo på Rinmanskolan. Ska få träffa min elev som ska gå 4 veckor med mig på mitt jobb. Tisdag jobbar jag också bara fm och sen ska jag på kurs. Elektronisk handel som det så fint heter. Är inte särskilt svårt men vi är 3 st från mitt jobb som beställer olika saker från nätet och nu ska vi lära oss att beställa via "intrade". Det går nog fort ;-)
Ska nog fortsätta gå med stavar för det var så skönt men måste ta mig till gymmet med. Nu ska jag nog sluta det bruna för idag. En kyss skickar jag till min going over there in Hällberga. Bye ♥

Evas oxfilepasta på Grappa


Marias röding på Grappa


Kräftpizza från Grappa


BUUU!! Happy Halloween.

Spökar det för er? Hehe. Jag vet ett spöke som har klivit ur badet :) Jag bara älskar att bada! Det är terapi för mig. Man ligger där i varma härliga vattnet och tänker och planerar och diskuterar för sig själv. Det händer att jag sjunger och svär som en borstspindel. ASG. Terapi!!

I torsdags var vi som sagt till Grappa och åt och det var en besvikelse. Jag beställde en pizza som alla på jobbet tjatat om att den är såå good och du MÅÅSTE beställa den. Den innehöll bla räkor och kräftor och aioli. Låter gott och visst är det gott med skaldjur :) men var fanns AIOLIN? en pytte klick här och en pytte klick där GWAAAHHH!! Ta hit flaskan tänkte jag här ska det spritze på. Ja nåväl men sen kom det värsta. Vi ville ha efterrätt Naturlisch! Då fick vi bara EN sort att välja på.... ??!! WTF? vad är det för en restaurang? Jo vi skulle förbeställa det eftersom vi var så många... suck. Det var INGEN som tog efterrätten och ingen dricks fick de. Det var så dåligt. Nä No more Grappa! Bilder kommer sen. Bye♥

RSS 2.0