Avtacka Mona

Jahaa torsdag em. Har jobbat extra idag för det var mycke sjuk personal nu. Vi var ett par stycken som kom in och hjälpte till idag. Det kallar jag teamwork. Ikväll ska vi avtacka min gamla  chef Mona med mat på Grappa. Hon har fått ett annat chefsjobb och vi får väl en ny chef nästa år. Hua. Vi klarar oss ganska fint utan hehe. När det bestämdes att vi skulle äta på Grappa så sa jag till om att då ska vi sitta i ett långbord. Är väl roligast så alla får sitta med Mona liksom. Jo det skulle de ringa spec om. Sist vi var på Grappa och åt så vart det 2 bord och så är jue ganska tråkigt då man vill sitta med alla. Idag fick jag veta att de på restaurangen inte kunde göra långbord. (suckar). Då blir det 2 bord som jag misstänkte. Hur kul är det då? Man kan jue lika gärna ta sin mat och gå hem och sätta sig för att äta för fan ..... (näää skärpning sunshine... Nuuu ska vi vara pigga och glada!!) det blir nog bra...

Har en vårdtagare som har en liten hund som är hennes allt! (Puffi). Hennes granne har 2 stora hundar som hon INTE kan ta hand om. Hon rår inte på dom. Tanten är tunn och sjuk och har 2 bjässar till hundar som hon inte orkar hålla. De verkar väldigt aggressiva och skäller så in i h-vete. Nu så har den ena stora hunden gett sig på lilla Puffi, bitit på 7 ställen. Så de åkte till vetrinären där de fick sy ihop han. Allt som hänt är polisanmält. Min vårdtagare törs inte komma hem. Hon bor hos sin dotter. Puffi är dålig så de fick ta han tillbaka till vetrinären där den får drenage. Vet ej om han fortfarande är där eller om den över huvudtaget lever. Alla är skitskraja för hundarna. De skäller och får de chansen så hoppar de på folk. Den ena hunden höll på att attackera mig en gång jag kom farandes på cykel. Jag skrek åt tanten att nu jävlar håller du i hunden. Häromkvällen så höll hunden på att slita sig loss från kopplet. hade den lyckats så hade jag och Maria varit hundmat då.  Hundarna ska bort ifrån människan. Kan hon inte ha pli på dom så ska hon inte ha dom. Jag blir så sne. Grannar går runt med namninsamling som de ska ge till Pagoden för de vill inte ha kvar henne där med dessa ilskna bjässar. Polisanmält, Pagoden vet om det. Varför händer inget? Tänker på stackars Puffi. Undrar om min vårdtagare törs komma hem på söndag? Hon vill inte bo kvar där iaf!

Jag har vunnit 200kr på lottojokern :) haha nästa gång får det gärna bli 200000 eller 2 mille gör inget heller!
Igår GICK jag hem med stavar! Vad skönt det var och vad fort det gick. Det brukar ta 40min för mig att gå från jobbet och hem. I går med stavarna tog det bara 30 min. Det kändes i flåset kan man säga hehe.

en sak till bara, Johooo Mariana de har jag odlat alldeles själv :) jag hade balkongen full med lite smått och gott och ska göra om det till våren :)

en tanke till Emil som ska operera polyperna (tror jag det var) idag. Nu bye ♥

EN liten paprika :)


More tomatoes


My Tomatoes ;p

Sista skörden från balkongen innan de fryser.

Helgen gick ganska fort ändå :)

Skönt det :) Imorgon måndag är jag LEEDIG!! Härligt! Och löning på det. Imorgon kväll blir jag Maria och Ritva bjudna hem till Gunnel på Svamp delicious a la Gunnel! Kul, vi har alltid trevligt ihop. Så vad har hänt i helgen?! Nja inte så mycket mer än jobbat förstås. Fredags kväll var jag och Toni hem till Marie o co för att gratta Emil. Vi fick en jättegod hemmagjord smörgåstårta och 2 vanliga tårtor, tror ni det var gott? hehe säger bara nam nam ;P. Den kvällen sa bara svisch så var klockan 21.30. Tror vi kom därifrån efter 22.00. Sista timmen tittade vi på en inspelad video med våra barn sen -94. Toni och Emil var 4 år och Simpa 1 år. haha de var så sööta och jag tror Toni mös verkligen när han så filmen. Både jag och hans far för ca 14 år sen i samma rum *asg* Konstigt för han. det händer jue annars aldrig liksom *hehe*. jag har alltid velat ha en kopia så vi får väl försöka ta och göra en. Kul att ha! Lördagen var jag ner till bowlinghallen för att se Rick spela. Det gick väl inte sådär jättebra men de vann iallafall och det är väl huvudsaken. Efter det var det bara att ta bussen till jobbet.

Maria på mitt jobb har köpt nya stövlar....... <ÅHHHHH så SNYGGA!!!!! Hon har köpt de i Västerås för en.. dyr slant *suck* men åhhh såååå snygga!!! jag har nog innerst inne en liten förkärlek för skor spec stövlar av alla de sorter men de jag har fastnat för kostar alltid skjortan. Nåväl, vad är en bal på slottet, har ett par fina jag fått av Rick. Det som är så underbart med dom är att jag ALDRIG fått nåt skoskav... annars brukar jag jämt få det. Bye 4 now. Måste berätta om hunden Puffi men det hinner jag inte nu. Bye♥

Baby Boom På Delfinen!

Ja nu är det bebisar i rullning hehehehe.
Fick veta igår att Petra är gravid och jag är såå glad för hennes skull. Lilla Petra ska bli mamma :)
Marie försöker bli gravid och Maria ska bli mormor och Gunn har blivit farmor. Vad underbart och jag är glad för deras skull. Mycket bebisar ;-) Liite avis blir man men får nog slå bort tanken omedelbart...

Nästa vecka är det höstlov för alla barn och veckan efter ska jag vara handledare åt en omvårdnadsstuderande. Jag vet vem tjejen är som kommer till oss och hon vet vem jag är. Något som är nytt är att jag är inbjuden till Rinman på handledarinfo för studerande i åk 1. Lustigt hehe men det ska bli kul.

Idag har det varit fullt ös på jobbet men skönt när det går fort så man kan gå hem sen *s*.
Jobbar lördag och söndag. Är ledig på måndag :) Nu ska jag ta ett lååångt härligt Baaaad :) Bye♥

Dagarna går...

och jag flyter med *s*. Ska jobba 12-21 idag men har egentligen ingen lust. Jag vill hellre hem till min bror och hjälpa han grejja lite med sin lgh. Var där igår för han hade köpt en dvd och han ville låna lite filmer. Det var jättelängesen som vi 2 fikade ihop själva. Trevligt!! Han har en jättefin lgh med högt i tak och höga stora fönster MEN det är ett renoveringsobjekt. Får han den renoverad så blir den jättefin. Han skulle behöva lite nya möbler m.m så nu har man fått en massa tips till julklapp iaf! Han berättade nåt skit kul, han skrattade så han tjöt.. jo så här: Han hade ringt till 118100 för han ville veta vad retroaktivt betyder (man kan göra så). Hon i luren hade sagt nåt i stil med att han får tillbaka. Brorsan sa att han förstår inte .. då säger hon att han kan skicka ett SMS. HAHAHAHAHA.

Imorgonkväll ska vi till Marie och fira Emil och måndagkväll så ska vi äta svampmacka a la Gunnel ;-) IGEN :)
Hoppas vi överlever denna gång också hehehe.

Mycket på gång nu. Roligt :) Nu duschtime bye♥

Tisdag kväll

Har precis kikat på 2 avsnitt av Heroes med Toni.
Slutade lite tidigare idag eftersom jag inte hade så mycket att göra. Sprang in på Maxi och där hör jag hur nån säger - Nämen Tjenare Nicko. Kikar upp och där står Norbert. Det var inte igår man såg han. Brorsans gamla polare. Vi snackade om ditt och datt och så ville han ha brorsans nr. Medans han pratade så kunde jag inte låta bli att kika på hans tatuering han har på bröstet, ja jag såg inte hela utan den stack upp nära halsen, såg ut som eld. Skitfin! Kunde jue inte be han ta av sig tröjan heller hahahahaha men snacka om tilldragande. Lilla Norbert (är som en lillebror) fast inte så liten heller, han är ganska STOR! Ja det var kul att träffa han. Barnen har hunnit bli 2 1/2 år och 5 1/2 år. Tiden går. Skulle vara kul om han och brorsan började umgås igen.

Var på föreläsning ikväll och lyssnade på Mats Pettersson. Han pratade om att "ORKA" vara ledig! Det var så jävla bra och klockrent allt. Mycket skratt och tankeställningar fick man. De 2 tim bara försvann. Fattade inget när vi skulle gå. Va?! Slut redan?

Imorgon onsdag är jag ledig! Skönt! Bye ♥

Måndag, uppe med tuppen.

Hallå där ute. Ja, vad gör jag uppe så här tidigt? Börjar jobba kl 12.00. Igår kväll kikade jag på "Parlamentet" och straxt efter det så stängdes de bruna, jag slocknade på soffan.  Toni höll på med ett skolarbete framför datorn och tyckte att jag skulle gå och lägga mig i sängen. Sagt och gjort och nu sitter jag här. Kollade mina mail och upptäckte att jag fått ett av Mariana :)*en gammal bästis jag haft men som flyttat och just nu bor i Borlänge*. Fan vad kul och "snacka om trollen". Rick har sagt att vi skulle kunna ta bilen och åka till Borlänge och hälsa på dom. Faktiskt så hade han tänkt det till helgen nu som varit då han tog långledigt men jag tyckte att det kan vi ta en annan gång. Måste snacka med Mariana och så först! Tanken var underbar och jag älskar han för det! Det skulle vara så kul att åka dit nångång jue. Mariana passion just nu är lera och driver en butik deltid tillsmmans med 8 andra i Falun som heter Blå ängeln. Jag har fått hennes blogg och hennes hemsida där man får se lite av vad hon har skapat. Hemsidan- marianaskeramik.se. Kolla in den, Hon är jätteduktig och jag har fallit handlöst för ljuskronorna! jag vet jue att hon är konstnärlig men satan i gatan. Jag är inponerad :)

Har inte skrivit på en vecka nästan och har inte haft nåt direkt att skriva om, blir så ibland. Helgen har varit skön. Var med Rick i Hällberga och vi myste och hade det bra. Jag tror han har förstått vad närhet är nu *ler* som jag har tjatat om i snart 2 år. Det är som triss "plötsligt så händer det" *blink*. Visst var det härligt älskling?! Det roliga är att jag bröt ihop, har tjatat på det och när jag få så bryter jag ihop????!!! Fan vad konstig man är, hjärtat säger att jag söker tröst och han rätt i det. Den senaste tiden har jag tröstätit och det gör jag när jag inte mår så bra. Men det vänder!

Toni ska på bal i maj. Jag fick veta det igår. Han ska gå med sin bästa tjejkompis. Jag tycker det är jättebra. Vad fina de ska bli med frack och balklänning. ..... o dyyrt *suck* men  men... sen efter det tar han studenten!! Ni inser väl att en semester på Bali är uteslutet i sommar :p

Idag ska jag till VC på uppdatering på mina deligeringar och jag hoppas att det blir muntligt denna gång.
Är bara ledig på onsdag. Fredag kväll ska jag och Toni gratta Emil. imorgonkväll ska jag på en föreläsning på teatern. Mats Pettersson heter han som ska medverka *ler lite åt namnet* han ska föreläsa om "Orka vara ledig". Kan bli intressant! 30 okt ska vi avtacka våran chef. Det blir på Grappa! Rick ska på kurs tis-ons. Ja denna vecka går nog fort tror jag! Bye♥

Tisdag

Skönt att vara ledig men det går så fort jämt.. nu ska jag jobba ons,tors och fredag. Min goding har tagit ledigt tors-sön. Skönt för han och det kan han behöva.
Idag så har jag försökt ha sovmorgon hehe. men väcktes av en sopbil som hämtade glas hos oss, mysigt att vakna till sånt.. NOT!
Sen har jag varit hem till Marie, känns som det var ett bra tag sen vi träffades och det första jag gjorde var att ge henne en kram :) Vi fikade med hennes äldsta son Emil som fyller 18 år imorgon. Hipp Hipp Hurra!! Han hade bakat en sockerkaka *ler* det var gott! Följde med Marie till Lidl sen innan jag skulle hem. Jag skulle BARA köpa valnötsglassen (supergooood) men det vart liiite till, tråkigt bara att släpa hem det till min gata sen ;p. Var så hungrig när jag kom hem och tänkte värma på rester jag hade kvar från igår men tyvärr så hann min käre son före mig. Frågade han om han inte fick nån mat i skolan idag hehehe. Rick ringde straxt efter och undrade om jag var hungrig. Jaaaaaaaaa sa jag så vi träffades för att äta ute :) nam nam ;-)
Har varit och hämta ut min jacka som jag beställde och den var ganska fin faktiskt bara det att MOI har jue gått upp lite (bara lite juu) så den sitter lite slimmad hmmm... kke dags att göra nåt. Ja jag vet.. hmmm jag ska gå till gymmet.. pöss bye ♥

Student -09

Det är snart Jul, kan ni fatta? Jag tycker det går så himla fort nu.
Toni fyller snart 18 år och idag ska han prova ut Studentmössan! Min studentmössa är borta :( Om Saida levde så skulle man fråga henne var den finns.
Toni sa till mig igår att hans pappa fyllde 40 den 7 okt. Jag hade glömt bort det totalt, inte för att jag brukar fira han men jag brukar påminna Toni. Tur var väl att han kom på det själv denna gång haha. Idag åker han ev till Gbg för att fira sin far! David ringde och ville att Toni skulle vara med på festen. Tur att Toni ALLTID firar sin far på nåt sätt. Hans far firar ALDRIG Toni. iaf inget som jag har märkt. Jag minns inte när Toni fick en födelsedagspresent av David sist el en julklapp! Kke får han nåt nu när han fyller 18 vad vet jag. Han har sagt att han ska ställa upp när Toni tar studenten men vi får väl se om han gör det. Det kommer att gå åt jävligt mycket pengar och det vore jue skönt om han ställde upp på nåt. Det slutar med att jag ruinerar mig själv men det är det VÄRT! Allt för min enda son!!! Jag har jue bara han och studenten tar man bara en gång! Jag är oerhört stolt över han som snart gått klart 3-årig samhäll. En utav de tuffaste linjerna. Den dagen han tar Studenten blir hans och även min lyckligaste dag :) Jag älskar dig Toni!!

Det spökar

Satt och softade framför Tv:n. Kikade för skojs skull på Falcon Crest *fniss*.

Då helt plötsligt en bukett torkade blommor som jag har i hallen på väggen åkte ner på golvet.  Hmm.. nåja snodden vittrade väl sönder *s*
Hade det varit min far nu som är väldigt skrockfull och tror på allt möjligt och omöjligt hade sagt till mig nu att det har hänt nåt bland mina nära, notera tiden. Klart 11.50.
Jag glömmer aldrig då jag var hem till min pappas lgh en sommar för att vattna blommor och kolla post  då de var i Makedonien. Deras övre hyllplan på bokhyllan rasade ner.. ????!!!! Jag vart skitskraj och fattade inget. Det ända jag tänkte på nu hur i hela friden skulle jag berätta det här för min far utan att han ska tro att jag har haft värsta festen. Nåväl, han ringde samma dag och berättade att en släkting avlidit. Jag berättade vad som hänt och han menade på att det var ett tecken. *MYSTISKT*! Ja han har en del historier att förtälja min far, både som han själv och andra har varit med om. De brukar åka till en spådam i Västerås ibland hehe, Har varit med en gång faktiskt! Hon har ett vackert namn! Allt hon har sagt har gått i uppfyllelse. Lustigt va? :) Sånt här är spännande tycker jag! Har ni vart med om nåt konstigt och mystiskt så kommentera det gärna på min blogg!! Bye♥

Tag vara på den lediga dagen...

säger de.. och det tänker jag göra.  Jag tänker inte göra nåt liksom, bara softa och ta det lugnt! Jag har min skithelg som väntar. Jobbar fre-mån *suck*(värsta helgen). Kväll,dag,kväll,dag. Tisdag är jag ledig igen.
Har varit uppe med tuppen idag och tvättat. Skönt att ha det gjort sen. Tråkigt väder så man känner inte för att gå ut heller. Det blir att mysa och läsa en bok. Har lånat en bok av Rick. Anne Franks Dagbok (Nää jag har inte läst den men sett filmen). Får se om jag orkar plöja igenom den. Jag är en periodare när det gäller att läsa böcker och just den härliga perioden har inte infunnit sig på väldigt länge... kke för att jag inte hittat nån bra bok  som fängslat mig.  Tacka vet jag serien* ISFOLKET*. Jag älskade den serien och hade alla 47 böckerna. Idag har jag bara en 10 tal kvar. Folk som lånat och som jag inte fått tillbaka. Sen har jag *HÄXMÄSTAREN* och *SOLENS RIKE* som är en fortsättning/sammanflätning av  dessa serier. Undrar om det finns fler sådana serier med just de karktärerna... ytterligare en fortsättning. Då skulle jag hugga i och läsa hela nätterna hehehehehe.

Jag skulle behöva spy galla (bara ett utryck haha) över nån... SANT! Någon amatör psykolog som vill ställa upp? Någon som lyssnar och ger goda råd och inte dömer på nåt vis? Någon som kan känna empati istället för sympati? haha mycket begärt*s*. Jag har vissa vänner som gärna lyssnar men jag tror de är less på att höra *asg*. Skulle nog vara bättre med nån utomstående. Hade en som var bra att prata med men hon har valt.. oxå jag... att inte ses så ofta och jag vill knappast ringa henne nu.

Har ringt om en månadsfaktura på min el men fick för kvartalet nu eftersom jag hade ringt mitt i ett kvartal men jag får månadsfaktura i nov. Rick sa att det går att dela upp den men jag har ändrat mig. Jag får snällt betala in hela skiten nu i okt annars får jag jue betala dubbelt till dec och hur kul är det. Jag har nog med att kämpa med min ekonomi. Jag längtar tills jag får ett slut på den här skulden vilket blir i januari om jag har räknat rätt. Sen kan jag leva som folk igen. Kunna handla nåt till mig själv UTAN att få dåligt samvete för det. Är så jävla tråkigt att vara fattig i mitten på månaden. Tror jag avlider snart. Jag får inte ge upp utan stå ut till januari. Jag skulle tänka mig ett extra jobb men hur får man tag i det? Får kolla tidningar o dyl. Nä nu måste jag hämta tvätten. Bye♥


Denna sjöng vi om och om igen på M.S. inflyttningsfest ;-)


Erina 8 år idag.

Jobbade till 16 och sen var det bara swisch hem för att ta en snabbdusch och göra sig iordning för sen skulle vi hem till Erina och fira henne. Det var Erinas mamma och hennes sambo och jag och Rick som var samlade för första gången. Visst var det lite krystat och stelt och det var inte så konstigt men det gick bra. Erina var väldigt glad och uppspelt. Hon läste ur en bok (tror den heter Sune börjar 2:an). Hon är väldigt duktig på att läsa lilltjejen! Jag köpte en kjol till henne och det verkade som att hon gillade den. GRATTIS gotjejen!! Puss o Kraam. Bye ♥

3 män och en baby

Den här torsdagen har gått fort tycker jag. Min pappa var här på fm och vi satt och pratade om ditt och datt. Det var riktigt trevlig och det var ett tag sen vi sågs. När han sen gick så kom Kari med lilla söta Elice. My god så söööt hon är :) Jag blir alldeles salig när jag träffar henne. Man får bättra på sina biceps om man ska orka hålla i henne *s* Jaa hon är rund och go detta lilla charmtroll. Hon bara ler och flinar åt mig så man kan inte göra nåt annat än smälta som smör .. Hon kan säga mamma nu men inte pappa (Kari grymtar lite *s*) och sen låter det som hon säger Hej till mig och busler hahaha.

Det var 2 män och en baby. Sen kom en man till.... ja 'suckar* ÄNTLIGEN!!
RICK!! Vi har inte setts på nästan 2 veckor oj oj oj. Jag fattar inte att Marie S orkar. Hennes karl bor jue i Uppsala!!??
Det var så skönt att Träffa Rick igen. han drog upp sin t-shirt och drog sen upp min och pressade därefter sin mage mot min.... Satan i gatan vad skönt det var som jag hade längtat efter närhet :) Vi stog där bara och höll om varandra. Härligt!! Ja det var kvällens höjdare *ler* Puss hjärtat! Kl 21.00 ska jag se FRINGE på 5:an. Bye ♥ ...... *ler*

stolt mor

Har vaknat 03.00 varje morgon i 3 dagar nu.. Vad är det med 03.00?? Vaknar och sen har jag så svårt att somna om, gissa om jag är och har varit slut dessa dagar?! Nu är jag ledig i 4 dagar och hoppas kunna sova ut nångång. Maria messade nyss och ville jag skulle med ut och ta en öl men jag orkar inte. Synd för de är så roliga! En annan gång. Loooooovaaar!!

När jag skulle ta mig hem idag efter jobbet så messade Toni mig om att han skulle gärna vilja fixa middag ikväll. Javisst fick han det min goa unge! Han är fantastiskt duktig på att laga mat Hjärtat och jag kan tyvärr inte ta åt mig för det utan det har han fått efter sin far. Toni har även börjat en matlagningskurs på skolan varannan torsdag! Han tycker att det är väldigt roligt! Jag sprang in på Maxi efter jobbet och handlade alla ingredienser och åkte sen hem. Toni började med maten och jag höll han sällskap *ler* Fan vad jag mös!! Min lilla kock :)
Han lagade baconlindad kyklingfile med ljummen potatissallad! Gissa om det var GOTT!! Jag är fortfarande proppmätt!! Jag föreslog att han skulle få laga mat åt mig och mina arbetskamrater/vänner 4-6 st nån kväll. Det gjorde han gärna bara han slapp sitta med oss *ASG*. Meningen var att vi skulle se serien Heroes tillsammans men grabbarna ringde och sen vart det kolla på fotboll istället. Nåväl, vi kan se det imorgon.

Undrar om jag ska gå och träna imorgon????.... *gäspar* ZzZzzzZzzzzz bye ♥

RSS 2.0