Hemma

Har inte skrivit nån blogg på över en vecka *s*. Har man semester så har man!! Har knappt varit hemma och det märks på mina stackars växter på balkongen. Tror de är döda :( Nja vi får se om de tar sig! Så.. vad skrev jag sist?! Jo, jag var till Tuna Park med Sussie. Det var kul men oj så trött man blir. Shopping all day *typ* från 11.00-20.00. Köpte en ny väska, kjol och en tunika. Tänkte på Rick med som ställt upp så mycket för mig så jag köpte Guldörhängen till han för att visa min tacksamhet! När vi skulle hem sen så var Sussie så trött att hon hoppade på fel buss hem ASG!!!

Måndagen var vi till Ikea jag, Rick och Erina. Handlade lite smått och gott, stolsdynor, glas, pizzaslice, glasskopa, överkast till Toni b.l.a. Har haft sönder en tallrik från min svarta servis så jag passade på att köpa en ny tallrik. Vilken regnig dag det var.. perfekt för att handla på Ikea iaf hehe.

Tisdagen så var vi med Erina till Parken Zoo där hon fick åka karuseller tills hon spydde hahaha. Kul var det och Erina åkte mycket karuseller ensammen. Modig tjej *ler* Sen var vi över till Ricks farbror och tog en fika. De bor i närheten av Parken Zoo.

Onsdag så åkte vi ner till Töreboda för att hälsa på Ricks päron och syskon med respektive. Ricks mamma var tyvärr på lassarettet igen. Denna gång har hon fått en infektion och vatten i lungorna. Stackars Gittan :( Vi hann aldrig träffa henne för hon skulle få besök av en infektionsspecialist.

Torsdag åkte vi vidare till Nossebro och Jonslund. I Nossebro köpte vi Korv. *jättegod* Världens goaste korv säger Rick. Korven kommer från Erikssons chark och finns just bara i Nossebro. På vägen till Nossebro så passerade vi Skara där Rick köpte en kylväska man kan ha i bilen. Den behövdes för att vi skulle kunna frakta hem korven. I Jonslund har Rick bott tidigare i ett hus som han visade mig. Jonslund var verkligen ett fint samhälle tyckte jag.. iaf det lilla jag såg. Jag gillade det! Erinas gudföräldrar bor där så vi åkte och hälsade på dem. Maria och Daniel med deras barn Elin och Elvis. Väldigt goa och trevlig familj. Vi grillade och hade det skoj. Sedan vid 23.00 åkte vi hem. Hemma i Etuna var vi ca 02.15. Trötta som faan.

Fredag em åkte jag buss ut till Hällberga där Rick bjöd på.. ja vad tror ni?? Just det KORV från Erikssons chark MUMS vad gott det var!! Jag hade med mig jordgubbar jag var sugen på men av nån anledning så hann vi inte med att fika för vi skulle ut till Forsbergs i Sundbyholm där vi sov kvar en natt.

Lördag så åkte Rick och köpte sig en LCD-Tv och Surroundanläggning som vi monterade upp. Tror ni jag är avis eller?? Tv:n var skitfin och surroundljud har jag alltid velat ha eftersom jag älskar att se film. Som jag tyvärr har kommit ifån nu. Men det går jue alltid att ändra på. Så ska jag se en film nu så åker jag hem till Rick förstås hehe.

Söndagen tog vi det lugnt och stilla. Vi tog en promenad och Erina cyklade. Sen var det dags för Erina att åka hem till sin mamma. 1 vecka går så fort!

Nu är jag hemma och det är skönt! Borta Bra men Hemma Bäst!

Hur det går med körkortet? Jo, jag har fixat syntestet och hämtat Körkorttillståndsansökan och handledar ansökan som är ifyllt. Endast Margots underskrift behövs. Har betalat Körtillståndet och handledaransökan. Kryssade även i för motorcykel om jag skulle få lust att ta det inom 4 år tror jag att det var.
Har beställt ansökan till Svenskt medborgarskap som kommer i slutet på denna vecka.
Bye ♥

Kommentarer
Postat av: Rick

Ja du gumman, veckorna går fort även när man e ledig. Men men, vi har ju inte stressat iaf, semester är semester, inte jaga och stressa. Puss

2008-07-07 @ 22:59:11
Postat av: Maorie

Låter som härliga semesterdagar! Vädret kunde ju vara bättre nu förstås, men det kanske blir. Man får hoppas. Fast egentligen är det ganska skönt (för mig), då slipper jag ha dåligt samvete över att ligga o sova/vila hela tiden. ;)



Kram på er!

2008-07-07 @ 23:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0