Förbannad på "Lyxfällan"

Kikade på Lyxfällan idag..såg inte riktigt från början men vad jag förstår så var det en familj som hade en skuld på 3 mille...

Mannen i familjen hade golfklubbor han ärvt (fattade som det)som han blev tvungen att sälja för 8 tusen. Han blev så ledsen för att han var tvungen att sälja dessa golfklubbor
. En utav killarna från programmet tyckte att mannen var mesig för att han inte ville sälja klubborna .. menade på till mannen att de måste få in pengar så de kan börja betala av skulderna...... mer i programmet så tyckte killarna att familjen måste jue få behålla huset ändå..  japp det tyckte dom... en villa.... men för helvete sälj huset!!!!! Det finns fler hus att köpa i framtiden och skulden skulle bli betald fortare.... näää sälj ärvda golfklubbor för 8 tusen.. det är bättre och göra en man ledsen för det..... SUCK, jag kunde ha hoppat in i rutan på tv:n och bjudit på en smocka...... fan så nedrigt!!!!

Kommentarer
Postat av: Marie

Fast.. familjen hade barn, eller? Inte sett programmet. Då känns det iaf som att det är bra mycket viktigare att få behålla stabiliteten med sitt hem, än att pappa får behålla sina golfklubbor.

2010-12-21 @ 08:47:21
Postat av: Marie.S

Måste få hålla med Marie o klubborna var inte ärvda...

2010-12-21 @ 10:41:22
Postat av: Marie.S

Sen var ju familjen glad över att huset gick att rädda, dom ville ju bo kvar för att barnen skulle få en trygg uppväxt.

2010-12-21 @ 11:02:38
URL: http://starlight67.blogg.se/
Postat av: Nikolina

jo men de hade en skuld på 3 miljoner och man kan få en trygghet av att bo i en lgh också... dessutom går det fortare att bli av med skulden, hus kan man köpa sen, vad gör det att bo i en lgh i 3 år? Ok klubborna var inte ärvda men han blev så ledsen och ville verkligen inte bli av med dom.. visserligen är det deras egna fel men vem vill inte bli av med skulder så fort som möjligt?? Min mening bara blink :)

2010-12-21 @ 12:41:32
URL: http://http//sunshine38.blogg.se
Postat av: Marie

Mja, fast bor man redan i hus med barnen, så är det en annan femma. Då betyder det alltså att riva upp deras trygghet just där och då.

2010-12-21 @ 13:59:11
Postat av: Nikolina

nja sånt här kan man diskutera i evigheter s. Varför tror man att man river upp ett barns trygghet bara för att man flyttar? Nu menar jag inte att man ska flytta till en annan stad även om barn är väldigt anpassningsbara ;-), min sons tjej är 19 år och har flyttat 18 gånger haha och hon är inte det minsta skadadler

2010-12-21 @ 14:19:41
URL: http://http//sunshine38.blogg.se
Postat av: Nikolina

förlåt 21 gånger har Emelie flyttat under sitt 19 åriga liv ;-)

2010-12-21 @ 14:22:07
URL: http://http//sunshine38.blogg.se
Postat av: Marie

Hade vi flyttat från huset när vi var små så kan jag med all säkerhet säga att min trygghet absolut hade rubbats. Bara för att man inte är skadad så betyder det inte att man inte hade velat haft det på nåt annat sätt. =) Går det att fixa att bo kvar i sitt egna hem så tycker jag att det är prio ett, vare sig det är hus eller lägenhet. Ett hem är ett hem, men visst måste jag säga att ett hus förmodligen känns hårdare att bryta upp ifrån än en lägenhet.

2010-12-21 @ 19:32:25
Postat av: Nikolina

jo jag förstår men nu handlade det om 3 miljoner :) och fortfarande... barn anpassar sig ;-) jag tror INTE att din trygghet hade rubbats på nåt sett :)Du har en trygg familj och den hade du fått med dig om ni tvingats flytta :) Kraam

2010-12-21 @ 19:59:10
URL: http://http//sunshine38.blogg.se
Postat av: Marie

Tro mig, den hade rubbats. Den rubbades bara av att få veta att vi kanske skulle flytta, som vi fick veta en dag när jag var 12 år gammal. Jag vet vad jag kände då. =) Och sen så kunde de ju uppenbarligen ordna det i Lyxfällan utan att behöva flytta och det är det viktigaste enligt mig. =) Jag tror absolut att barn anpassar sig, men barn anpassar sig vare sig de är trygga eller inte. Kram!

2010-12-21 @ 21:42:01
Postat av: Marie Lu "nomadbarn" ;)

Såg inte programmet men det låter vettigare att sälja huset...bli skuldfria.

Tror inte att barnens trygghet rubbas alls. Är själv nomad-uppväxt...med föräldrar som flyttade en hel del med oss.Absolut inget vi har lidit av, snarare tvärt om. Vi har fått fler kompisar och nyttigt att komma till ny klass.

Beror nog också en hel del på hur föräldrarna lägger fram flytten till barnen. Om föräldrarna och omgivningen, andra vuxna, gör det till en stor sak. Stackars barn, stackars er! ska ni få flytta ungefär.

Om föräldrarnas ekonomi riskerar bankrutt, total haveri, så torde det vara långt bättre för barnen att föräldrarnas ekonomi fungerar och är stabil vilket medför nöjda och glada föräldrar=nöjda och glada barn men tvärtom då blir nog barnen lidande en hel del av tjafsande föräldrar och då spelar det ingen roll om de bor i det trygga huset. Flytten är en petitess i sammanhanget anser jag. Ekonomin är viktigare för hela familjens existens och välmående, barnens välmående. Prio ett! därför håller jag nog med Niko....dom borde sälja huset.

2010-12-22 @ 15:03:36
URL: http://http/marielundgren.blogg.se
Postat av: Marie Lu

Niko! Känner du dig inte utanför oss alla "Marior"? ;) Visst är Marie ett fint namn ;)

2010-12-22 @ 16:22:54
URL: http://marielundgren.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Jo Marie Lu s ska nog lägga till det i mitt namn ; Nikolina Marie ;-)

2010-12-22 @ 19:45:27
URL: http://http//sunshine38.blogg.se
Postat av: Marie Lu

Nikolina-Marie! hahahaha...

2010-12-27 @ 10:10:14
URL: http://marielundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0